Türk Punk Forum

KaraşimşeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 01 Aralık 2008 21:49

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: sorun
İletiTarih: 16 Ağustos 2004 19:03 
biz tanımak istemediğiniz insanlarız biz gitmek istemediğiniz yerlerden gelıyoruzz.....gerçekten doğru annem bıle kafayı yemek uzere kadını oldurucem. :evil: :evil: ....delı oldum manyakkk yaa..acaba benle sorunu ne..ya harbı bızle sorunune bu ınsanların katıl olucam valla....

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 16 Ağustos 2004 19:37 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

hehe ailenle ii geçin bence ortamı dağıtmamak lazım ben yaptım o hatayı sonra bi de sik gibi kaldık ortada ama ne oldu ailem yetişti yardıma yine.

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 21:52 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

dogru.. aileye yamuk yapmak yok.. aman ha!!!

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 21:55 
butun ailemin aq hepsi tek tek ölsün die gün sayıyorum zati herkes ölcek bi gün...

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 22:00 
Hardliner
 Profile bak

ben annem içinde babam içinde ölürüm la walla.çok sefiorum onlari onlarda beni. hehe ne mesaj ama

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 22:02 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

aferin.. iste olay bu. ulan insan annesine babasina kin duyarmi ha??? a.q. onlar olmasa siz de olmazdiniz.. vefali olun bari biraz..

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 22:04 
rainbow yazdı:
aferin.. iste olay bu. ulan insan annesine babasina kin duyarmi ha??? a.q. onlar olmasa siz de olmazdiniz.. vefali olun bari biraz..

kin duymuorum ama sevmiorumda yani herhangi bi insandan farkları yog ama bazı şeyler var ondan öyle yazdım yani bi sebebi vardır... :roll:

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 22:09 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

iyi de abi cocukca seyler bunlar. kac yasinda oldugunu bimiyorum ama taa bilmem kac kusur senedir sana bakan kicini toparlayan her bi bokunu yapan istediigin herseyi gerceklestiren, karsiliksiz sevgisini veren iki insan icin neden olumsuz dusunulur??

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 22:12 
17 yaşındayım ayrıca ne annemde kalıorum nede babamda yani bana bakmıolar...eğer bişilerden bu kadar nefret ediosam öyle yazmazdım..insanlar bazı şeyleri bazı şeyler bittikten snra anlar anlamak istemese bile içinde kalır bu buda onun gibi bişey benimde cog şey kaldı içimde ama doğru yerde doğru zamanda söylemek daha mantıklı...

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 22:16 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

tamam dogrudur.. ben seni sogrulayamam ama sunu merak ediyorum nedir bu kin bu ofke?? iskance mi yaptilar kucukken size?? vurup kirdilar mi?? nedir yani bu durum?

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 22:19 
yoo sorgulamandan diil yani öyle yazdım sadece...küççükkene ben...yog küçükken bişi yapmadılar bana snradan oldu olan işte bişiler olduda böyle konuşuorumzati hepsiyle kavgalıyım babamla annemde babamın manitasıyla annemin manıtasıyla babanemle hepsiyle kavgalıyım cogta şeyimdeler aq bi başaramadım zati...

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 22:29 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

himm anne baba ayriysa bi sey diyemem.. o zaman onlarda da suc oluyor cunku.. fakat bu kin icin yeterli bi sebep degil yinede. ama ben yine de senin gozunden bakabiliyorum olaya.. bu durumda hakli olma durumu soz konusu..

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 27 Nisan 2005 03:26 
yog abi başka olaylar varda tek onunla sınırlı diil yani öyle bişi için zati kin veya nefret duymam ama başka bişiler var yani var işte bişiler ama ayrı oldukları için diil insanlar anlaşamaz ayrılır ama bişiler içinde çaba gostermesi gerekir şu anda aynı durum içersindeyim ama aşabilicegimi umuyorum yani bunu başarırsam onnara çekmemiş oldugumu kanıtlıcam cunku hiç diilse hayatımda bişeyi salı vermiorum....

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 27 Nisan 2005 09:28 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

maxwellmurder yazdı:
ben annem içinde babam içinde ölürüm la walla.çok sefiorum onlari onlarda beni. hehe ne mesaj ama

la işte bu musticim saana aynen katılıyorum... onlar için her boku yaparım valla bana hala katlanıyolar daha ne yapsınlarki....

?????????????????????

