Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 14:59

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 144 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: hayhayhayvayvay
İletiTarih: 23 Mayıs 2004 19:54 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hyaaa bu arada maximum rocknroll'a birşey soracaktım: bukowski kötü olmayı hangi kitabında öğretiyor?

daha ileri düzeyde şeyler öğrenmek için okuma önerilerim de var tabii:

kosinski-adımlar (daha kötü olmayı)
ahmet altan-aldatmak (çapkın olmayı)
bob geldoff-herneyazdıysa (pank olmayı)
aristoteles-nikhomakhos'a etik (neoldumdelisi olmayı)

bunlara da bir girersen hepimizi adam edeceksin umarım. bu adam etme işi için bir kurs filan açıyor musun yoksa sokakta ya da forumda rasgele karşılaşırsak bir anlık aydınlanma biçiminde mi oluyor?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Mayıs 2004 13:01 
HaYvAnHeRiF yazdı:
Ul bırakın bu işleri len bende fazla anarkoydum ozamanlar heralde onun için attırdım kemimi lise 1 den soora noodu? Lise ve okul sistemine karşı gelmiş biri olarak kendimle gururmu duydum ? asla bunu yapacak kadar rahat yaşayamadım hani belki siz istersek her istediimizi yaparıza getiriosuuz muhabbeti fakat ööle olmuyo çoğu zaman bişeyi tercih ettiğinde diğerinden vazgeçmiş oluyosun

olay budur abi!!!!
adam ne güzel yazmış, karanbole gitmiş....
gerilerden çıkarayım dedim....
bi de şu kılık kıyafet konusu....:
fazla tartışacak birşey yok ki bu konuda.... bu işi bilerek hissederek yapanla özenerek yapanı ayırt etmek pek zor olmuyor ki...
mesela zincir..... zamanında ben de belimden zincir sallandırdım ama benimki parlamıyordu, bildiğin sanayi zinciriydi.... şu dükkanlarda satılan cinsten değildi....
peki bu marifet mi??? hayır.... marifet olduğundan değil ama canım öyle istiyordu, hoşuma gidiyordu... bi de metroda böölle löp diye oturunca zangır zungur çok hoş bi ses çıkarıyordu :D bayılıyodum buna :D
sıradışı kılık kıyafetteki amaç modayı reddetmek, popüler kültürü reddetmektir. DIY felsefesinin bir alt koludur... kendin mi ürettin bu kılığı yoksa satın mı aldın???? olay burada başlar ve burada biter bence.
kendin mi ürettin derken tabi ki tutup pantolon dikmeyi kastetmiyorum ama modaya aldanmak var, aldanmamak var....
eskiden bir kesim kirli pantolon giyerdi... sonra moda oldu, kirli gibi görünen pantolonlar üretilmeye-satılmaya başladı. işte amaç bu tuzağa düşmemektir....
"bence" diye bitirmeme gerek yoktur sanırım...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Mayıs 2004 18:27 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

ewt doru sölüosun...
saçmalık bncede...bn zincir fln sevmiorum açıkcası...yaldır yaldır...boktan bn onun yerine böle kumaş diilde böle haatımsı bişi var...onu kullanıorum...ince bişi yayvan böle ilginç bişi yani

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Mayıs 2004 22:02 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

ahaha bende götüme ole bişi takıp dolanıodum sooradan orendimki kimlik kartlarını boyna asmak için üretiliomuş soora bende ona bi iki parça ekledim gitarıma askı yaptım çünkü gitar askıları çok pahalı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Mayıs 2004 23:54 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

--------Kötüysen kötü rolü yapman gerekmez, kötüsündür. Kötü biri olmak hoşuma gidiyordu. İyi olmaya çalışmak hasta ediyordu beni.
amacım seni göt etmek filan değil sadece yazdım.kitap okumam aslında 2 tane kitabını okudum bukowskinin.
bu arada insanları adam etme(tabi kendimce kimisine göre bu olabileceğinin en kötüsüdür)adına cok urastım ama cok sıkıldım ya artık uraşmıyorum bu kararı alalı cok olmustu ama anlaşılan forumda da baya bi yapmışım propagandamı.artık arkadaslarımı da seciyorum zaten ya uraşıcağım adamlarla gezmiyorum.yani artık hiçkimseyi aydınlatmıyorum ya gec kaldın.kendin aydınlandığın kadar.zaten en iyisi de o ya ben bi sürü adam tanıdım hayatım boyunca ama hiçbirini de istediğim gibi yapamadım ama zaten adam olup da istediğim iyi olanı da gördüm
bu arada lütfen sen kimi adam edion zart zurt yazmayın ben kendimce olanı sölüyorum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: efem
İletiTarih: 26 Mayıs 2004 11:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

efem öle deil tabi. lise dışarıdan bitiyor işte.. sonra üniversiteye de giriliyor. pek zor bir yanı yok bunun. liseden atılınca bir de başka liseye gidiyorsun genellikle. birazcık hava yapıyor bu arkadaş gibi geldi bana. bir rahatlıktan bahsettiğim yok canım kardeşim. sadece liseye gitmek istemezsen dışarıdan bitirebilirsin diyorum. kanunen var bu. yapan da var. oradan da üniversiteye giren de var. lise okumadan zengin olan var.. üniversiteyi hiçbişey anlamadan bitiren var. laf olsun diye yaşayan var.. böyle maximum rocknroll gibi birden yumuşayanı var. "kötü olmak rolü yapmak", "kendimce kimisine göre" diye diye okuma yazmayı kıvıramayan ama kendini adam sanan var.. var oğlu var. isteyen istediğini yapıyor gördüğün gibi.

ne konuda ne istediğini yapmaktan bahsettiğimizi açıkça belirtirsek ona göre konuşuruz tabii. yine de istersen hiç konuşmayız tabii ki de...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: artık yazmıycam
İletiTarih: 26 Mayıs 2004 23:38 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

biliorum cok üzülceksiniz ama bi daha yazmıycam ya.hiçbirinizle urasamıyorum gercekten cok manyak punklarlarsınız ben cok geri kalmışım.ayak uyduramamdım size.daha fazlahızınızı kesmiyim ben .
ama sunu da sölemeden edemiycem.hepinizin gercek hayatınızı biliorum ve hepiniz dünyanın en osuruk en yalan hayatını yaşıyosunuz ve burda kendinizi kanıtlama cabasında kuduruyosunuz.
yazıma cevap yazmayın çünkü okumuycam.ama başkaları görsün işte onu göt ettim diye yazmak isteyen olursa da yapcağım bişe yok.
ne bilim herkes hakettiği gibi yaşasın ya son sözüm de bu.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Mayıs 2004 10:58 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yenilgiyi hazmedemeyen kucuk bi cocuk gibi aglayarak forumu terketmek nerde senin o savascı ruhun sokaklara cıkalım tinercileri oldurelim geyiklerin neyse salla ...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Mayıs 2004 12:20 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 ICQ  YIM  Profile bak

yasasin tinerciler forumlarda yoklar ama onlar pank!!! :roll:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 AÄŸustos 2004 15:10 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

punk bi moda diil felsefedir.. :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 AÄŸustos 2004 19:56 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

evt...pun bir moda oldu...ama eskisi gibi degil...bundan 2 yIl önce her ayagIna cizgil corap giyen, zincir takan, sacInI taramayan, convers giyen vb. punk sanIyordu....ehue...ha birde shirtlerini üzerinde 'PUNK' yazIsInI unutmamak gerek...(o shirtler de genelde SiMLi olurdu!!!)...bu dönemi yava$ yava$ atlatIyoruz...

gidip bir dükkandan hic o zincirlerden almamI$tIrIm...kIrmIzI scoth pantalonumu aldIgIm da yanInda hediye vermi$lerdi...kemerlere de para vermedim hic...ehue...annemin, babamIn eski kemerleri...bu yil kuzenimin kini de aldIm...ehue :lol: :lol:

o simli shirtler alI$veri$ zevkimin icine ettiler zamanInda...ama ii oldu...artIk 3 ayda bir cIkIyorum :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 AÄŸustos 2004 21:27 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

oFfodicoRse yazdı:
evt...pun bir moda oldu...ama eskisi gibi degil...bundan 2 yIl önce her ayagIna cizgil corap giyen, zincir takan, sacInI taramayan, convers giyen vb. punk sanIyordu....ehue...ha birde shirtlerini üzerinde 'PUNK' yazIsInI unutmamak gerek...(o shirtler de genelde SiMLi olurdu!!!)...bu dönemi yava$ yava$ atlatIyoruz...

gidip bir dükkandan hic o zincirlerden almamI$tIrIm...kIrmIzI scoth pantalonumu aldIgIm da yanInda hediye vermi$lerdi...kemerlere de para vermedim hic...ehue...annemin, babamIn eski kemerleri...bu yil kuzenimin kini de aldIm...ehue :lol: :lol:

o simli shirtler alI$veri$ zevkimin icine ettiler zamanInda...ama ii oldu...artIk 3 ayda bir cIkIyorum :lol:
........assssssssiktir bence sen sonra coksiiiiiiiiktiririsin.......şuan moda nın 100 de100 ü punk bütün herkez....hiphopçısı popçusu...burda sırtalamak istemiyorum ama anlamadığınız konularda ötmeyin...punk gibi bir yaşam nerde kardeşim dünyayı salladı hala sallıyor...bunu bilin...bütün modacı lavuklar kokonoların temel ilhamıdır punk giyinişi....şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2004 01:12 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

benim bildigim punk 70lerde modaya karşı olarak oluşmuştu..peki şimdi..ne yapacak bu punklar hojam..adamlar aç.kim ekmek yedircek bunlara??

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2004 01:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

moda oda bunnar hikaye....giyin ne buluosanız üstünüze fazla düşÃ¼nmeyin...

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2004 01:27 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

artik yeni bi punk modasi yaratma zamani geldi kisa kollu kareli gomlek kisa sort(dizustu) papyon ayakta corap terlik saclarda yagli iste muthis oldu. tam olarak duzene karsi cikariz. Iste punkci kizlarda ic camasirlariyla dolassin tmm ya. oldu bu is. :duel:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2004 18:34 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

AUTLAW
burda artIk öyle degil! punk kIyafetlerinin yerini 70'lerin modasI aldI canIm! sen bildigin kadar öt istersen?

punk, moda oldugu sürece 'deger' kazanmaz! populer oldugunda, olmasI gereken ya$am tarzI olmaz...

sen modayI nerden takip ediyorsun acaba? ben sokaga cIktIgIm da görüyorum!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2004 19:28 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

punkı modaya uyaryanlar lütfen bir daha punkız diye gezmesinler.ben olsaydım bu sölediklerimden dolayı kndimden utanırdım açıkçası.Punk bir moda değildir,punk yaratıcı olup kıyafetlerini en ucuza yapmayı bilendir..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2004 21:39 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

oFfodicoRse yazdı:
AUTLAW
burda artIk öyle degil! punk kIyafetlerinin yerini 70'lerin modasI aldI canIm! sen bildigin kadar öt istersen?

punk, moda oldugu sürece 'deger' kazanmaz! populer oldugunda, olmasI gereken ya$am tarzI olmaz...

sen modayI nerden takip ediyorsun acaba? ben sokaga cIktIgIm da görüyorum!
...
BİRİNCİSİ BANA CANIM MANIM DEME!!bak şimdi ...70ler demişsin punk ne zaman çıktı haberin varmı??...80lerde mi sanıyosun...punk moda olduğu sürece değer kazanmaz tabi ben zaten buna duyduğum nefreti kusmaya çalıştım...ben modayı paristen takip ediyorum ayrıca...moda yı mikiğim sana bişey olmasın kafanı yorma moda ipimde değil ben kendi tarzımı yaratırım sokarım modaya...ama gerçekten böle durum saç modelleri!giyiniş aksesuarlar...şunlar bunlar hep punklardan çalıntı..allahtan tuh olarak taklit yok yapamazlar da zaten... :punk: dur bi şekil daha yapayım :rock: bide bu :roll: :twisted: ya aslında burda konuşmak istemiyorum bunları boş çünkü konuş konuş hep aynı şu bu o kim nasıl konuşursa konuşsun....ama dediğim gibi bu kadar istenmeyipte!!tukaka gösterilipte!!bu kadar çalıntı yapılan bir yaşam tarzı yoktur...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2004 21:40 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hatta ankaralılar için biryer söliim param olsa gidip alacaktım ama ah ah..
herneyse tunalıda kugulu parka dogru giderken siyah mermeli bi işhanı var.Adını bilmiyom.herneyse onun 2.katında çok iyi 2.el giysi satan yer var.piskopat ceketler var bi görseniz..bi de işin özelliği ceketler,kıyafetler tamamen 70lerden kalma daha agırlıklı ingiltere olmak üzere satılıyo..uff anam ne deri renkli ceketler vardı..bu arada hepsi 2.el ama fiyatlar 60 milyondan başlıyodu..herneyse benim ceket hastalıgım oldugu için bilmem sizleri?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2004 21:45 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tenya yazdı:
hatta ankaralılar için biryer söliim param olsa gidip alacaktım ama ah ah..
herneyse tunalıda kugulu parka dogru giderken siyah mermeli bi işhanı var.Adını bilmiyom.herneyse onun 2.katında çok iyi 2.el giysi satan yer var.piskopat ceketler var bi görseniz..bi de işin özelliği ceketler,kıyafetler tamamen 70lerden kalma daha agırlıklı ingiltere olmak üzere satılıyo..uff anam ne deri renkli ceketler vardı..bu arada hepsi 2.el ama fiyatlar 60 milyondan başlıyodu..herneyse benim ceket hastalıgım oldugu için bilmem sizleri?
...
süper bence güzel bir koleksiyon yapabilirsin sen ordan...harbiden :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 AÄŸustos 2004 22:19 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

neyse ya...:)

hepimiz hemfikir herhalde...PUNK bir moda degildir, ya$am tarzIdIr?

peki biz sorunla nasIl ba$a cIkmalIyIz (bo$ bo$ zIrvalIyacagImIza...bir$eyler yapalIm)...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 AÄŸustos 2004 04:05 
Hardliner
 Profile bak

pank bazilari icin moda bazilari icin yasam tarzi...bazilari icin felsefe bazilari icin bi bok deil...evet armut bir meyvedir burda herkes hemfikir ama pank nedir dersen adamina gore derim...haa bir dogrusu vardir..mesela yasam tarzi...ama selin toktay icin pank bir modadir...senin icin yasam tarzi..creg ohara icin felsefe...benim icin herhangibirsey..vsvs...nys sonuc olarak dedigin gibi burda yazan cogu insan icinse bir yasam tarzi...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 AÄŸustos 2004 14:36 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

ya abi wll benimde accaip sinirimi fln bozuo ama katlanıoz.. en fazla yolda ters ters bakış fln atıom.. üff adı üstünde moda bu deişir.. sora yine meydan bize kalır.. umarım.. :roll:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 AÄŸustos 2004 14:37 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

ya abi wll benimde accaip sinirimi fln bozuo ama katlanıoz.. en fazla yolda ters ters bakış fln atıom.. üff adı üstünde moda bu deişir.. sora yine meydan bize kalır.. umarım.. :roll:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 AÄŸustos 2004 02:19 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bırakın mllet ne giyerse giysin neyi yakıştırıosa giysin moda istiosa moda giysin istemiosa ne bo yerse yesin.kendi tarzını yarat illa bilindik panklar gibi giyinmek zorunda deilsin yap kafana göre bişi
kendini giydiklerinle anlatmak zorunda deilsen sadece bence düşÃ¼ncelerini paylaşmak ve tepkilerini biraz insanların gözüne sokarak yapmak daha ii bence mesela devamlı bulunduğun ortamda
aynı pantolonu 1 ay boyunca deiştermeden giy

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 144 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: