Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 05 Eylül 2008 07:23

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 AÄŸustos 2007 08:22 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bkn. dinsizin hakkından imansiz gelir

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 AÄŸustos 2007 12:00 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hakareti başlatan; bana "cahil" dediğin anda sensin. evrimi harun yahya benzerlerinden öğrenen sensin. allaha inanmayan herkesi otomatikman cahil olarak kabul ediyosun. bu yüzden de sana diyecek hiçbirşey yok. ama en azından kendi dediğini yapıp evrimi müslüman olmayan kaynaklardan azcık okuyabilirsin, büyük ölçüde kabul görmüş bir teoridir. evet köşeye sıkıştım. aptallıklar, kör inançlar dört yanımı sardı ve köşeye sıkıştım. yıllardır böyle bu. ben alışığım. ama sen beni köşeye sıkıştıracak seviyede değilsin asla.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 AÄŸustos 2007 13:36 
Hardliner
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
hakareti başlatan; bana "cahil" dediğin anda sensin. evrimi harun yahya benzerlerinden öğrenen sensin. allaha inanmayan herkesi otomatikman cahil olarak kabul ediyosun. bu yüzden de sana diyecek hiçbirşey yok. ama en azından kendi dediğini yapıp evrimi müslüman olmayan kaynaklardan azcık okuyabilirsin, büyük ölçüde kabul görmüş bir teoridir. evet köşeye sıkıştım. aptallıklar, kör inançlar dört yanımı sardı ve köşeye sıkıştım. yıllardır böyle bu. ben alışığım. ama sen beni köşeye sıkıştıracak seviyede değilsin asla.

bugun sana çok ii yazacağım sevgiyle, şefkatle,anlayışla ve sabırla;

cahil suçlamasını aslında anladığın şekilde yapmıycaktım kötü anlamıyla değilde saf temiz anlamıyla kullanmak istemiştim... başlangıcına dikkat edersen eğer orda vurgulamak istediğim başka bişiydi ama sanırım yanlış anlaşıldım kii zaten forumda cahil görmediğim birisin...... çevir kazı yanmasın hesabı yapmıyorum burda onuda vurgulayım da =)

evrim teorisine gelince harun yahya yada diğerlerinden öğrenmedim allaha inanarak büyüyen birinin ve dini kitap okuyarak allah ı tanıyan birinin evrim teorisine bir şans vermesi mümkün değil...allah ben sizi çamurdan yarattım ben yarattım derken evrimin bana tutupta tek hücreden ığğğğ maymun soyundan filan gibi saçmalıklarını takacak biri değilim.....

allaha inanmayan birini otomatikman cahil olarak kabul etmiyorum aslında ama tabi yazışmalar sonucu böle bir düşünce varmış gibi çıkıyor çünkü defalarca cahilliği bastırırcasına kitap okuyun kitap okuyun diyip diyip durdum buda aslında cahillikle suçlamaktan öte yaradanı doğru tanımanızı istememden kaynaklandı sanırım vurgulamalarım sert oldu yanlış anlaşıldım....

evrimi müslüman olmayan kaynaklardan okuyabilirsin demişsin hay hay okurum tabi sen bana bir isim ver yada kitab yolla....

köşeye sıkıştım demişsin hayır orda yanlışlık var köşeye sıkıştın derken evrim teorin tek hücrei açıklıyamıyor bana doğa üstü şeylerin tanımını yapamıyor ve sende bunu açıklıyamadığın için bana cevap veremediğini kastedmiştim hani sen benim yazılarıma taktın ya bu bana göre bahaneydi neyse bak hala imla kurallarına uymuyorum ama inan kasıt değil fazla vaktim yok idare et......

seni köşeye sıkıştıracak seviyede olmadığımı sölemişsin bazı şeyler sözlü olmalı yazışmayla bu kadar oluyor bunuda idare et.........

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 AÄŸustos 2007 16:03 
Hardliner
 Profile bak

hayatında hiç doğa üstü bişey gördün mü?
nası açıklamıyo ya, amına kodumun salağı, ne anlatıyo adam kaç sayfadır.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 AÄŸustos 2007 18:31 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

evrimi kimden mi okuycaksın? charles darwin'le başlamaya ne dersin? hiç okumadan kulaktan dolma duyduğun kadarıyla evrimi eleştirip ondan sonra gelip burada kimseyi bişeyleri okumamakla suçlayamazsın.

ta o mesajından itibaren, sen bilimin bişeyleri açıklayamadığına kanaat getirip, benim de bunu kabul ettiğimi uydurup saçma sapan konuşmaya başladın. tekrarlayalım: doğaüstü olay diye birşey yoktur. bilim herşeyi açıklayamayabilir, çünkü öyle bir bilgi alanı değildir. bir açıklamadan herşeyi çıkarmak gibi bir iddiası yoktur. doğayı izler ve işleyişine ilişkin açıklamalar getirir. doğaüstü birşey yoktur. insanoğlu kuyruklu yıldızı ilk kes gördüğünde; cahil adam doğaüstü der, allah yolladı.. bilimadamı da ona açıklama getirmeye çalışır. teleskopla bakar.. bu kuyrukluyıldızdır.. böyle böyledir, arkasındaki kuyruğu şunlardan oluşmuştur vs. anladın mı bilimi?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 AÄŸustos 2007 02:29 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

kabul etmek lazım dünya bizi şaşırtamadı.. ufo mufo gelse inse alsa götürse,in cin çıksa çarpsa beni bende ona siktir çeksem,allah gelse naber dese,isa inse suda yürüse , .kimi kontrol edip işlediği günahları kayda geçiren sapık melekleri bulsam sopalasam...

bu dünya şaşırtamaz bizi ota b.ka şaşırmayı seçende kendi bilir .. hiçliğe hazırlanın ..

hakkın yolu nihilizmdir

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 AÄŸustos 2007 02:31 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

yıllardır ine cine en sota köşelerde küfür ediyorum ,geceleri destursuz cenabet halde onlarca duvarın ağacın dibine işedim çok tahrik ettim ben bunları ama gelmediler a.una koduklarım.. zira yokla ben çok iyibiliyorum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 AÄŸustos 2007 02:32 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

ama kuran bunlara 10 sayfa ayırmış hehehe

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 AÄŸustos 2007 02:32 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

geri kalanındada yahudilere giydirmiş..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 AÄŸustos 2007 04:33 
Hardliner
 Profile bak

dinler zaten nihilizm lan gerizekalı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 AÄŸustos 2007 17:43 
Punkrocker²
 Profile bak

Piyan yazdı:
doÄŸru,,
insanlar bu konuda serbest bırakılmalıdır.. fakat öte yandan da,, bir daha genç kızların, kadınların ,, kafalarına takılan bu çağdışı prangadan kurtulabilmelerı için demokrasi ve özgürlük çerçevesinin dışına taşmadan nasıl bir yol izlenir bu saptanmalı..
açık söyleyeyim ben bir türbanlı gördüğümde aşırı derecede rahatsız olan bir insanım... fakat insanlar dünyaya gelirken.. ne doğduğu toprağı, ne etnik kimliğini, ne de sosyo-ekonomik ve kültürel şartlarını seçme hakkına sahip.. her şey bir tesadüfün ürünü..
belki siz; sizi ateist yapan koşulların için de değilde, türban takmanın dayatıldığı ve kabullenildiği bir ortamda dünyay gözlerinizi açabilirdiniz...
onun için,, özgürlüğe tutkun olan bir birey; bir an için karşısındaki türbanlının yerine kendisini koyacak olursa ne demek istediğimi anlayacaktır..
dışarıda 35-40 derce sıcaklıkta biz atletle terlerken bu insanların kafalarındaki türbanla çektikleri eziyeti düşündüğünüzde o insanlar için derin bir üzüntü duyar.. fakat öte yandan da bunu bir emir olarak dayatan söyleme büyük bir nefret duyarsınız...
en azından ben böyle düşünüyorum..
yasaklamalar ve baskılar,,,, faşistlerin, muhafazakarların ve özünde totaliter-despotik anlayışları barındırıp muhafaza eden zihniyetlerin ürünüdür.. özgürlük savunucularının değil...ve asla da olmamalı....yoksa ne farkımız kalır onlardan..
onun için beğensek de beğenmesek de serbest bırakılmalıdır..
ve bence burada türbanın serbest bırakılıp bırakılmamasından ziyede .. artık insanların bunu takmaması için neler yapılmalı bunları tartışmalıyız...

+1

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 AÄŸustos 2007 00:26 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

griptape yazdı:
dinler zaten nihilizm lan gerizekalı

dinlerin nihilist olduÄŸunu bi senden duyuyorum.

karıştırmış olmayasın nietzsche o 3 büyük dinde geçen peygamberlerden değil..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 AÄŸustos 2007 14:33 
Hardliner
 Profile bak

tanrının olmadığında hem fikirsek
tanrıya inananlar neye inanmış oluyo cevap ver bana

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 AÄŸustos 2007 14:56 
Punkrocker²
 Profile bak

nihilizm tabikide bunda duyulacak bişi yok ki mantık yürütmek yeterli

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 AÄŸustos 2007 00:44 
Hardliner
 Profile bak

http://www.sezyum.com/ses/reha_30_11_2001_24kbps.mp3

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 AÄŸustos 2007 17:42 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

sumru ve benzeri insanlar ölümü kabullenemiyolar...
istiyorlarki sefil inanışlarına endekslenmiş bu boktan hayatları ömür boyu sürsün... bu yüzden dinlerin vadettiği ölüm sonrası yaşama inanıyorlar... istiyorlarki sonsuza kadar bi şekilde varolalım..
gene aynı noktaya geldik...
insan oğlu; egosu yüksek bencil bir yaratıktır..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 AÄŸustos 2007 18:01 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

griptape yazdı:
http://www.sezyum.com/ses/reha_30_11_2001_24kbps.mp3

lan çok deli bişeydi..konuyla pek bağdaştıramadım ama nostalji gibi bişe oldu.."ne mutlu türküm diyene" diye haykırıyo ya orda sanki birden reha gelip ebemizi sikecekmiş gibi hissettim :P

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 AÄŸustos 2007 13:17 
Hardliner
 Profile bak

sataÅŸma var hocam yaaaa !!!!!

tartışmaya çok açık gereksiz cümleler kurmuşsun dayanamıyorum cevap yazıyorum :twisted:

Piyan yazdı:
sumru ve benzeri insanlar ölümü kabullenemiyolar...
istiyorlarki sefil inanışlarına endekslenmiş bu boktan hayatları ömür boyu sürsün... bu yüzden dinlerin vadettiği ölüm sonrası yaşama inanıyorlar... istiyorlarki sonsuza kadar bi şekilde varolalım..
gene aynı noktaya geldik...
insan oğlu; egosu yüksek bencil bir yaratıktır..

sumru ve benzeri insanlar ölümü kabullenmiyorlar demişsin arkasına ölüm sonrası yaşama inanıyorlar demişsin bu nasıl çelişkili cümleler böle ?
herneyse ben ve benim gibiler ölüme inanıyorlar çünkü dinimizde bunla ilgili ayet vardır ''toprakdan geldiniz gene toprak olucaksınız'' daha öncede yazmıştım ama kaçırmışsın heralde.....

''insan oğlu; egosu yüksek bencil bir yaratıktır''demişsin bence bu çok aşalayıcı kötü bir benzetme.

bencillik bana göre karekteristlik bir özelliktir sonradan kazanılan pis bir benlik duygusur. Herkes dede yoktur piyancığım....

(yaratıktır kelimen için açıklama yapıyorum) allah katında insanlar çok üstün varlıklardır.Melekler günahsız olmalarına rağmen onlardan dahi üstün kılmıştır.

Bunu şöyle açıklamak istiyorum, melekler ey rabbımız bizi insan olarak yaratsaydın biz sana nankörlük yapmazdık dediklerinde allah ben onlara nefis ve şeytanı musallat ettim eğer sizlere nefis ve şeytanı musallat etseydim emin olun ki onlardan daha beter olurdunuz der......

yani allah yarattığı kulları en değerli varlık olarak bilmektedir ne kadar nankörlük yapılırsa yapılsın sonsuz merhameti vardır.....

En son sumru geridöndü tarafından, 17 Ağustos 2007 14:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 AÄŸustos 2007 13:52 
Hardliner
 Profile bak

ya amına koyim ofsayt veriyorum sumruya
sumruya yapılan şeye de faul veriyorum. psikolojik çözümleme geyiği yapmayın yersiz.
sumruya da sarı kart , ya hakkat kum torbası gibi ya , sumru siktir git birey ol , kitabında bu yazıyo mu herşeye ordan cevap veriyosun bi de kanıtlanamaz lan onlar tanıtlanamazda bi şekil koy bize hadi.

ya o geyikte de islamda büyü var mıdır tartışılıyo
islam da sumru var mı orası daha fena

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 AÄŸustos 2007 23:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

herkes dede denmez sumru; "herkeste de" töbe estafurullah. diğer dediklerinin cevap verilecek yanı yok.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 AÄŸustos 2007 10:51 
Hardliner
 Profile bak

griptape yazdı:
ya amına koyim ofsayt veriyorum sumruya
sumruya yapılan şeye de faul veriyorum. psikolojik çözümleme geyiği yapmayın yersiz.
sumruya da sarı kart , ya hakkat kum torbası gibi ya , sumru siktir git birey ol , kitabında bu yazıyo mu herşeye ordan cevap veriyosun bi de kanıtlanamaz lan onlar tanıtlanamazda bi şekil koy bize hadi.

ya o geyikte de islamda büyü var mıdır tartışılıyo
islam da sumru var mı orası daha fena

yukardaki yazıdan bişi öğrendim başka mantıklı cevap veremiyceksen eziceksin bunu da en ii küfürle yaparsın

küfretmek serbest,

kum torbası muamelesini kimin yaptığını anlamadınız dimi ?

eğer cevap verip cevap alma sürecini '' evet vurdum şimdi geri gelişini tahmin edebiliyorum'' mantığı bu ise, bende uyguluyorum size ama bu kadar ağır itiraf etmedim.....

şiddetle kınıyorum iğrenç tiksinç bir yazı hiç anlamı yok boş bomboş........

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 AÄŸustos 2007 10:58 
Hardliner
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
herkes dede denmez sumru; "herkeste de" töbe estafurullah. diğer dediklerinin cevap verilecek yanı yok.

olur canım ayıp ettin düzeltirim sen benim yazılarımı takip et imla hatası olunca uyar ama bak baştan söleyim çok takmam.......

birde yukarda töbe çekmişsin töbe değil tövbedir olur mu hayatım ?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 AÄŸustos 2007 14:20 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sumrudan doğru yola bir çağrı hamlesi daha... kafirlerin gafleti bir kez daha yüzlerine vuruldu. tribünler ayakta!!

meyhanede randevum var kusura bakma gelemicem camiye... canımları cicimleri de kes bi zahmet. yok böyle bi samimiyet.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2007 09:46 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

sumru sen yazılanları anlamayacak kadar tırtmışsın...
bari yazdıklarımızı heceleye heceleye 2-3 seferde oku

ölüm sonrası yaşam yok... yani öldüğünle kalıyosun.. ama siz bunu kabullenemediğniz için "öte dünya var,, orda bi şekilde yaşantı devam edecek" diyorsunuz..
ÅŸimdi oldu mu?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2007 10:05 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

dur kardeşlik yavaş gel. çarpılacaksın.

ölüm koymaz da ayrılık var ucunda, sumrusuz biz naparız.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: