Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 12 Ekim 2008 11:07

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Satılık Elektro Gitar & Metronom
İletiTarih: 25 Haziran 2005 02:08 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

elektro gitar 6 aylık. hum + sing + sing tarzı takılıo.. böle yanar döner olmamak kaydıyla petrol yeşilidir. strat denebilite bi kasaya sahip.. tek sorun markası.. Groove die bisi.. bizim arkadaşa 160 dolara sokmuşlar. Satan pardon sokan mağazaya bizzat kendim senaryo dalında oscar verdim.. benden yardım istedi, aabi nolur fln .. evet arkadashlar.. simdiden söliim bashlangıç gitarıdır.. alıp, konserde neyin çalamazsınız. bizde yalan yok.. 100 dolardan fazla etmez.. azda etmez, sermayesi kurtarmıo.. 100 doları getirin, gitarı götürün.. o kadar.... kablosunu, askısını, her skini veriorum..

bide metronom var elimde.. cok klas bi alet!!!! alman malı. Taktell markası.. bilmienler icin sölüorum alamanlar bi tek bunu kullanıo.. gecen tünelde gördüm.. almanın biri taktell alırım bashka bisi almam dio satıcıya.. akustik metronomların 60 80 dolar civarında olduğunu düşünürsek, size bunu ben, 70 dolara satarım... valla alaman malı.. bi kere malzeme kaliteli..

gitarlar ikisini 150 dolara kapatırız.. yok efendim mallar shöle böle die itiraz etmeyin.. serbest piyasa.. gidin tüneldekilere kızın.. 390 dolarlık processor ü 750 dolara yurdum insanına sokuo.. bize sokulanı cıkartmakta, mevcut tıbbi yöntemlerle bu kadara mal oluo..

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: