Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 11 Ekim 2008 10:32

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 14:27 
Hardliner
 WWW  Profile bak

bi bez parçasını ne hale getirmişsiniz. isteyen toplumu tahrik etmeyecek şekilde dışarda istediği şekilde giyinir fakat tüm vatandaşlar herhangi bir devlet ya da özel kurumda belirli kılık kıyafet kurallarına uymak zorundadır. geriside teferruattır. akpde türbanı siyasi bi obje haline getirmiştir. bitti.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 15:11 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

[quote="sumru geridöndü"]bu link'i vermek zorunda olduğum için çok üzgünüm .......

http://www.islamustundur.com/konular/annelerimiz.html[quote]

verdiği linkin ismine bakarmısınız.. yobazların linkini vermiş.. bırak okumayı açıpda tıklamam bile.. burda gelip akp ye sövüp chp mhp diyceksin.. ondan sonra da gidip akp den beter yerin linkini vereceksin.. birazcık tutarlı ol bee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 15:13 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

[/quote]piyan senin için

ayrıca bana yada anneme yada ablama sahip çıkacam nikah basım dediğinde filan yuh bune ya naptın sen savaş sonrasında dul kadınlara potansiyel sex için eğlendiricek mal gibi görüldüklerinden evlenmişlerdir iffetleri haram olucaktı bu kadınlar müslüman olmuşlardı ve müslüman kadınların işkenceleri ne olucaktı...bunun çözümü buydu ya hayatlarına son vereceklerdi namusları için yada birinin nikahı altına girip isimleri temizlencekti.... [quote]

------------------------------------------------------------------------------

kimi kimden koruyosunuz anlamadım.. madem savaş sonrası orası müslümanlaştırılmış... dul karıları müslümanlardan korumak içinmi evlenmişler.. ya da diyelim kafirler gelmiş müslümanları öldürmüş karılarda açıkta kalmış onun içinmi evlenmişler.. kadınları himaye altına alacak kadar o bölgeye hükmediyorlarsa.. kafirin orda işi ne .. kimi kimden koruyosunuz.. bari yazdıklarımıza düzgün cevaplar ver veremiyosan sus konuşma..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 15:15 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

[/quote]ayrıca müslümanlara yapılan dinleri uğurlarına acı çektirilen insanları sölemiyorsunuz[quote]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

konumuzla ne alakası var.. eğer dünya daki her acı çeken insanın tarihini derdini anlatmaya kalksak yıllar sürer.. burada tartışılan islam ve türban
yahudilik.. afrikadaıki açlık ya da başka bişey değil..

En son Piyan tarafından, 01 Ağustos 2007 15:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 15:17 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

sumru geridöndü yazdı:
Alıntı:
yahudilerin yaptıkları nelerdi kadınları çarmağa gerip bacak aralarına kazık sokmaları bunlar ne insanların üzerine kayalar koymak kalplerini alıp kanlarını içmek bunlar ne ya bunlar ne öğrenin de gelin okuyun diyorsam okuyun size değil 2 kitap 1000 kitap versem işe yaramaz... ezan okudular die yapılmayan işkenceler kalmadı.....
Alıntı:

salak yaaa .. adam sinirlendirmekde üstüne yok.. yobaza bak.. beni ezdiler ben de ezerimm mantığı..
hani lan islam ÅŸefaat diniydi..
hem burda birisi çıkıpda "yahudiler müslümanları öldürdü işkence etti.. iyi de etmişler" diyen var mı...
kandan kına yakılmaz..
pisliğide başka bir pislikle örtemezsin..

Alıntı:
konu saptı sabahtan beri kelle uçurmaktan bahsediliyor seni sırtından vurdular ya öleceksin ya öldürceksin orda 2 seçeğin var senden birer birer yok olurken gel beni atlama benimde kafamı uçur demezsin heralde....

allah allah .. sırtından vurulan birisi ya ölür ya da yaralanır.. kelle kesecek
enerjiyi nerden bulmuşlar ... palavrayı bırak kızım.. sana burdan bir alıntı yaparım .. bunlar münferit olaylar der işin içinden çıkarsın 100 tane alıntı yaparım.. daha da artık açıklıycak bir şey bulamazsın..

neyse okuyun diyim ben yine belki olmazda aynı noktaya geliriz... ben bana inannın demiyorum ama eğer ortada bir yanlış okuma sonucu yanlış anlaşılıyorsa islam tarihi tekrar okuyun

neyini okuycaz lan DİNgildek
zaten okuduğumuz için eleştiriyoruz.. öylee kuru kuru okuyun gelin demekle olmuyo.. okuması gereken biri varsa o da sensin..
sumru allah baba dünyayı 7 günde yaratmış di mi?
ne güzel.... jeoloji diye bir bilim dalı var hiç duydun mu?
bunla ilgili bir ÅŸey okudun mu..?

inançları uğruna islamı temel edinmiş insanların kanlarını da savunun [/quote]

islamı temel edinmiş insanların kanlarını savunmak da ne demek...
biz kimsenin döktüğü kanları savunmuyoruz..
ne islamiyet adına kan dökenlerin,, ne de islamiyete karşı gelipde cana kıyanların.. [/quote]

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 15:25 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

türban takanların çoğu azgin

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 17:29 
Hardliner
 Profile bak

ya piyan sen nesin ya akp ile yada mhp ile ne alakası var abuk subuk aptalca bişi yazmışsın beni sinirlendirme verdiğim linkte peygamberin evlendiği kadınlar yazıyordu sordun söledim alakası ne partilerle zaten onların ikiyüzlülüğü sonucu insanlar bu hale gelmediler mi ? herşeyi birbirine karıştırıp türban yasağını çıkmasının sebebi olmadılar mı şimdi beni akp li yada mhpli die eşitleme insanın sinirlerini bozma...isteyen okur istemeyen okumaz kendi okuduklarıyla yetinir ben yukarda da dediğim gibi sordun buldum gönderdim insanca düzgün birşekilde eleştirseydin.... küçümsercesine hakaret içeren iğnemelerde neyin nesi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 22:15 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

prmak
söz alabilirmiyim
neden bukadar kadınla evlenmıs pekı sebep ne evlenmeden kadınlara sahip cıkılamıyo
anlıyamadım

bide taam evlendı diyelim hergece baska birini koynuna almak mantıgı nedir.

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 23:08 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

nikiniziyiyim yazdı:
prmak
söz alabilirmiyim
neden bukadar kadınla evlenmıs pekı sebep ne evlenmeden kadınlara sahip cıkılamıyo
anlıyamadım

bide taam evlendı diyelim hergece baska birini koynuna almak mantıgı nedir.
bu kadar kadınla evlenmiş çünkü kadınların hepsiyle evlenmek zorunda kalmış.ilk karısı hariç..kadınların dul olamayanlarıda var..farzı misal bi kabilenin reisi demişki benim kadreşim var onunla evlen bizde senin dinine geçelim,peygamber kabul etmiş ama o kadına el sürmemiş..evlenmeden kadınlar sahip çıkılmıyo ayrıca da,yani bi düşün bi dinin peygamberi evine onlarca kadın alıyo ve nikahsız,araplar zaten hayvan hemen "demekki dinde zina serbest,koskoca peygamber bile eve kadın alıyo" derler..yani hepsiyle yatmamış..zaten çocukları sadece hatice'den..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 AÄŸustos 2007 23:34 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

peacepunk yazdı:
survivior süpersin moruk direk bobiler ÖRG E GİRECEZ valla süpersin bitanesin hiç ayrılmayalım amin

gir arada gelişir espri yeteneğin. daş gibi site. kalıba koymuş gibi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 00:56 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

nerden biliyosun yatmadığını

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 01:03 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

nikiniziyiyim yazdı:
nerden biliyosun yatmadığını
okulda(anadolu imam hatip lisesi) öyle öğrettiler..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 01:13 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

onlar nerden biliyomus aralrındamı yatmıslar acaba

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 01:26 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ee ona bakarsan bu adamlar peygamber var,tanrı var diyorlar yani bunların(yaşı 40 civarı olan insanlar) peygamberi yada tanrıyı görmüş olması lazım..garip bi soru oldu seninkisi..
ayrıca ben okulda öğrettiler derken öğretmenler haricinde kitaplarıda kastettim..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 02:49 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

e taam benim demek istediğimde sorunun içnde saklı zaten.
kim ne görmüski

filipeeeeeee

En son nikiniziyiyim tarafından, 02 Ağustos 2007 15:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 03:13 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ohoo mevzu nerelere gelmiş.. yakışan giysin kardeşim....deermişim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 11:04 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu linkleri vermek istemezdim ama kusura bakmayın başka çarem kalmadı:

http://www.islamustundur.com
http://www.enbuyukislam.com
http://www.yasasinmuhammet.com
http://www.kahrolsunzindiklar.org

bunları okumamışsınız. cahilsiniz hepiniz. cehennemde yanacak olmanız da cabası.

bi yandan komünistler gelir devrimcicephe.org maksistdusunce.com zart da zurt. bi taraftan 3 propaganda duyup 10 tane kitap okuyan her yarım akıllı gelir forumda akıl öğretir. okuduklarını da kendi fikri gibi öne sürer. liseyi bitirmemiş solcu gelir benim "kafama bilgi sokmaya" çalışır. forum böyle napalım. sumru benimle evlenir misin?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 14:56 
Hardliner
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
bu linkleri vermek istemezdim ama kusura bakmayın başka çarem kalmadı:

http://www.islamustundur.com
http://www.enbuyukislam.com
http://www.yasasinmuhammet.com
http://www.kahrolsunzindiklar.org

bunları okumamışsınız. cahilsiniz hepiniz. cehennemde yanacak olmanız da cabası.

bi yandan komünistler gelir devrimcicephe.org maksistdusunce.com zart da zurt. bi taraftan 3 propaganda duyup 10 tane kitap okuyan her yarım akıllı gelir forumda akıl öğretir. okuduklarını da kendi fikri gibi öne sürer. liseyi bitirmemiş solcu gelir benim "kafama bilgi sokmaya" çalışır. forum böyle napalım. sumru benimle evlenir misin?
evet keremciğim bak bu yazdıklarında kesinlikle katılıyorum....evrim teorisine bile inananlar olduktan sonra zartlar zurtlar çok olur =) ama birde şöle düşün herkes ama herkes evet evet haklısın dese konu belki 3 sayfa bile sürmez kendi ekseni etrafında dönen asalaklar gibi olunur....sen takılma bunlara canını sıkma ideallerinden ve düşüncelerinde ödün verme çizginde devam et seni çok başarılı görüyorum..... bana yapmış olduğun teklife gelince biliyorum vereceğim cevap seni sarsacaktır ama gerçekleri sölemek zorundayım evet cevabımı veriyorum başkasına sözüm var ama olsun seni benimle aynı şehirde yaşamakta mutlu eder heralde ankaraya gelicem bekle belki marketlerde alışveriş yaparken karşılaşırız mutlu olursun ahhhhhaaaaahhhhaaaa

ayrıca piyan efendiyede değinmek istiyorum acaba o peygamberin hanımlarını hangi siteden buldu onu çok merak ediyorum baksana boşadıkları sözlendikleri nebilim bişiler daha vardı ama dikkatimi çeken birtek nişanlanıp ayrıldıkları yoktu halbuki nişanlanıp ayrıldıklarıda olması lazım eksik bilgi veriyorsun bize piyan =) piyan üstelik sen kerem gibi çaresizde değilsin versene linkleri bakalım eksikleri tamamlayalım.....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 15:43 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

hepsi iftiraydı.. sumru...
sanırım cehennemde çok pis yanacam...

ama illede bir link bekliyorsan
http://www.vercoskuyuislamdanyana.com
adresine beklerim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 16:22 
Hardliner
 Profile bak

Piyan yazdı:
hepsi iftiraydı.. sumru...
sanırım cehennemde çok pis yanacam...

ama illede bir link bekliyorsan
http://www.vercoskuyuislamdanyana.com
adresine beklerim
ya boşver piyan üzme kendini aynı yerde karşılaşırız merak etme bende aman aman dini yaşıyan biri değilim ama iftira kötü bişidir maazallah sende birgün iftiraya uğrasan ne olcek tıtıttıtt o yuzden benden sana nasihat kendine yapılmasını hoşlaşmıycağın şeyleri başkasına yapma olur mu piyan ?.....bak teselli veriyom,nasihat veriyom sana değerimi bil =)yanlız verdiğin link e hiç tıklayıpta elimi yoramam gözlerimi de yoramam isminden belli ne meluuuuuunnnnn bir site olduğu bana göre değil anlamam öle gerçekten uzak sapıttırılmış konuları....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 17:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sumruyu şutlasanıza siteden

zaten atılmış geri dönmüs

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 AÄŸustos 2007 19:49 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sumru bi resim koyda ortam ÅŸenlensin hadhahdhsahdh

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 AÄŸustos 2007 14:37 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

"evrim teorisine bile inananlar olduktan sonra" derken evrim teorisini saçma bulan akımdan olduğunu mu söylüyosun sumru?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 AÄŸustos 2007 15:10 
Hardliner
 Profile bak

hangisi seni mutlu eder çünkü keremciğim sana kıyamam seni bir defa üzdüm bir daha üzmek istemiyorum =)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 AÄŸustos 2007 15:26 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

anladığım kadarıyla evrim teorisine inanmadığını belirtiyor..

günümüzde antropologlar primattan insana geçişte önemli bir veri sayılan yeni fosiller keşfettiler.
bu fosiller incelendiği vakit,, ne insana ne de primat grubuna ait olmadıkları anlaşılıyor..
keşfedilen yen,i fosiller primattan insana geçiş aşamasını yansıtan en sağlam bilimsel veriler..
bilim ilerledikçe yaratılış efsanesi de çöküyor...
ama sumru büyük bir ihtimalle harun yahya dan felan okumuştur bunları..
normaldir tabii.. yoksa toplumda saÄŸolsun milyonmlarca insan var sumru gibi..
ama anormal olan sumrunun bu güdk fikirleriyle gelipde bu foruma yazması..

sumru sahiden harun yahya kim yaa.. tanıyomusun?

bi de allah baba dünyamızı yedi günde yaratmış... varmı böyle bir şey?

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: