Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 13:34

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: SCUM MANİFESTOSU
İletiTarih: 22 Ekim 2005 20:20 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

valerie solanas yazmış bunu. bana fazla gelir valla http://www.kazate.comdan fazlası. amaa her 4 kızdan biri babasının cinsel tacizine uğruyorsa; sen sokaktaki ayılar tarafından her türlü tacize, hakarete uğruyorsan küçük kız: al sana manifesto. öldürün bizi, öldürün de çözülsün sorunlarınız :cry:

:( :( :( :( :(

toplumumuzda yaşamın tam bir can sıkıntısı olması ve toplumun hiç bir yönüyle kadınlarla ilgili olmaması sebebiyle, toplumsal kaygıları olan, sorumluluk sahibi, heyecan arayan kadınlara yalnızca hükümeti devirmeki parasal sistemi ortadan kaldırmak, tam otomasyonu sağlamak ve erkek cinsini yok etmek kalmaktadır.

artık erkeklerin yardımı olmadan (ve aynı nedenle kadınların da yardımı olmadan) çoğalmak ve yalnızca kadın üretmek teknik olarak mümkündür. bunu yapmaya hemen başlamalıyız. erkeklerin varlığını sürdürmesi için, üreme bile geçerli bir sebep olmamaktadır. erkek biyolojik bir kazadır: y (erkek) geni, eksik bir x (dişi) genidir, yani eksik bir kromozom grubuna sahiptir. başka bir deyişle, erkek eksik bir dişidir, yürüyen bir başarısızlıktır (2), daha gen aşamasında vazgeçilen bir başarısızlık. erkek olmak yetersiz olmaktır, duygusal olarak eksik olmaktır; erkek olma durumu, eksiklik hastalığıdır ve erkekler duygusal açıdan özürlü yaratıklardır.

erkek tam anlamıyla benmerkezcidir, kendi içinde hapsolmuştur, başkalarını anlama, sevme başkalarıyla özdeşleşme, arkadaşlık kurma, duygulanma, şevkat yeteneğinden yoksundur. tamamen izole edilmiş, başka biriyle ilişki kuramayan bir birimdir. tepkileri tümüyle midesindendir, beyninden değil; zekası, yalnızca güdülerine ve ihtiyaçlarına hizmet eden bir araçtır; akılsal tutku, akılsal etkileşim yeteneğinden yoksundur; kendi fiziksel duyuları dışında bir şeyle bağlantı kuramaz. yarı ölü, tepkisiz bir kütledir, zevk, mutluluk veremez ve alamaz; sonuç olarak, en iyi haliyle tam anlamıyla bir can sıkıntısı, zararsız bir yığındır, çünkü yalnızca başkalarıyla ilgilenenler çekici olabilir. o, insanlar ilemaymunlar arasındaki alacakaranlık kuşağından hapsolmuştur, ve maymunlardan da kötü durumdadır, çünkü maymunların aksine pek çok olumsuz duyguya sahiptir – nefret, kıskançlık, hor görme, iğrenme, suçluluk, utanç, kuşku – ve dahası ne olduğunun ve ne olmadığının farkındadır.

tamamen fiziksel duyularıyla hareket etse de, erkek damızlık olarak da uygun değildir. mekanik becerisi olduğu varsayılsa da, ki pek az erkek buna sahiptir, her şeyden önce, lokmasını şevkle, şehvetle ısıramaz, bunun yerine suçluluk, utanç, korku ve güvensizlik duyguları, erkek doğasında kökleşmiş olan duygular onu yer bitirir ve yalnızca en ileri eğitim bu duyguları azaltabilir; ikinci olarak, sahip olduğu fiziksel duygular sıfıra yakındır; ve üçüncü olarak partneriyle duygusal yakınlık kurmamaktadır, nasıl becerdiği, nasıl a kalite bir performans sergilediği, boru döşeme işini nasıl başardığı düşünceleri ile bozmuştur. bir erkeği hayvan olarak nitelemek, onu övmektir; o bir makinedir, yürüyen bir vibratördür. sık sık erkeklerin kadınları kullandıkları söylenir. kullanmak? ne için? tabii ki zevk için değil.

