Carburo de Calcio yazdı:
ulan yazmayim yazmayim diyorum ama deli olmamak elde deÄŸil
bu ülkede sinegoglar bombalandı kimsenin sesi çıkmadı
bu ülkede "kavgam" en çok satanlar listesine girdi korsana düştü kimsenin sesi çıkmadı
bu ülkede ermenilerle ilgili fotoğraf sergisi saldırıya uğradı kimsenin sesi çıkmadı
bu ülkede kilise rahibi öldürüldü kimsenin sesi çıkmadı
bu ülkede sokak ortasında birileri linç edilmek istendi kimsenin sesi çıkmadı
bu ülkede danıştayda cinayet işlendi kimsenin sesi çıkmadı
ki bunlar son bikaç sene içinde olanlar ve sadece şu an aklıma gelenler, daha geriye gitmiyorum bile
ulan bunlar yaşanırken neredeydi ırkçılık karşıtları da salak bi grubun ne dediği bile tam anlaşılmayan 2 gram şarkısı yüzünden tüm rakçı pankçı gençlik ırkçılık karşıtı oluverdi tişörtler basıldı siteler yapıldı afişler asıldı internette heryerde propaganda yapıldı ?
faşizm'in ucu türk'e dokununcamı sizi rahatsız ediyor ?

iddia ediyorum bu cinayette tüm o ırkçılık karşıtı olduğunu iddia eden ve ermeni düşmanlığını körükleyen kesim pay sahibidir !

hayat bu forumdan ibaret deÄŸil.
insanların ne yapıp ne yapmadığını nerden bilip de yargılıyorsun.
sihirli küre buldun da bizden mi saklıyorsun ?
kavgam okumakla da bir bok olmaz.bir fikiri savunuyorsan,önce düşmanını bileceksin.tek taraflı yazıları okumakla bir yere varılamaz.
artı olayın bir faşist işi olup olmadığı da meçhul.
tabiki oklar direkt faşistlere çevrilecektir ama bu ideolojilerinden bile gerizekalıca bir iş olur.
1-2 haftadır bir kerkük muhabbeti dönüyordu asker gıkını bile çıkarmıyordu mevzu hakikaten derindi ve dikkatlerin bir şekilde dağıtılıp tc nin zor durumda bırakılması gerekiyordu.
ki bu ülkenin en büyük sorunu olan ermeni sorunu yarasını üstüne tuz fabrikası kurmak oldu bu.
bakınız 3 gündür kerkük pkk lafı ediliyor mu televizyonlarda gezatelerde ya da kulislerde.
eleman cuma namazını kılıp vurdum demiş.saf bir çocuk ya faşistler beynini yıkamış ya da dış güçler satın alıp boku da milliyetçilere at demiş.
olayları tek yönlü düşünmeyin.
faşiste kan kusmak için herhangi bir neden yok hrant dinki malzeme etmeyin