NORMALkerem yazdı:
hakareti başlatan; bana "cahil" dediğin anda sensin. evrimi harun yahya benzerlerinden öğrenen sensin. allaha inanmayan herkesi otomatikman cahil olarak kabul ediyosun. bu yüzden de sana diyecek hiçbirşey yok. ama en azından kendi dediğini yapıp evrimi müslüman olmayan kaynaklardan azcık okuyabilirsin, büyük ölçüde kabul görmüş bir teoridir. evet köşeye sıkıştım. aptallıklar, kör inançlar dört yanımı sardı ve köşeye sıkıştım. yıllardır böyle bu. ben alışığım. ama sen beni köşeye sıkıştıracak seviyede değilsin asla.
bugun sana çok ii yazacağım sevgiyle, şefkatle,anlayışla ve sabırla;
cahil suçlamasını aslında anladığın şekilde yapmıycaktım kötü anlamıyla değilde saf temiz anlamıyla kullanmak istemiştim... başlangıcına dikkat edersen eğer orda vurgulamak istediğim başka bişiydi ama sanırım yanlış anlaşıldım kii zaten forumda cahil görmediğim birisin...... çevir kazı yanmasın hesabı yapmıyorum burda onuda vurgulayım da =)
evrim teorisine gelince harun yahya yada diğerlerinden öğrenmedim allaha inanarak büyüyen birinin ve dini kitap okuyarak allah ı tanıyan birinin evrim teorisine bir şans vermesi mümkün değil...allah ben sizi çamurdan yarattım ben yarattım derken evrimin bana tutupta tek hücreden ığğğğ maymun soyundan filan gibi saçmalıklarını takacak biri değilim.....
allaha inanmayan birini otomatikman cahil olarak kabul etmiyorum aslında ama tabi yazışmalar sonucu böle bir düşünce varmış gibi çıkıyor çünkü defalarca cahilliği bastırırcasına kitap okuyun kitap okuyun diyip diyip durdum buda aslında cahillikle suçlamaktan öte yaradanı doğru tanımanızı istememden kaynaklandı sanırım vurgulamalarım sert oldu yanlış anlaşıldım....
evrimi müslüman olmayan kaynaklardan okuyabilirsin demişsin hay hay okurum tabi sen bana bir isim ver yada kitab yolla....
köşeye sıkıştım demişsin hayır orda yanlışlık var köşeye sıkıştın derken evrim teorin tek hücrei açıklıyamıyor bana doğa üstü şeylerin tanımını yapamıyor ve sende bunu açıklıyamadığın için bana cevap veremediğini kastedmiştim hani sen benim yazılarıma taktın ya bu bana göre bahaneydi neyse bak hala imla kurallarına uymuyorum ama inan kasıt değil fazla vaktim yok idare et......
seni köşeye sıkıştıracak seviyede olmadığımı sölemişsin bazı şeyler sözlü olmalı yazışmayla bu kadar oluyor bunuda idare et.........