suçluluk, utanç, korku ve güvensizlik duyguları tarafında yenip bitirilen ve, şanslıysa, zar zor farkedilen bir fiziksel duygu elde eden erkek, yine de, cinsel ilişki fikrine takıntılıdır; dostcanlısı bir vajinanın onu beklediğini düşünüyorsa bir sümük nehrinde yüzebilir, bir kusmuk denizinden geçebilir. küçümsediği bir kadını, herhangi bir fırlak dişli kocakarıyı yatağa atabilir, ve, dahası, bu fırsat için para öder. neden? fiziksel gerilimden kurtulmak yanıt olamaz, masturbasyon bunun için yeterlidir. egosunun tatmin edilmesi olamaz; cesetler ve bebeklerle cinsel ilişkiyi açıklayamaz bu.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Ekim 2005 21:33 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

aman tanrııııııııım sanırım benimde çüküm var!!!

erkeğim utanıyorum kendimden neymişiz biz... ya bunu yazan kadın nasıl bir psikolojiye sahiptir anlamak mümkün değil hiç sevip sevilmemişmi hiçbi erkekten iyilik görmemişmi bu??? neler çektirmişler merak ettmim. elbetteki erkekler kadınlara çok çektirmiş ve çektiriyor bunu çou kişi kabul eder ama bu kadarda aşağılık yaratıklar değiliz bee. yaptıkları bi bakıma ırkçılık yokedelim tüm erkekleri vaay ne ii.

neise bu lafları haketmeyen insanlarda var kesinlikle kadınlara çok değer veren(belki gereğinden fazla), duygusal, şevkatli vs. vs. ben kendimden biliyorum :wink:

allah emocu etmesin beni :shock:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Ekim 2005 22:44 
Führer
 ICQ  Profile bak

abartılı ve gereksiz bi yazı olmuş kendi kanaatimce..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ekim 2005 01:34 
Bad Religious
 Profile bak

evet scum manifestosu ve solanas abla baya uç bi boyuttur feminism de fakat ben bu denli kadın haklarının yendiği bi dünyada yada sorun herhangi birşeyde olabilirdi -haksızlığa uğramış bir azınlıkda olabilirdi- bu tarz radikal düşüncelere ,manifestolara ve eylemlere(eylemden kastım erkeklerin hadım edilmesi diil ) ihtiyaç duyuldunu düşünüyorum söz konusu duruma dikkat çekilmesi açısından (şu dakikalarda her ne kadar bu forumda scum manifestosuyla ilgili bi kaç şey yazılmışş oldunu gördüm için biraz sersemlemiş durumda olsamda yazıma devam ediorum )şöyle bi durum var scum açılım olarak society for cutting up man dir erkekleri hadım etme topluluğu yani bu ilk başta yuh artık dedirten bir şey gibi gözüksede aslında desteklenmesi gereken tarafı bu işin hadi erkekleri hadım edelim değilde ! bu durumun ne kadar ciddi bir boyuta ulaştığının görülmesidir . ne demek istedim ; yani kadın hakları o kadar çiğnenmiş ve hiçe saylmıştırki erkeklerin dünyasında yaşıorus nede olsa ! bakınız bu artık çok büyük bir sorundur ve artık bunu çakınız , aklınızı başınıza toplayınız demek istemektedir scum . ve korkmayın eğer kölelerimiz olursanız ve istediklerimizi yaparsanız sizi hadım etmices sadık hizmetkarlarımız olucaksınız sonsuza kadar hahahahah (yazının burası (kölelik ve hadım etmeyle ilgili olanı )manifestodan alınmış bir bölüm olmakla birlikte işin espri kısmıdır )

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ekim 2005 14:34 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

kesin bu kadın zamanında birine aşıkmış çok kötü.. sonra da adam bunu terketmiş, aldatmış, vs.. böylece erkeklerden nefret etmiş.. ne bu be.. yaşasın kadınlar faşosu..

Haftalık ilk 10'um:
Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ekim 2005 21:05 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

artık gay olmaya karar verdim erkeklerden tiskiniyorum!!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Ekim 2005 22:40 
Punkrocker
 ICQ  Profile bak

feminist hareket engellenemezz...!::)!:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Ekim 2005 00:27 
Tough-Guy
 Profile bak

salakpankçı yazdı:
artık gay olmaya karar verdim erkeklerden tiskiniyorum!!!

zuhahahahahaha lan gey olmak ne demek lan bi araştır sen!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Ekim 2005 00:29 
Tough-Guy
 Profile bak

bide bunu yazan karı varya çok garip bişi lan.nası ya. bi de mrk ettim bunu yazan kadın acep hiç erkek olmuş mu ki erkeklerin ne hissettiğini ne yaptığını bu kdr ii biliyo.walla ilginç.
okuyunca herhlade bu kadın ameliyatla erkek olmuş sona hiisetmiş, not etmiş, sona yine ameliyatla kadın olmuş diyesim geliyo.
way anam biz neymiÅŸiz la

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Ekim 2005 00:40 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

adamın çükünü keser bunlar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Aralık 2005 19:24 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

feminizm saçma bişey lan.kadın haklarını korumak başka feminist olmak bambaşka.
lezbiyen bunların hepsi ahha

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Aralık 2005 22:39 
Hardliner
 Profile bak

feminist olanların aklına sıçıyım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ocak 2006 00:25 
Tough-Guy
 Profile bak

Valerie Solanas çocukluğunda en yakınındaki erkeklerden fiziksel ve cinsel şiddet görmüş, hayatını gerektiğinde hırsızlık, fahişelik yaparak kazanan bir kadınmış.Solanas'ın SCUM Manifestosunu okumaya kalkışırsanızda onu içindeki ironiyi dikkata alarak okumanızı öneririm.
Birde hatırlatma Valerie Solanas Andy Warhol'u vuran kadın olarak tarihede geçmiştir.Ve hatta Solanas'ın hayatı Mary Harron'ın 'I Shot Andy Warhol' (Andy Warhol'u Vurdum) adlı filmine konu oldu. Onunla ilgili fikir sahbi olmak isterseniz filmi izleyin derim ben.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Ocak 2006 14:54 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Madam Butterfly yazdı:
feminizm saçma bişey lan.kadın haklarını korumak başka feminist olmak bambaşka.
lezbiyen bunların hepsi ahha

sen daha feministlik ne demek onu bilmeden yorum yapıosun önce bi yerlerden oku gel sora burda lezbiyen lan bunlar die çıkış.Feministlik, erkek düşmanlığı deildir hatta bunla yakından uzaktan alakası yoktur ama senin gibi gerikafalı insanlar durumu çarpıtıp bu boyuta getirmiştir.Ayrıca bir kadının feminist olması için, bir erkek tarafından aldatılmasına ya da döwülmesine gerek yoktur.İşte o kadar geri bir toplumuzki hala bu konunun tartışmasını yapıoruz :evil:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Ocak 2006 18:16 
General
 Profile bak

Bu mesaj 15.01.2006 tarihinde silinmiÅŸtir.

En son pankart tarafından, 15 Ocak 2006 18:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Ocak 2006 18:16 
General
 Profile bak

feministlik kadınla erkekleri eşit tutmaktır ama erkekler her konuda kadınlardan daha üstündür.ayrıca bu konunun politika ve punk felsefesiyle ne alakası var anlamadım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Ocak 2006 18:27 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ehehe o senin fikrin tabi erkeklerin daa üstün olması fln hikaye..ayrıca hakkaten politika we punk la ilgisi olmayan bi konu we bari şurda cinsiyet tartışması yapılmasın..sonuçta hepimiz insanız(oha:))

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Ocak 2006 13:19 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

aha bende biseksüel mi olsaam ne??

olm ama biz kadın duygularından anlayan ayılarız be forumdakiler iyi çocuklar bu kadını biri hayal kırıklığına uğratmış walla ben kendi adıma söyleyeyim!!! ben kesinlikle kadınlara saygılı davranırım!!

degaru fanzine & webzine

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz