Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 15:08

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 80 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Åžubat 2007 19:39 
Bad Religious
 Profile bak

bütün bebeler gidiyodu.cnmda sıkılıyodu gittim.yarrak gibi konser olcaanıda biliyodum zaten.hayran kitlesi olarak giden insanların beynine büyük bi zevkle sıçabilirim.
herhangi birine hayran olan zihniyetinde aq,piyasa gruplarınında aq,modanında aq,poserlıında aq,sizinde aq,

oh be rahatladım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Åžubat 2007 20:13 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

anatolia gibi bir gösteri merkezinden böyle görüntülere rastlancağı hiç aklıma gelmezdi

1-girişte bütün herkesin hurra yamaa diye saldırmasından dolayı en az 100kişi beleş girdi ve birkaç insan sakatlandı
2-güvenliğin sigara içenlerden cok sahneye birşey fırlatanları ve sahne alacak gruba küfredenleri konser alanından atması gerekti
3-ses sistemi gerçekten bok gibiydi(sahnede nasıl bilemem)ama seyircilerin izlediği yerden koltuklara kadar hiçbiyerde adam akıllı dinleyemedim konseri
4-kurban da okadar abartılcak bi grup değilmiş ne sahne şovu ne de o tarz birşey vardı
açar albümünü dinlerim daha iyi
seyirciyi koltugundan kaldıracak bir bok yapmadılar

beleşe girmeseydim bende ezme gibi isyanlara geçerdim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Åžubat 2007 01:53 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben severim canlı izleme imkanımımda olduu nadir gruplardandır canlı performanslarından sora daha çok dinlemye başladım özellikle deniz ve kerem seyirciyi coştruuolardı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Åžubat 2007 04:05 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sunu derimki grup 1.5 sene sonra bi araya gelip yeniden calmaya başladı elbette eski performansları beklenemez ama zamanla yerine oturacagından eminim. EZME nikli arkadasım eger grup aktivite aşamasındayken daılmadan önce yani bi konserlerine gitmediysen böle konusma derim gercek performanslarını izlememişsin cunku ha gittiysen daha önce ve halada böle diosanda kendi takdirindir. ha ankara konseride kötümü geçmiş evet kötü ama bunun olmasıda doal biraz sonuç olarak yaptıkları müzigin şarkıların trafikleri baya karısık ve çat diyede hemen yerine oturmaz tekrardan zaman geçmesi lazım...

http://www.myspace.com/etiketinyarisi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Åžubat 2007 16:13 
Bad Religious
 Profile bak

krbn_fan yazdı:
sunu derimki grup 1.5 sene sonra bi araya gelip yeniden calmaya başladı elbette eski performansları beklenemez ama zamanla yerine oturacagından eminim. EZME nikli arkadasım eger grup aktivite aşamasındayken daılmadan önce yani bi konserlerine gitmediysen böle konusma derim gercek performanslarını izlememişsin cunku ha gittiysen daha önce ve halada böle diosanda kendi takdirindir. ha ankara konseride kötümü geçmiş evet kötü ama bunun olmasıda doal biraz sonuç olarak yaptıkları müzigin şarkıların trafikleri baya karısık ve çat diyede hemen yerine oturmaz tekrardan zaman geçmesi lazım...

performansla alakalı bişi deil.isterlerse götlerini sarkıtsınlar sahneden ama müziin bokunu çıkardılar.ii çalıyolar bişi demiom ama müzikleriyle beraber moda oluyolar.gerizekalı bebeleri arkalarına toplayım konserde kurban kurban diye götlerini parçalayan bi seyirci yaratıyolar.bu konularda rottenla aynı şeyleri düşünüom.aq konsere geliyolar,sahneye çıkıyolar,arada güvenlik görevlileri var.sanki oraya çok muhterem kişiler çıkmış gibi.güvemlikler olmasa sahneye atlayıp heriflerin orasını burasını çekiştiren bimilyon insan olcak,sahnedekileri kendilerinden daha üstün gören beyinsizler sürüsü onlara hayran olcak.bu gerizekalı kitlenin oluşmasının sebebide piyasa grupları.hepsinin aq diyom başkada bişi demiom.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Åžubat 2007 03:49 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

lan iyi grup lan pankla alakası yok tabi öyle beklentim de yok kurbandan zaten

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Åžubat 2007 09:09 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hadii bende gittim a.Q:Sbaktık a.Q sokaklar bomboş nerdedir bu insanlar terketmiş mi bu şehri die...!sonra aklımıza geldi ki kurban konseri varmş!!!gidelm mi gidelm a.Q vakit geçer zihniyetinde gittiğimiz ve gitmekle birlikte sırf kapıda yeni nesil damalı arkadaşlardan 60 milyon sinyal çekip girdiğimiz konser yani!!hadi onu geçtim o paraya ne pis içerdik a.Q!konser bi boka benzemiyodu ki..bilete bakmadılar öle mal gibi elimde kaldı!!!!4242353535351323(mecazi:)kişinin arasında 5 kişi pogo yapmak zorunda kaldık ki a.Q yediğimiz küfürün haddi hesabı yok!!!performans bi boka benzemiyodu ...ki artizlik cabası!!!!giriş tam bi rezalet...uzar gider!!!!organizasyon dandikliği falan da anlamam!!!!kurban konseri olsa bi daha da gitmem!!!!sewgiler saygılar!!!! :!: :evil: :x 8)

hear marky kick some ass,
go johnny, go, go, go, go tommy o-way-o...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Åžubat 2007 13:01 
Bad Religious
 Profile bak

harbi la düzgün pogoda olmadı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Åžubat 2007 17:17 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bende ankara konserine gittim ta konyadan kalktım bikere giriş rezilliği vardı...sinirim çok bozuldu.. bikaç kendi,ni punk sanan herif vardı.. onlar da sahneye biboklar atıp biboklar yiyeceklerini sandılar..neyse iisiyle kötüsüyle geçti..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Åžubat 2007 17:19 
Minor Threat
 WWW  Profile bak

iyiki gitmedim o zaman o konsere ya.. ama Kurban birleştiklerine çok sevindiğim bir gruptur ;)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Åžubat 2007 20:25 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

anehta yazdı:
bende ankara konserine gittim ta konyadan kalktım bikere giriş rezilliği vardı...sinirim çok bozuldu.. bikaç kendi,ni punk sanan herif vardı.. onlar da sahneye biboklar atıp biboklar yiyeceklerini sandılar..neyse iisiyle kötüsüyle geçti..

bildiğim kadarıyla o kişiler sahneye pank oldukları için değil grupun konserden önce yaptıkları bazı şeyler yüzünden sahneye bişiler attılar neyse geçti bitti

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Åžubat 2007 13:15 
Uzaylı Punk
 Profile bak

bu piyasayı olşturun bu seyirci kitlesini oluşturn grup kurban değildir dikaktini çekerim... mangadır mvö dür bilmemne fıs gruplardır...
kurban zaten uzun süre yoktu ortalarda bunu biliosun ordaki bahsettiğin hayran kitlesi deidğin bebe dediğin kişiler zaten kurbanı bilmez kurban varken onlar daha hande yener dinleyen insanrdır merk etme... bok atacak yer aramışsın ama boşa bok atmışsın... kosneri begenemzsen 20 milyona acıyorsan eyvallah bi daha gitmezsin olur biter... ama grupla o kitelenin alakası yok...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Åžubat 2007 20:23 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

alpin yazdı:
anehta yazdı:

bildiğim kadarıyla o kişiler sahneye pank oldukları için değil grupun konserden önce yaptıkları bazı şeyler yüzünden sahneye bişiler attılar neyse geçti bitti

neyin sawunmasını yaposun anlamış deilim!!! tansiyonmu herneyse o çıkmamış çıkarılmamış die sahneye bişiler fırlatıp sonradda bu yapptıklarını panklık sanıp öwünen zat lardan bahsettini hatırlatmak isterim!!!! ayrıca o tansiyon denen grup yanlış bilmosamki ilk aızdan örendim torpille çıkacaklarmış kurbanında son anda haberi olduu için çıkmasını istemmeişler... ki ben oraya tansiyon mu ne zıkkkımsa onu deil kurban dinlemeye gittim bi çok insanda bunun için gittti!!!!! bunları yapan kişileride az çok bilorum ankaranın konur tayfası işte salak saçma beni en çok güldüren gençler ;)
herneyse laflarını seçde konuş olurmu annem;) neyin ne oldunu önce ören sonra gel sawunulcak insanlar hakkkında yorum yap...... :!:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Åžubat 2007 22:19 
Bad Religious
 Profile bak

iide kimseyi korumadıki şimdi o?!?!?!?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Åžubat 2007 22:22 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bunar birdi iki olmuÅŸ :wink:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Åžubat 2007 05:38 
Tükürür Kaçarım
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

bikere dinledim...bidaha dinlermiyim bilmiyorum

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Åžubat 2007 22:18 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

noluo laaa bana mı sokmaya çalışıonuz a.Q lafları annamadım!ona göre!!!

hear marky kick some ass,
go johnny, go, go, go, go tommy o-way-o...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Åžubat 2007 14:22 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

senmi o? omu sen? yazdı:
alpin yazdı:
anehta yazdı:

neyin sawunmasını yaposun anlamış deilim!!! tansiyonmu herneyse o çıkmamış çıkarılmamış die sahneye bişiler fırlatıp sonradda bu yapptıklarını panklık sanıp öwünen zat lardan bahsettini hatırlatmak isterim!!!! ayrıca o tansiyon denen grup yanlış bilmosamki ilk aızdan örendim torpille çıkacaklarmış kurbanında son anda haberi olduu için çıkmasını istemmeişler... ki ben oraya tansiyon mu ne zıkkkımsa onu deil kurban dinlemeye gittim bi çok insanda bunun için gittti!!!!! bunları yapan kişileride az çok bilorum ankaranın konur tayfası işte salak saçma beni en çok güldüren gençler ;)
herneyse laflarını seçde konuş olurmu annem;) neyin ne oldunu önce ören sonra gel sawunulcak insanlar hakkkında yorum yap...... :!:
evet kurban gruunun haberi yoktu tansiyon zımbırtısından... kendi kafalrından çıkarmışlar böle şeyleri..ve çıkamdıkları için de kendilerine yediremeyip sahneye x şeyler atmaya başladılar ve bunu punklık sandılar :D:D:D bu arada tansiyon yakında konyaya gelecekmiş :D:D:D:D:D:D:D:P:P:):) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Åžubat 2007 18:43 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

senmi o? omu sen? yazdı:
alpin yazdı:
anehta yazdı:

iyi de ben bişi savunmasını yapmadım!! bu forumda millet olay çıkarmya çok meraklı neyse...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Åžubat 2007 18:47 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

gayette kurbanın haberi olmayabilir cünkü ankarada ki afişlerde tansiyon yoktu...sadece nette reklamı oldu tansiyonun boyle aptal olaylarında son anda iptal olması dogaldır...
kurbanın altında ankarada cıkacak daha cok grup war fungu-ruj ws
e cıkamamayı yediremeyince sahneye birşeyler fırlattı onlarda tamamda şimdi niye punklık felan olayı warki bu tartışmada?

buarada bizde konur manyağı değiliz hatta işim olmasa gitmem bile ben :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Åžubat 2007 20:51 
Yetmişyedili
 Profile bak

kurban ve punk ın alakası ne onu anlamadım ?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Åžubat 2007 22:35 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

izmirdekii konserr güzeldii walla ben çok eglendim özellikleee ilk bölümü manyakti ama 2.blmde slow sarkilara airlik wernce drldum birz geçtmm arkalaraa otrdm walla yorgunluumu attim ilk blmdeki=).yalniz organizasyon ktydü grdk aq 8de 11e kadar çikilamiomss bkledkkk bi bira 7 milyon aq saat 11 olduu konser bsaladii içemedn çktik knsrden ama gzldii werdiim paraya degdi derim izmrdeki konserrr

http://www.soundclick.com/phondeep

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Åžubat 2007 23:06 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

izmirde 9da başlicak die reklam yapıldı halbuki gruba 10.30da cıkcaksınız denmiş olaya bak :D nese konser güzeldi iidi hoştu bostancıyada gittim istanbula onda daha saglam bi konser oldu tek kötü yanı içerdeki seyirci kalitesinin düşüklügüydü garip garip tipler vardı içerde. sigara ve içki içmeyi bi marifet sanıp onların kendilerini buyuttugunu sanan kişiler şaştım açıkçası tavır ve davranışlarına :D :D ve ankaradaki olayıda çözmüş delim tansiyondakiler dio kurban en bastan biliodu bense en bastan beri hiçbiyerde alt grup olmicak die biliodum zaten tansiyonu duyunca şaşırdım. kısacası o olay hala muallak :D :D

http://www.myspace.com/etiketinyarisi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Åžubat 2007 21:01 
Punkrocker²
 Profile bak

tansiyon elemanlarina nie solemedin lan ozaman hiyaragasi:p

cift drumu cabuk cek acisi bol olacak

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Åžubat 2007 23:25 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ortada dönenlere göre (ne kadar doğrudur bilemeyeceğim) tansiyon o konserde en başında kurbanla alt grup çıkmalarına anlaşmış.. tansiyonun eski menejeri kurban burak'ın yakın arkadaşı olduğundan rica etmiş, kabul etmişler. fakat sonradan kurban'dan ve menejerlerinden yapılan açıklamaya göre turne kapsamındaki hiçbir konserde alt grup çıkarılmamasına karar verilmiş.. tansiyonla yapılan telefon görüşmelerinde alt gruba razı gelmişler (tansiyon öyle diyor en azından).. fakat konser günü kabul etmemişler. buna karşın tansiyon vokali ve arkadaşları hafif protesto amaçlı ''tansiyon içeri, kurban dışarı'' tarzında sloganlar atmış. her ne kadar çıkamayacak olsalar da kanımca böyle şeyler yapmak yanlış. ha kurban söz verip tutmamış olabilir (doğruluğu hala meçhul) fakat buna karşın tansiyonun organizasyona ve kendilerine profesyonel bakıyorlarsa, konserdeki gibi yapmamaları gerekirdi bence. türkrock'ta da buna benzer tartışmalar, konuşmalar olmuştu.. tam olarak detayları bilemeyeceğim ama türkrock'ta açıklamalar var, merak eden okusun.

kalın sağlıcakla..

p.s.: konserdeki olaylar rezaletti ankarada. yiyişenlerden mi bahsediyim, fortçulardan mı, cepçilerden mi, sahneye atılan eşyalardan mı :) ne olursa olsun ayıp. kurban'ın metallica konserine dönecekti az daha devam etseydi protesto.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 80 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: