Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 09 Temmuz 2008 07:46

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 29 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Nisan 2004 19:44 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Son punk konserlerini gördüğümüz taxim blaze barda bile tesisat yok. Kiralaması bi gece için 500 kaat istiyolar sahibide burası yeni bi bar dandik bi tesisat kiralıyıpta kötü reklamımızı yapmayın dio. afiş parası, bilet parası, grupların yol parası, dier masraflar vede bar sahibinin en iyi ihtimal gelirin 1/3 ine konmasınıda hesaba katarsak. Bu ve bunun gibi konserlerden kar yapmayı, paranın amına koymayı düşÃ¼nmek biraz hayalcilik olur. Bizimde konser planlarımız oldu biz brakın kar yapmayı ne kadar zarara gireceğimizi hesaplamaya çalışıoduk. hepsi diy olayı. böyle bir ortamda grupların para kavgası yapmasını ve özellikle punk gruplarının yapmasını kesinlikle hazmedemiyorum. Haa bizim konser işi ne mi oldu? yaklaşık 400 kaat açıkta kaldığımız için vazgeçtik. ama açık birazdaha az olsaydı görecektiniz şenliği.... aha mesajda 100 oldu. 100ler klübüne hoşbuldum...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: the curfewdrum
İletiTarih: 27 Nisan 2004 19:50 
Dead Kennedy
 Profile bak

NORMALkerem
eğer dediğin gibi sokak köpekleriyle konuşmuş olsaydın davulcunun olmaması gibi bir problem olmazdı. yalan yanlış konuşmaya gerek yok, irtibat yarım yamalaktı.
"Biran önce Eskişehirde konsere çıkmak istediklerini , dügün salonunda bile olsa çalacaklarını
ve sadece 3 kişilik grubun yol parası karşılıgında Eskişehir'e gelmek istediklerini söylediler." başkalarının ağzından konuşmayı bırak bir kere, böyle birşey yok. .....

böle yalan yanlış konuşma deill.. bunu cem le ben konuştum irc de, artık bu konseri ayarlamamızı ve dügün salonu bile olsa bu konseri yapmamızı söyledi ve bizde bunlar için uğraştığımızı söyledim. ve bu yalan değil bunu cemde biliyor, burda bişi bilmeyen sensin(ve saçmalayanda).. ortalığı daha fazla karıştırmanın bi anlamı yok bence.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Nisan 2004 12:59 
Minor Threat
 Profile bak

ya nu metale laf atmışın hadcore&punk konseri olurmu demişin bre denyo fatstaremo die kro bir site yapmışsın emo yapıorum demişin mandolin notalarından sezen aksu knspti çıkarmışın emo desem jtb den at başka bişi bilmessin emocore dinnesen deathmetal sanarsın gelir emo dersin hatta onuda bilmessinde kadeşim harbi den bırak sen emo falan kız toplamaya çalışma kasar sizi o işler siz paşalar gibi dudu falan coverlayın o size yeter komiksniz ama :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Nisan 2004 14:07 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Kan Çıkacak ulaaan. herkes birbirine dalacak. lan fatstarı nerden kaynaştırıonuz araya....

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 29 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: