Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 16 Ekim 2008 00:12

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 91 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Ocak 2007 13:53 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

dış güçler, faşitler, cia, amarika, sistem, tam gaz devam.. herkes dink cinayeti üzerinden istediğine suç ve bok atmaya devam etsin. herkes ideolojisini destekleyecek kantıları bulsun bulsun çıkarsın. konuşmakla ağız yorulmaz. aferim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Ocak 2007 15:11 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

inanmayın ermeniler abd işleri bunnar!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ocak 2007 20:50 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

adamın arkadasın hepimiz ermeniyiz hepimiz hrantız dıyolar we sıs bunlara uzuluyorsunuz peki adam TÜRKİYE aşıım dıo neden turk vatandası olmadı acabaa...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ocak 2007 21:43 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

a7x yazdı:
adamın arkadasın hepimiz ermeniyiz hepimiz hrantız dıyolar we sıs bunlara uzuluyorsunuz peki adam TÜRKİYE aşıım dıo neden turk vatandası olmadı acabaa...

ölünün arkasından konuşma cık cık cık ahahaha :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ocak 2007 21:58 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

a7x yazdı:

birisinin türk aşığı olması için türk vatandaşımı olması gerek?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ocak 2007 22:01 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

eğer türkiyede doğup türkiyeden yemek yiyosa burda buyumusse burda bısıler edınmıs we burda olduyse we turk asımm dıyosa yapması gerekır walla

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ocak 2007 23:09 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

e yapmamış bize mi düşmüş onun seçimi
ne önemi var bunun
adam ikiyüzlüydü demekmi istiyosun

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Ocak 2007 16:41 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ermeni asıllı t.c. vatandaşı değil mi zaten ?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Ocak 2007 20:51 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

öldüren eleman tutup yazıları bana dokundu öldürdüm gibi bi açıklama yapmış! böle bi salaklık olaamaz o adamın yazılarını okuyan hiç kimse bırak öldürmeyi ulan azını açamaz be! siktimin çocuğu harcadı adamı! bok gelir öyle beyinler artık Türkiye ye! bide Türk watandaşı şu bu die azınızı açmayın ulan o adamın bi yazısını okusanız görürsünüz!!!! hayatınız taşak!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Ocak 2007 21:57 
Uzaylı Punk
 Profile bak

a7x yazdı:

zaten türk vatandaşıydı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Ocak 2007 23:54 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bende öyle biliyorum..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Ocak 2007 14:14 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

a7x yazdı:

amık bebe bişey yazcaksan
1- tam cümle kur, demek istediğin anlaşılsın(varsa tabi öyle bişey) noktalama işaretleri de faydalı olabilir.
2- fikirsiz bilgisiz bok atmadan önce en azından google'a hrant+dink+vatandaş yaz. nerenin vatandaşı olduğunu öğrenirsin.
3- amına kodumun mal bebesi, bu adam bu ülkede öldürülen kaçıncı gazeteci haberin var mı? neyin muhasebesini yapıyosun? neyin hesabını soruyosun GÖT. aklınca parlak fikir mi buldun? herkesin dediğine gelişigüzel karşı çıkınca çelişki buldun akıllı oldun mu sandın?

offf yine duramadım, ama salaklık karşısında böyle oluyorum napayım..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Ocak 2007 22:56 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

hrant dinki kaç kişi tanıyoduda o vuran cahil herif tanıyacak allaşkına..faşist saldırı olduğuna inanmıyorum ben bunun..dışardan parmaklama

"Rape laf söyleyenin geçmişini..."

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Ocak 2007 23:37 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

escapist yazdı:
hrant dinki kaç kişi tanıyoduda o vuran cahil herif tanıyacak allaşkına..faşist saldırı olduğuna inanmıyorum ben bunun..dışardan parmaklama

arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen. faşistler emperyalistlerin kölesidir bu türkiye tarihindede böyledir
yıllardır amerikanın kölesi olanlar yine mhp nin köpekleridir.
amerika milliyetçiliği yükseltmek ister türkiyede
bush açıklama yapıyor türkiyeyi komünizmden biz kurtardık die
niye mhp ye her türlü destek veriyo amerika
niye faşistler 6. filoyu denize döken devrimcilere silahını doğrultur.
70 lerde anti emperyalizmin doruğundaki türkiyede faşistlerin ameirka karşıtı bir eylemi , yayını yazısı yoktur hiç
anca pkk ya küfreder kürtlere küfretmeyeni türklükten çıkarırlar.

sonuçta genel kanı olarak bunun faşist saldırı olmadığı ileri sürülüyor ama faşistler emperyalistlerin anti emperyalistlere karşı kullandıkları bi silahtır...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Ocak 2007 23:40 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

a7x yazdı:

salaksın sen. hepimiz ermeniyiz sloganının mantııını anlamicak kadar hemde..!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Ocak 2007 23:43 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

lan sıs kendınıze bakın aq salakları bı ermeni olduruldu tamam bu kotu bısı bı gaztecı olduruldu bu herıf watan ıcın naptı soyleyın hergun doğuda kac kısı olduruluyo kac tane esnaf vuruluyo haberiniz warmı sızın ama bunlara bı zıkım demessiniz nasıl olsa tvde cıkmadı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 00:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

vay faşist vaaay devlet bahçelinin son konuşmasındanmı etkilendin lan kro

biz pkk yı destekliyomuyuz ?
herif vatan için ne mi yaptı ? senin hiç anlayamayacağın halkın kardeşliğini istedi!
doğuda adam öldürülmesi sence aynı olaymı ? bir gazetecinin düşünceleri yüzünden emperyalistlerin isteği doğrultusunda bbp nin faşist köpekleri tarafından öldürülmesi ve karşısında pkk terörü!
pkk yüzünden zaten yeterince kürt halkını ezmedinizmi ulan siz. daha napcaksınız soykırımmı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 00:09 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

lannn bana ne dıyosun top ne ısım olur mhplılerle bbplilerle aq salakları onlar pkknın amına koyum bn onlar yuzunden amcam kac ay savastı lan aq konusturmayın lan ben oldurulmesıne karsıyım benım karsı olduğum sey onbınlerın yurumesı butun kanallarda radyolarda gazetelerde bı hafta boyunca sadece o adamı wermelerı peki kardesliği istiyosa neden yasarken tvlere cıkmadı bu kadar neden sadece gazetesıyle kaldı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 00:14 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

konuş konuş kudur kurt diilmisin sen lan kudur ısır bizi hadi

nasıl tv lere çıkmadı lan mal adamı tanımadan konuşma hiç mi tartışma izlemiyosun. hadi izlemiyosun diyelim hiçmi öldükten sonra eski görüntüleri yayınlayan kanallarda görmedin adamı tartışma programında ! adam soykırımı kesinlikle reddedenler de iyi insanlar çünkü onlar soykırıma karşılar ermenilere değil diyen insan.
onbinler yürüdü nooldu ? halkın kardeşlğini istedi.. haaaa senin işine gelmez sen faşistsin çünkü doğrudur karşı olman.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 00:23 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

olm lan gotunlemı anlıyon lafı yoksa beynın gotundemı olm son bı haftadan beri hep bu adamı werdıler eskıden cıkmıstır cıkcakta gazetecı kendı gaztesı war adam kendını bılmez amacı olmayan salaklar tarafından olduruldu ben adamın oldurulmesıne karsı deılm olduruldu dıye sewınmıyorumda oldurulen bı gaztecı meslaktasım olcaktı ıkı sne sonra bn bukadar cok tvde bahsedılmesıne karsıyım anlıyomusun caktın kofteyı rusya hındıstanla nukleer sılahlar ıcın anlasma yapmıs aq hındıstan ılk amerıkayla gecen sene yapmıs antlasmayı sımdı rusyayla aq ne boktanlıklar donuyo ortalıkta bızım bılmedıımız ama bız bı haftadan beri bı gazetecının bı ınsanın oldurulmesıni ızlıyoruz bn buna karsıyım caktın ben mi faşistım la huauhuahuahu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 00:24 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bağır lan bağır.. TOP diyo ya.. hangi devirde yaşıyoz olum, o küfrün modası geçti.. şimdi ibiş var, amık bebe var. mesela; "a7x cahil amık bebenin biridir. kendi düşüncesi yoktur, duyduklarını tekrarlar..." gibi.
gazeteye yazdı da televizona neden çıkmadı? tc nufüz cüzdanı vardı da neden ehliyeti yoktu.. bakalım gerisi nasıl gelecek...
insan olanın eylemlerini "vatan için" belirlemez, ondan önce "insanlık için" gelir.

şimdi de sen git, amcan gelsin. vatan içinmiş.. zekasız bebe, askere gitsene lan, burada yazacağına eline tüfek al düşmanları vur, aferim desinler sana. vatan için. hatta bu dediğin mantıkla, vatan için diyosan, git askere, orda kal dönme, hayatın boyunca vatana hizmet et. neden yapmıyosun?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 00:33 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bilader enteresan mı takılıyon? her dediğin birbirinden tutarsız, her mesajın bir öncekinden daha saçma yanlış bilgiler içeriyor, sen de her seferinde daha çok bağırıyorsun.. senden çok güzel gazeteci olur. ertuğrul özkökün yanında yerin hazır. bi de bi zahmet noktalama işareti kullan. en azından NOKTA'yı. zaten anlamsız konuşuyosun, cümlenin nerede bittiğini bilsek biraz ipucumuz olur. ben faşist değilim? demekle faşist olmamış sayılmıyosun. VATAN İÇİN NAAPTI LAN BU ADAM!! demekle biraz faşist olmuş oluyosun.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 09:17 
General
 WWW  Profile bak

bana sorarsanız arkadaşın yazdığı "gazteci" kelimesi bişeyleri, "watan" kelimesi çok şeyi anlatmaya ve anlamaya, karakteri analiz etmeye yeter, gerisine lüzum yok

"WATAN" "watan için ne yaptı"

vay be, hiç bu kadar somut, açık, net bi örneğe rastlamamıştım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 13:28 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

şimdi msn'de hıyarın birinden gelen yazı:

"Bu şehirde kalırsam eğer, Yaşamak beni yaralar, Buz gibi eridi dostluklar, Aynalara bakmaz oldu insanlar: Kanım TÜRK soyum TÜRK dinim TÜRK bugünüm TÜRK ruhum TÜRK duruşum TÜRK bakışım TÜRK TÜRK oğlu TÜRKüm Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulur HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRÜDÜ HER YIL ONBİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRÜDÜNÜZ { Herkese Yollarmısın }"

halkların kardeşliği diyen insanlar öldürülüyorsa; şehitleriniz verilmeye devam edecek. 2 satır daha düşünseniz bu yürüyüşün aslında sizin yürüyüşünüz olduğunu anlayacaksınız. bu cinayetler işleniyor işletilebiliyorken, ne doğuda barış sağlanır, ne batıda..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 14:22 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben bu adam hakkında hiçbişey bilmiyodum ama sizlerin söylediklerinden biraz bişeyler anladım ve öldürülmesine çok üzüldüm ve o yürüyüşe katılan insan sayısı az geldi bana daha fazla olması gerekirdi diye düşünüyorum :roll: ayrıca yukarıdaki yazıları ben yazmadım

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 91 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: