Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 24 Temmuz 2008 14:50

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 91 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 19:55 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

aboww... şaka mı bu?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Ocak 2007 23:14 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

:D

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Ocak 2007 00:04 
HC-Shouter
 Profile bak

a7x yazdı:
ben bu adam hakkında hiçbişey bilmiyodum ama sizlerin söylediklerinden biraz bişeyler anladım ve öldürülmesine çok üzüldüm ve o yürüyüşe katılan insan sayısı az geldi bana daha fazla olması gerekirdi diye düşünüyorum :roll: ayrıca yukarıdaki yazıları ben yazmadım

:roll:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Ocak 2007 13:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

a7x yazdı:
ben bu adam hakkında hiçbişey bilmiyodum ama sizlerin söylediklerinden biraz bişeyler anladım ve öldürülmesine çok üzüldüm ve o yürüyüşe katılan insan sayısı az geldi bana daha fazla olması gerekirdi diye düşünüyorum :roll: ayrıca yukarıdaki yazıları ben yazmadım

:shock: :shock: :shock:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Ocak 2007 16:57 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

şaka diğil ya davetiye bulamamıştı arkadaş :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Ocak 2007 18:56 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bulamadığı iyi olmuş diyebiliriz o zaman . :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Ocak 2007 19:35 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

arkadaşının email adresini ver. ben bi davetiye yollicam. forumun tadı çıkmıyo yoksa...

şimdi, yok dış güçler, yok amerika yok cia yaptırdı diyenlere cevaben şunu yazmak isterim. perdenin arkasındaki gücün hangisi olduğunu bilmek önemli değil. yani bir CIA ajanının trabzonun bilmemneresindeki ülkü ocağı reisiyle görüşüp, "bu işi birine hallettir" dediğine ilişkin somut kanıtımız bile olsa bu birşey değiştirmez. bu cinayet ülkenin bir kısmı tarafından meşru görülüyor. herşeyden önce işleyen ve işleten türk vatandaşları tarafından(ülkü ocağı.. başı ve tebaası) bu adam "yok olmaz" deseydi, onun yerine geçecek yüzlerce adam bulunurdu. işte o yüzden aman perdenin arkasında büyük güçler, o güçler bu güçler diye götünüzden spekülasyon atmanın bir anlamı yok. zaten öyle bir kanıt bulamayacaksınız. asıl mesele burada kendimize bakıp, bizden nasıl bu kadar çok ve kolay katil çıkıyo? demektir. yürüyüşün sebebi de bu duruma tepki göstermektir. BİR adet ermeninin ölümüne değil. bu durumun meşru kabul edilebilmesine.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Ocak 2007 21:16 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

kesinlikle ermeni olmak isteyenler ya da ermeni hissedenler yürümedi zaten. ortada farklı bir muhabbet var. dönüp dolaştırıp vatan haini yapıyorlar adamı. yürüyenler aslında vatan haini değillerdi. vatanseverlerdi. bütün dünyaya barbar olmadığımızın mesajını verdiler. öldüren belki türktü ama yürüyenlerde öyleydi. yani her ulusun içinde olabilcek aksak sakat tiplerden biriydi. türk imajını düzelttiler yüüyenle. onlar ermeni değillerdi. vatan haini hiç değillerdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Ocak 2007 00:08 
General
 WWW  Profile bak

türklüğe hakeret ettiği gerekçesi ile yargılanmasına (ve suçlu bulunmasına) sebep olan, yurdum insanının da "iyi ki öldürülmüş vatan haini herif" diye düşünmesine sebep olan kısım :

Türk’ten boÅŸalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan’la kuracağı asil damarında mevcuttur

yazının tamamı

Dolayısıyla Ermenilerin tek hedefi bu olayları Türkiye’ye ve dünyaya kabul ettirmek olamaz. Ermeni kimliÄŸinin saÄŸlığı baÅŸka ülkelerin soykırımı kabul edip etmemesine baÄŸlı olamaz. Bu yaklaşım hatalıdır. Bu hatalı yaklaşım artık terk edilmelidir. Ermeni kimliÄŸinin oluÅŸumu bu baÄŸlamda Türk’e baÄŸlı kalmamalıdır. Ayrıca Ermenilerin tüm çabalarını dünya üzerinde ‘Türk’e baskı uygulamaya ve soykırımı kabul ettirmeye ayırması, kimliÄŸin oluÅŸumunu engelleyen bir zaman kaybıdır. Bu anlamda Ermeni dünyası kendini ‘Türk’ten kurtarmalıdır. Bu yapıldığında Ermeni kimliÄŸinde ‘Türk’ten geriye kalacak boÅŸluk sorun oluÅŸturmayacaktır. Zira bu boÅŸluk Ermenistan devletine gösterilecek ilgi ve devlet için harcanacak çaba ile doldurulmalıdır. Ermeni kimliÄŸinin ‘Türk’ten kurtuluÅŸunun yolu, ‘Türk’le uÄŸraÅŸmamaktır. ‘Türk’ten boÅŸalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan’la kuracağı asil damarında mevcuttur. Yeter ki mevcudiyetin farkında olsun.'

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Ocak 2007 11:19 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

her gazetecide olması gereken genel görüşlülüğü göstermiş adam... tamamen tarafsız...
anne ve babası ayrılmış ortada kalmış çocuk gibi... sitemi herkeseydi... herkes yürüdü...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Ocak 2007 12:47 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

koşsalardı keşke, daha anlamlı olurdu.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Ocak 2007 13:47 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bak ya arakçıya.. atatürkten araklamış sözleri.. hu ha

sevigli pogomania:
tetiği çeken adam her ulusun içinde olacak aksak tiplerden biri değildir. bu ulusun içinde bu aksaklık, hapşırık değil kanser boyutundadır. bu ülkede; bir gazeteciyi, bir azınlık vatandaşını ya da "vatan haini" damgasını yapıştırabildiğiniz herhangi birini öldürtmek çok kolaydır. tetiği çekecek bi hıyar bulmak elini sallamak gibidir. en basitinden; tek başına "insan öldürmenin" kötülüğünü bile anlayamayacak, "vur" dedikten sonra ikinci kez düşünmeyecek adamlarla doludur. hatta işin burasından bakarsanız, her erkek vur dedimmi gözünü kırpmadan vatan için vurmak üzere 15 ay eğitime tabi tutuluyor. ama işin orasına bakarsak konu çok sapacak. benim derdim şu; bu genel bir durumdur. öyle bir tane zırdelinin işi değildir. türkiyede eminim bu cinayeti haklı bulacak olan "layığını buldu" diyecek insanların sayısı milyonlarcadır. işte sorun o. dış güç iç güç iş güç.. bunlar hikaye... dink'in yazısı da güzel oturmuş, oradaki "ermeni"leri, türk; "türk"leri de "abd" olarak çevirin.. anlaşılır.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Ocak 2007 14:11 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

türkiyedeki durumu az cok biliyorum bende. o aksak tiplerden biriydi. çok olması bunu değiştirmez. hastalıklı tiplerden birydi. ama "hepimiz böyle değiliz." mesajı verildi yürüyüşte.

bir mesajda bakın şuradan :

Alman televizyonu ,Tarlabaşı caddesi üstünde ,yürüyüş kolunda yer almış yurttaşlarla kısa söyleşiler yapıyordu.Boynunda haçı ve matem giysisi ile Ermeni olduğu yüzünden bile okunan birine sordular:
- Siz Ermenisiniz deÄŸil mi?
- Adam bir an düşündü ve yanıtladı:
- Evet,Ama bir günlüğüne Türk olmaya karar verdim.
- Tv görevlisi şaşırdı:
- Neden?
- Bugün bu kadar Türk,Ermeni olmayı becerip bizimle kucaklaştıysa bana da Türk olmak düşmez mi?

işte verilmek istenen mesajda tam olarak buydu ve yerine ulaşmış. o yüzden sevindirici.

bakın bu arada vatan hainine...

http://www.youtube.com/watch?v=L3s7r6qM87c

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Ocak 2007 22:13 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

aksak diye teşhis koymak da durumu değiştirmez. bir takım adamlar kafalarına tetikçinin taktığının aynısı beyaz bereler takıp eylem yapmışlar. (sloganları yok ama "hepimiz gatiliz.." gibi bişey olurdu heralde olsaydı.) yani biraz daha öte yana kayarsan; sen aksak oluyosun; onlar normal. bu dünyada "türkler ve ermeniler kardeştir" demek HASTALIKLI düşünce olarak kabul edilir.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2007 21:52 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
bak ya arakçıya.. atatürkten araklamış sözleri.. hu ha

evet,yargıtay da ispanyol kalsiyumunun bahsettiği o satırlar yüzünden kendisine açılan davanın temyizini isteyen ve verdiği dilekçeyle demek istediklerini açıkça ve uzun uzun anlatan Hrant Dink'e,dava dosyasında aynen böyle demiş..

"sanığın dilekçesindeki savunmaya katınılmayıp,atatürkün sözüne gönderme yapılarak türk milletinin ve türklüğün yerildiğine varılmış olup.."

sonra da eşi neden 'devlet taşlarının altını temizlesin' dedi oluyo..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Åžubat 2007 01:52 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

devlet her tc vatandaşına eşit davranıyor halbuki değil mi. ahh ah.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 91 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: