usenmedim uzun uzun yazdim,buyur:
-Marka : Zoom
-Bağlantı : USB
-Model 5510
-Tipi : ADSL
-Durum Göstergesi : Power, Data, Link
-Boyutlar : 12.7 x 6.9 x 1.9cm
-8 mbps download,1 mbps upload
-Made In U.S.A.
-Türk Telekom Onaylidir!
İnternetimi coklu kullanmak icin bi buyuk boy modeme ihtiyacim var.Yoksa modemimi kesinlikle satmayi dusunmuyorum cunku aldigimdan beri hicbir sorun cikarmadi,bozulmadi,aksamadi,duraksamadi bile.
Alet usb ile calisiyor,bilgisayar ile yaptigi veri akisi ve elektrigini tekli usb kablosu ile sagliyor.Yani hem usb hem de adaptore gerek yok.Bu onemli bi avantaj.
Kurulum cd'si ile kurulum yapildiktan sonra acilan sayfada ufak bi ayar girdikten sonra modeminiz ve internetiniz hazirdir,ekstra hicbir ayara veya telekomdan bi servise gerek yoktur.Aninda calisir.
Telekomdan kaynaklanmadigi surece internetten hic dusmez,devamli bagli kalir.
Boyutlari sayesinde diger adsl modemler gibi takoz degildir.avuc icinizden kucuktur (kiyaslamak icin fotograf asagida)
Spliter denilen ufak bir cihaz sayesinde telefon hattini mesgul tutmayarak hem telefonla konusmanizi hem de interneti sorunsuz kullanmanizi saglar.(Fotografi asagida)
Toplu gorunus
Modem önden
Modem arkadan
Telefon ve usb kablosu
Spliter
Modem kurulu ve calisirken
Modemin boyutu
Sattigim donanim su sekildedir: Modem + usb kablosu + telefon kablosu + spliter
*Gri telefon kablosunu ben mi almistim yoksa icinden mi cikmisti hatirlamiyorum ama eger ben aldiysam da hediye ediyorum
*kutusunu bulamadim,evin ucra bi kosesinde olabilir
*kurulum cd'sinin fotografini cekmeyi gerekli gormedim.Isteyen olursa onu da ceker,koyarim buraya.
Ayrica modemle beraber 5 tane bos cd hediye veriyorum. (Tesvik amacli,icimden geldi,ticari mevzular

)
Fiyata gelince;
Ben aldigimda 125 milyon gibi bi rakam odemistim.Simdi saniyorum 70 milyon civarinda.
İstedigim fiyat 30 milyon. Ne bir eksik ne bir fazla. Ben de yeni bir modem alacagimdan acil pesin paraya ihtiyacim var.
Ankara icinde alicilara elden teslim edebilirim.istanbuldan alici cikarsa haftasonu elden verebilirim.Sehir disindan alacaklar icin kargo veya baska bi yolla verebilirim yalniz kargo aliciya aittir.Fiyat zaten dusuk, bi de kargoyu verirsem bana bi sey kalmaz
hadi bakalım..