femalepunkumut-prozac yazdı:
maximum_rocknroll yazdı:
normalkerem acayip iyi yazmıssın ama burdakilerin anlıycağını hiç nannetmiorum.baksana adam derslerim cok iyi ama bırakmayı cok dusundum diyo bi tanesi matematikle kafa patlatmak hosuma gidio diyo.abi pardon ama yaratık sensin o zaman ya.sen o zaman hayatında hiçbi eğlence hiçbi bok görmemişsin.ya yada tamam nese ben zaten yazmayı bırakmıstım foruma da normalkeremin yazısını harbi beğendim bence bişler cıkarmaya calısın.
bide redspear baba dalgamı gecion.senin yas kac."insan sınıflandırmanın ne kadar kötü bişe olduğunu öğren"bu ne ya.bence siz ait olduğunuz yerlerde kalın bu sımarıklık bu bos kafayla zaten baska yerlerde tutunamazsınız.kıcınızı da yırtsanız okulu bırakcak ne cesarete ne de ortama sahipsiniz.anneniz bu laflarınızı duysa gercekten cok üzülür.bu arada herkes üstüne alınmasın bende süper beyin hayatı cözmüş manyak adam değilim ama sizin hala bi şeyin farkında olmayan kendi liselerini ewrenin tümü zanneden cocuklar olduğunuzu da biliorum.
e ne diim! açıkcası birilerine klaf sokup yapılan şşeleri aşalayan,kibirli,cix,ekşisözlükte fln yazan tipler gibi konuşmuşun?ya ne demek şimdi okumak suç mu?ayrıca sana ne!kime ne!ööle bi hakkın var bu ülkede okuyabiliosun eminim kısıtlanmış bi yerde yaşasan 'abi okumak istemek yetmio aha bak berkeley vardı da ben mi gitmedim' fln die zırvalarsın..sandman dooru söölemiş kimse kuurbanın üremesini ya da polinomun fonksiyon ebesini öörenmek zorunda diil adam istiosa öörenir TIPKI YENİ Bİ GRUBUN CD SİNİ ALIP DİNLEMEK GİBİ( de denebilr)....herhalde kafama saksı düşmedi ya de yeminli devlet memuru olmucam roma hukukunu sokrates i merk edip ööreniıosam,nasıl ki yarışmada fender gitarı kapmak için çabalıosam bunun için de o boktan liseyi bitirp sosyoloji fln okucam..abi bu meraktan ileri gelen bişi canım istio sana ne kime ne yaa ..alla allaaa şu yazdıklarına bi annam veremiom ki .....ne desem..ayrıca ana-baba öörtmen benim ve canım kardeşim inan duysalar bi bok olmas çünkü önüme o 'emperyalizm,geberen kapitalzm 'i atan da onlar okumam için,tevratı incili kuran ı da atan onlar...ne bilo musn?30 saat gavurca görürken,7 saat rakamların ebesini düzerken neyin ne olduunu hatta okulun NE OLMADIINI ööretmek için...ki kapmışım BİRİLERİ kıçında bezle 3 tekerlek cambazı olmuşken gorkiyi bilmişim,tanrının ne olmadınna o konverslerin bağcıkalrı kadarken boyum öörenmişim...ADAM BİŞİİ YAPIO Kİ KARŞISINDAKİNİN AMACINA SAYGISI OLSUN,okullu alaylı laflarına kulak tıksaın...okursun okumazsın müziğin saalamsa sklem..e ne dicen peki:EN KOPARTAN GRUBUN ELEMANLARI 4,3,1 ÜNV .bitrmişler..sölicek neyin var?aadam gitarı tutunca kendinden geçiosa,ne diceksin hadi sööliim KONVERS den nefret ettini söölüosa..
bilmiom saçmaladıysam kusura bakmayın ama çok boş(ve bok) atmışın....

dorudur....kesinlikle dorudur bu sölenenler...
bir sana ne?
iki kime ne?
bnm hoşuma gidiosa gidip okuyamazmıyım punklar okuyamaz die bi kuralmı var..ki bn punkım ahaha diede dolanmıorum ortada...sanane bnm hoşuma gidio belki varmı lan diceen...senin hoşuna gitmiosa okumak hoşuna gitmiosa okuma sana bunu dayatan kimse yok ama bn okuosam bundan sanane?evet çounuzun aksine okula gitmekten zevk alıorum varmı?varmı diceen sana neki?seni ne ilgilendirio? sen kimsinki bana laf sokmaya hak buluosun kendinde?nerden biliosun elence görmedimi...bnm nası biri olduumu biliomusun?nası kafa olduumu?bilmiosun konuşma o zmn...hakkımda yorum yapma yapamazsın çünkü...yaratıksam yaratığım...sen nesin o zmn?yüce varlık flnmısın?vaybe okula gitmemiş aman tanrım!....yaratıksam sana ne ayrıca aynı dünya üzerinde yaşamıomuyuz...bn senin varlını kabul ediosam ve nası senin hakkında yorum yapmıosam sende bnm hakkımda yorum yapamazsın ve varlımı kabul etmek zorundasın...sana neki bnden?
ayrıca okumadında nooldu (bilmipoum gerçi okumayıp okumadığını...)
okumadınmı diilde okmasan nolcak ööle boş gezenin boş kalfası olcan aferin sana be...bir bnm yapmak isteğim bişi var bunuda yapmak için bazı şeleri okumam gerekio bundan dolayıda çok özür dilerim afedersin(!) ...bişileri deiştirmekmi istiosun sen nah deiştirirsin...bi yerlere gelmen gerekioki bişileri deiştirme yatkin olsun bunun içinde okuman gerekiosa okursun...ayrıca sadece bunun için diil merak içinde okursun bu kadar...okumadın dielim aferin ne diim başka çok büük marifet..gidin işinize kardeşim ya....ortalığpa bi yarar salamıosunuz bari zarar vermeyin...ayrıca yarar salamak içinde okumanız gerekmio illa emin olun...ama siz ojkuusanızda bişn deişceni sanmıorum...