cheki yazdı:
taraftar kesinlikle bilinçli olmalı fakat bilinçli taraftarınız stadı doldurmuyor. hadi doldurmayı bırak stadı kapattırıyorlar. :) ..... fakat paf takımın başarısıyla övünmeniz bi hayli garip geldi bana. bizimde amatör branşlarda övünebileceğimiz nice dünya başarılarımız var ;)
son olarak transferin %99 değil olsa olsa %50si paraya bağlıdır bundan emin ol. çoğu transferin olduğu gibi...
saha kapatma olayıyla ilgili bir topicte yazmıştım. o olay , Türkiye tribünlerinin gördüğü en asil duruştur. O hareket FB'den çok yıllardır içe atılan , maçtan önce de bardağı taşıran son damlayı koyan polise ve polisi resmen taraftarın üstüne salan poliseydi. bu konuyu irdeleyip transferi gölgelemeyelim.
sezarın hakkı sezara. fenerbahçe Türkiye'nin en iyi transferlerini yapar.bizim yönetim ise en kötülerini. arada es kaza riberyler , direkten dönen juninholar olur işte.
ama yine sezarın hakkı sezara , fenerbahçe dünyanın en çok elde patlayan transferini yapar
kennet anderson , ortega , washington , anelka , enke , deivid , kimilerine göre kezman. carlos bu listeye eklenir mi bilemem. carlosun elde patlayacağını düşünmediğim gibi , yarattığı sarsıntı kadar etkili olacağını zannetmiyorum.
transferden kastım da , bu transferdeki gibi. yaşını geçmiş,ünlediği takımla yollarını ayırmış oyuncular için. bu adam artık ülkesine dönene kadar , sonuna kadar hak ettiği ünü sayesinde parasını alma derdinde. 15 yıl sonra da teknik direktör olarak gelir işte :)
bir dipnot daha : özelden attığım mesaj için bir tepki verseydin :)
edit : paf takıma değinmeyi unutmuşum. bu futbola bakış açısıyla ilgili. benim kulübümün yetiştirdiği çocuklar bugün defalarca kez ilk 4e kaldığı turnuvada kime karşı oynuyorlarsa , 5-6 yıl sonra da onlara karşı oynayacaklar. sonuna kadar iddia ederim ki gs altyapısı , ajaxtan sonra en iyi altyapıdır. ajax zaten kendini aşmıştır. şayet bir kerecik olsun aklı başında bir yönetim gelirse başımıza , lüften bu gençlerin dönemine denk gelsin. o takımlar hiç bozulmasa , winning spikerinin söylemiyle ne robereto carlos kalır ne de başkası. bu sebeple övünüyoruz onlarla. amatör şubelerle övünmek de en büyük hakkınızdır. bugün Türkiye'de aynı sezonda iki branşta birden şampiyon olan takım yokken fb bunu bütün branşlarda yapmıştır. paf takım hariç :)