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 27 Nisan 2005 09:32 
General
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Ben babamın ağzının ortasına çok sağlam bi yumruk yerleştirmiştim birbirimize girdik ama şimdi konuşuyoruz yine.uzun hikaye..

http://www.yonja.com/harcialem
http://www.numberonemusic.com/harcialem
..........
..........

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 27 Nisan 2005 11:55 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ýnsanýn þu düzen içerisinde kaybetmemesi gereken tek þey ailesi.küfredebilirsin,konuþmayabilirsin fakat bir yerden sonra gene dönüp,baþa gelirsin.
Kafanýn aile ile uymamasý aþýrý boktan bir durumdur.Zaten çoðu insanda ailesi ile geçinememekten yakýnýr.Deðer verdiðin insanlarýn,kendi deðerlerini sana öðretmeye çalýþmasý,bireyesel bir yapýya kavuþamamak için elinden geleni yapmasý yada tam tersi.
fikirler gelip geçici mevzular,arasýnýzdaki sevginin kaybolmamasý için elinden geleni yapmak gerekir.

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 27 Nisan 2005 12:17 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

fIrtIna öncesi sessizlik gibi...1 hafta dIr babamla tartI$mIyorum, annemle de eskisi gibi konu$abiliyorum...sonu ya sarpa sarIcak ya da "mutlu aile" olmaya ba$ladIk :s

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 27 Nisan 2005 12:26 
nikiniziyiyim
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

gün gelıyor dıyorum ne istıyorlar benden diye özellikle annem :x

bir gun düşmanımmış gibi davranıyolar, bır gun gelıyor bana karsı cok ıyıler ben hala cozmedım insanları aılemde bunların ıcınde

ama herseye ragmen onları sveıyorum.onlarısz napardım bılemıyorum.bıze ne yaparlarsa yapsınlar ne derlerse desinler yınede en kotu anımızda, sik gıbı ortada kaldımızda, arkaya baktımızda kımse olmadığında .sadece onlar oluyor herzmn oldugu gıbı .

ama benım ıstedıgım en kotu anımda diil herzmn benım arkamda olmalrını ıstıyorum neden bunu yapamıyorlar bilemiyorum :roll:

bence bu dünyaya çocuk getırmek çok buyuk bır sorumluluk.bu sorumluluğu alabılcegıne gercekten inanan insanlar dünayay yeni bir canlı getirmeli
yoksa herkes yapar cocuk.onemlı olan onun ıhtıycalarını karsılıyabılmek özellıkle manevı konuda. ama cevreme bakıyorumda sadece maddı ıhrtıycalarını karsılamak cocuk bakmak gıbı alıgılanıyor.
çok yanlış.okumus admalar bıle bunu yapıyor ya. parayı vermekle herseyı yaptıgına ınanıyolar. ama en onemlı ıhtıyac nerde. sevgi,ilgi.....yok

bunu bırturlu anlıyamıyorlar.kafalarına sokamıyolar.bılıncsızce cocuk bakıyolar. işte bundan nefret diyorum..hiçkimsenın dunyaya yeni bir canlı getiripte onun hayatıyla oynamaya onu mutsuz etmeye hakkı yok. :evil:

:x

herkesın a.k bıze bısey olmasın

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 28 Nisan 2005 10:09 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

didem sorunlarımı yazsam gülersiniz bilion ki....o yüzden özlü bir sözle geçiştiriim...
hayat çohk kısa
yaşananları salla

hayat bosh
pompala coş...

ne diorm lanh ben...anladın sen anladın benim sorunumu :)

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 28 Nisan 2005 10:10 
heaaaaa şakacıı senııııııı :)

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 28 Nisan 2005 10:21 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

oha yaaa bu kdr sorunun ortasında yüzüorm ve gülüq eğleniorm...yabi bu durumda maçı önde götüren ben oluorm :)

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 28 Nisan 2005 10:22 
aoleyyyyyyyy oleyyyy oleyyyyyy...eller begum ıçın havayyaaaaaa......begum şak şak begumm şak şakk....

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 28 Nisan 2005 10:28 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

YUHH aq abartma KARI...SAKHŞUHKKA :) PUHAHAAA!!!

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2005 20:13 
suçum aşık olmak

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2005 20:18 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

suçun iyi nietli olmak bebek.....olm artk piçler kazanıo öle olmak lazım diorm sana.....mala wuruq gezecenki farkedilesin aq.....
ya ben nabiim didem lanh....bugün piç karşımda öpüşüodu...daha dünde seni seviorm diodu aq...hehe ama komik görüküodu salak.....

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: