|
rock n coke
|
|
06-16-2007, 03:42 PM
|
|||
|
|||
|
for kiki = yoksa sen punkmısın???
i will be king of pirates
|
|||
|
06-17-2007, 09:28 AM
|
|||
|
|||
|
06-17-2007, 10:26 AM
|
|||
|
|||
|
huhahaha.. korn otel odasını gül yapraklarıyla döşenmesini istemiş!!!!
böyle istekleri olan adamlar türkiyeye konsere gelmeseler pek bişey kaybetmeyiz. ulan sibel can böyle dangalakça şey istemez be |
|||
|
06-17-2007, 10:28 AM
|
|||
|
|||
|
Zuhahaha.. Korn işte..
|
|||
|
06-17-2007, 09:00 PM
|
|||
|
|||
|
bu sene son zaten.
|
|||
|
06-18-2007, 09:40 AM
|
|||
|
|||
|
ciguliyle daşşag geçilmesini protesto ediyorum
|
|||
|
06-18-2007, 09:41 PM
|
|||
|
|||
|
diğer festivallere çıkan gruplar para almıyolarmı sevabınamı çıkıyolar sahneye o fetivallerde kola satılmıyomu olay sadece rock coke adı altında olamsı yüzündenmı rashit celişti .penmtegram da celişti kendisiyle.karsı tarafa bok atmak kolay parayı alıp çıkmıycak grup oldugunu zennedtmıorum her direncı kırabılcek bı mıktar vardır uzgunum ama bu böle.gercekcı olun hangısnız cıkmaz parayı gören babasını satıcak.
|
|||
|
06-19-2007, 07:17 AM
|
|||
|
|||
|
Barışarock'da kola satılmıyor ve sahneye çıkanlar para almıyor, aynısı RockA'da da geçerli olacak..
|
|||
|
06-19-2007, 11:58 AM
|
|||
|
|||
|
peki barışarokcta ticari dilmi rock coka karsı olan bi festvalde tıcarı olmuuyor mu budurmda.kola satılmıyo belki ama onun dısındaa bir cok ürün var e ozmn ne anladım ben bu işten sadece göz boyamalık kolayı satmıyım tamamdır mı olay sacmalık suıstmal ediliyo bazı şeyler. karsıymıs peh
buarda hanginizin üstünde amerkian malı yok merak edıyorum yada kac kişi gercektn kola ıcmıyo gecın buayakları artık. (gecen sene tuborg standında 2mılyonluk bira 3mılyona satıldı cebe inen paralr?wc ler bile paralıydı?) barısarock dısındakiler ? festıvalın adı baska dıye sorun yokmu sımdı?oralarda kolada satıldı her türlü üründe satıldı.hemde gercek fıyatından ne kadar daha fazlaya. kuzuyuz dedım ya kım netaraf cekerse hayda dıyıp yuruyoz.biraz at gozlugunuzü cıkarıp bakın cıkan gruplar zaten bu olayın kendılerıne para olarak doncuekelrını bıldıklerıbı bile bile cıkıyolar gruplar acaba raklam amaclımı yoksa gerckten barıs adınamı çıkıyolar onuda sorgulamak gerekir.(istisnalar kaıdeyı bozma) |
|||
|
06-19-2007, 12:56 PM
|
|||
|
|||
|
kolayla ilgili olan şyler ticariden çok politik olyor bana kalırsa ayrıca rockncoke a 80 90 ytl verion gözüne girmioda barışarockdaki 2 3 ytllik tuvalet parasımı gözüne batıyor onuda verme 3 ytl verdiğin tuborg şişesine sok malafatı işe neyse çok içten şekilde(!) kutluyorum seni(!) barışarock ticaridir(!)
|
|||
|
06-19-2007, 01:21 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkür ederim asıl ben seni kutlarım çok ince düşünüyosun nasıl olurda ben bunu(!)düşünemem bira kutusuna işemeyi (!) çok zeki gördüm seni (!)(uygulama :lol: ne işe yarıyo bıde bana anlatsan) amamalesef öle bi özellim yok bilseydim dıdo taktıtıp gelırdım :lol:
olay ordakı 2 3milyon diilki sadece aptal yerıne konmak buna karsıyım ben.cebe ınen paralar barıs adı altında somurulmek. ben belesede ısedim parada vermemm ama herkes bir diil aptal yerıne konulara karsı tepkım.halen anlamamkta ısarr edıyosunuz kıtmısınız |
|||
|
06-19-2007, 01:37 PM
|
|||
|
|||
|
ya sahne ekipmanlarını cartını curtunu bu adamlar götündenmi çıkarıyor belki oraya gidiyor para ? hiç düşündünmü bunu?
|
|||
|
06-19-2007, 04:51 PM
|
|||
|
|||
|
okadar düşünme kapasıtesıne sahip dilim :lol:
|
|||
|
06-20-2007, 04:36 PM
|
|||
|
|||
|
belli oluyor o kadar kapasite sahibi olmadığın... olay nedir çocuğum buraya yazacağın enerjiyi rockın coke ta zıplamak için harca...sana bi rock-a listesi:
AYVALIK TOSTU 2.00 Rocka SOĞUK SANDVİÇ 2.00 Rocka POĞAÇA 0.50 Rocka POP CORN 1.00 Rocka HAŞLAMA DARI 1.00 Rocka MEYVE SUYU 1.00 Rocka ET DÖNER 2.50 Rocka TAVUK DÖNER 2.00 Rocka KÖFTE EKMEK 2.50 Rocka GÖZLEME 1.00 Rocka AYRAN 1.00 Rocka ÇAY 0.50 Rocka KAHVE 1.00 Rocka BİRA 2.50 Rocka SODA 0.5 Rocka Not: 1 Rocka = 1 YTL ![]() düşün bunlardan belli bir miktar edilip sahne, sanatçların yolu, yiyeceği, güvenlik vs vs vs karşılancak... ne sanatçılar para alacak, nede orda kavrulan gönüllüler... kimse bu fest sayesinde cukkaya para indirmedi, hatta tam tersi oldu desem abartı olmaz... festival alanına git gel derken para gitti, bu afişler çıkartılırken gitti... hiç birimizde bunun için yakınmazken gerisini getirmek istemem... üzgünüm bu arada oraya belli bi amaçla gelmeyenler bile o alana girdikten sonra rock-a nın amacını taşıyacaktır... müzik yapanlar, reklamı bi kenara bırak, daha önemli olan amaçlar üstüne yapacaklardır... bundan kaçış yok :/ şimdi sorayım bu fiyatlardan rahatsız olan varmı?? i will be king of pirates
|
|||
|
06-20-2007, 05:47 PM
|
|||
|
|||
|
birkere benim kapasitemi sorguluycak kapasitede biri deilsin.
benim enerjim senide germesin gerekirse amuda bile kalkarım sen rahat ol :lol: gecen sene zeytinli festivalınde ücretlerin bu olmdıgını biliyorum ben burda rock koka gıldır barısck kaka demiyorum sadece olay saptırılıyo kesnlkle.geniş düşün biraz diğer festivaller! eleştirilenler! elştrikleriniz! ve doğrularınız! çelişkiyi farket barısckta cukkayı cebe indirenler oldu bunu zaten kendi içinziden bile kabuledenler çıktı daha sonradan .ozmn girenlere geçmiş olsun diyelim babamın bi sözü vardır iş bilenin kılıç kuşananındır diye :wink: buarad ben rock coke savunuyo diilim olayımı anlamjmısın halen ben ikisinde gerksiz göruyorum bunu söylüyorum.karsı taraf bokatarken dogru kulvar ayakalrına yatmalarına uyuz oluyorum ortamın gecen sene nekadar barıssal bir ortam oldugunuda amacına nekdar hizmet ettiiğini gördük. gruplara gelince istisnalar kaideyı bozmaz demiştim.hatırlatırım ama buyuk cogunlu bunun kendilerine para olarak dönüceğini zaten biliyr. kaz gelicek yerden tavuk esirgenmezmiş kibilmem anlatabilmmi. rockkoka cıkmayız dıyıpte cıkanların başına taş mı düştü yada rock coka cıkıpta sonadan barısarockacıkan gruplar birden imanamı geldıler :lol: buna beni kimse inandrımaz. yukardaki FİYAT lisetsini yazmakla ne kazandın. .cayın fıyatını bende biliyordum ama yınede saol. :lol: ellerin dert görmesin ama keşke onun yerine gördüm hataların dogruluguna inandırsaydın cvpsız kalm sorularıma cvp verebilseydin. ZıpZıpZıpZıp |
|||
|
06-20-2007, 07:02 PM
|
|||
|
|||
|
ya barışarock a sen burda bok atmıyorsan eğer ki dediğine göre öyleymiş :S hala neyin tartışmasını yapıyoruz ?? isteyen istediğini düşünür ama bence yanlış düşünüyorsun
|
|||
|
06-20-2007, 09:28 PM
|
|||
|
|||
|
:lol: yuh artık son kez söylüyprum anlatmaktan bıktım 3 msjtır.halen anlamamkta direniyosun yada anlamıyosun
ben hiçbirinin farkı olmadıgını söylüyorum barısrockında amaacına hizmet etmediğini söylüyorum umarım anlamışındır artık |
|||
|
06-20-2007, 09:54 PM
|
|||
|
|||
|
rakın boka destek verenlere anlam veremiyorum, adı üzerinde bok işte.. Ayrıca Rock'çı kapak toplamaz ve Rock Şişede Durmaz !!!
|
|||
|
06-20-2007, 10:51 PM
|
|||
|
|||
|
yok abi ya sende naaptın, hepsi aynı şeymiş... en başta sponsor durumu var hacı... birinde sponsor var birinde yok demek bile seni gafil avlar...
|
|||
|
06-20-2007, 11:05 PM
|
|||
|
|||
|
halen barışrockı savunnalrıda anlamıyorum ben :?
benim hiçbirini savundum yok tekrardan söliyim |
|||
|
06-20-2007, 11:14 PM
|
|||
|
|||
|
aynı derken nedmeek istedimi halen anlamamısınız yuh
hepsinde cıkar lar var paralar donuyo anldınmı bırınde daha fazla bırıdne daah az belki sizin gibi kuzulr oldukca daha cok güdülürüz. yasasın barısock diyip gördüklerimi görmezlikten gelmemi mi beklıyosunuz içerige bak adına deil.1 sık yanlıssa 2 sık dogurdur size göre ölemi.3 sık varmı yokmu düşünmiyin cvp anahtarı yanlsı olabilir |
|||
|
06-27-2007, 09:57 PM
|
|||
|
|||
|
ya bak hala çıkar var diyo para dönüyo diyo ya... geldinmi sen bi hele... gönüllüleri gördünmü orda çalışan, para almadan... tek söyleyebileceğim umarım şu yiyecek içecekten kazandığımız parayı festivaldeki gereksinimleri karşılarızda bizi kıbrıs şehitlerinde elde kalan t-shirtleri satarken görmezsiniz...
|
|||
|
06-27-2007, 11:16 PM
|
|||
|
|||
|
smashing pumpkins için gidicem
|
|||
|
06-28-2007, 01:32 AM
|
|||
|
|||
nikiniziyiyim Yazılan:barısckta cukkayı cebe indirenler oldu bunu zaten kendi içinziden bile kabuledenler çıktı daha sonradan .ozmn girenlere geçmiş olsun diyelim babamın bi sözü vardır iş bilenin kılıç kuşananındır diye :wink: sikindirik ve bilmeden mesaj atma... internette bir bok laf çamur atmalar dolanıyor millette buna atlıyor.Cebe indiriyormuş..... BarışaROck catering firması kiralar alanda ne bok varsa biradır yemektir bunlar yapar. gelen paradan alanın kirası,uçak biletleri,sesler,ışıklandırmalar ödenir... Ortada kar gelirse ne ala süper... kalmazsa ne yapalım... birisi diyorki 200,000 teneke bira sattı tuborggg o paralar nerde cevabı yukarıda.... tuborg kar ediyor ki getiriyor.... her sikime bakkala markete karşı olalım o zaman... kar ediyor diyee... |
|||
|
06-28-2007, 10:43 AM
|
|||
|
|||
Alıntı:ya bak hala çıkar var diyo para dönüyo diyo ya... geldinmi sen bi hele... gönüllüleri gördünmü orda çalışan, para almadan...oraddyım bukadarını söliyim.ve evet merak etme gördüm ben bakan kör diilim bazıları gibi.kız götüremeye calsıanalrıda gördüm.başka türden cıkar saglıyanalrıda gördüm...dedım gibi götüren götürdü. götüremeynde götüremedigiyle kaldı. Alıntı:sikindirik ve bilmeden mesaj atma... internette bir bok laf çamur atmalar dolanıyor millette buna atlıyor.Cebe indiriyormuş..... BarışaROck catering firması kiralar alanda ne bok varsa biradır yemektir bunlar yapar. gelen paradan alanın kirası,uçak biletleri,sesler,ışıklandırmalar ödenir... Ortada kar gelirse ne ala süper... kalmazsa ne yapalım... lım lım lım... :roll: hımmm. .lım... lı konustuguna göre sen de bu organizasoyondan birisin anlasılan öleysen acaba sen netürlü kazancını göturyosun bunun .hıc bok kazancı yok deme yemezler. :twisted: reklam yapma bıle bı kazanctır PaZarlamadır. hatta bızım suan bunları kopyalayıp polemık yapmamı bıle bunun içine girer bana göre reklamin iyisi kötüsü olmaz.... hertürlü.....bana göre kız götürmede adını duyurmada pazarlmaay girer. ayrıyeten kendı adına konus benım bılmedımı sen nerden bılıyosun belkı bu organizasyon ıcınden bırıyım ve bunları yanlış gördüklerimi yazıyorum bılebırlmısın hayır. ozmn bok atıyolar derken asıl önce kendıne dönde bak. bunalrı yazarken emın ol en az senın kadar bende bu gıder ve gelirlerin farkındayım bunları kendi içimde hesaplaşmadan buraya yazcak diilim Alıntı:birisi diyorki 200,000 teneke bira sattı tuborggg o paralar nerde cevabı yukarıda.... tuborg kar ediyor ki getiriyor.... her sikime bakkala markete karşı olalım o zaman... kar ediyor diyee... heh negüzel yazmısın bende ondan bhsedıyorum sadece rock coka karsıyım demek deıl olay.bı ısı ya tam yap yapmıyosdan karsı taraf bok atma bukdar dıyorum.sıstem bastan yanlıs.bu yazdın da gösteriyo ki zaten kapitalizm olmadan barısarock bile yapılmıyo |
|||
|
|

![[Resim: anticokenb4.jpg]](http://img472.imageshack.us/img472/8855/anticokenb4.jpg)