Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 13 Ekim 2008 13:05

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Temmuz 2007 17:06 
Hardliner
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:
bazıları kabuklu sever
hitabın çok kötü seni şiddetle kınıyorum

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Temmuz 2007 20:41 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okay kınamanı kabul ediyorum

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 08:58 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bazıları tombala çeker...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 09:39 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

toplum kapandıkça.. daha çookkk çekerler o tombalayı..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 11:58 
Sex Pistol
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

insan: insan oldugu için yargılanmalıdır..başındaki örtüye,giydigi bikiniye takılı kalınmamalı..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 12:00 
Hardliner
 Profile bak

crazy yazdı:
insan: insan oldugu için yargılanmalıdır..başındaki örtüye,giydigi bikiniye takılı kalınmamalı..
kesinlikle haklısın katılıyorum sana....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 12:07 
Hardliner
 Profile bak

Piyan yazdı:
toplum kapandıkça.. daha çookkk çekerler o tombalayı..
korkma piyan efendi tombala çekmezsın seçerde alırsın......

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 12:15 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sumru herkes seni seviyor forumda.germe bırak kendini.

turbanı salla da komple tikiyiz çalıntıymış ne diosun?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 12:18 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bu karı nie bu kadar kasık yaa

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 12:35 
Hardliner
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:
sumru herkes seni seviyor forumda.germe bırak kendini.

turbanı salla da komple tikiyiz çalıntıymış ne diosun?

beni sevmeyen ölsün :wink:

şi,mdi senden duydum yıkıldım inanırmısın ?.......

En son sumru geridöndü tarafından, 27 Temmuz 2007 13:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 13:13 
Hardliner
 Profile bak

senmi o? omu sen? yazdı:
bu karı nie bu kadar kasık yaa
seçme seçilme hakkını hatırlattım......

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 13:24 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

18 yaşından küçükler okumasın...

geçenlerde malum bazı sitelerde gezinirken .. türkisch ficken micken bişeyler gördüm dur bakalım neymğş bu derken ahlakımızın yenilmez savaşçıları ,allahın sevgili kulları,müşlümanların en müslümanları ,cennetin bekçileri,ülkemizin onuru,şerefi,haysiyeti,tıpkı ayva bıyıklı başbakanımızın ve diğer çoğu ayva bıyıklı millet vekilimizin karısı gibi türbanlı hanımlarımızla dolu devasa bir veritabanına ulaştım ..herbiri homemade,ve sanatçı bakış açısıyla daha önceden uzun emekler gerektiren ,profosyonel çalışmalar diyebilirim..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 13:27 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

türban değil baş örtüsü diyenlere türban budur yemeni yada baş örtüsü başka bişeydir diye aradaki farkı anlatmak için birebir diyebilirim..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 15:17 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

crazy yazdı:

haklısın biz türbana değil onun altındaki beyine bakıyoruz. ama onun altındaki beyin ne türden bir zihin sahibi olduğunu sorarım sana.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 15:21 
Hardliner
 Profile bak

kediNeOlaki? yazdı:
18 yaşından küçükler okumasın...

geçenlerde malum bazı sitelerde gezinirken .. türkisch ficken micken bişeyler gördüm dur bakalım neymğş bu derken ahlakımızın yenilmez savaşçıları ,allahın sevgili kulları,müşlümanların en müslümanları ,cennetin bekçileri,ülkemizin onuru,şerefi,haysiyeti,tıpkı ayva bıyıklı başbakanımızın ve diğer çoğu ayva bıyıklı millet vekilimizin karısı gibi türbanlı hanımlarımızla dolu devasa bir veritabanına ulaştım ..herbiri homemade,ve sanatçı bakış açısıyla daha önceden uzun emekler gerektiren ,profosyonel çalışmalar diyebilirim..
nasıl yani ? açıklarmısın valla merak ettim.......

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 15:25 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

insanlar kafasındaki örtüyle yargılanmaz diyenlerede ... ama onlar sizi sizin onları yargıladığınızdan daha fazla yargılıyolar derim.. hatta başı açıkları ahlaksız diye nitelendirenlerini bile duydum..

daha fazla açıklık getirmek istemiyorum.. :) anlamıyosan sen den de merak etmemeni rica ediyorum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 15:33 
Hardliner
 Profile bak

peacepunk yazdı:
crazy yazdı:

haklısın biz türbana değil onun altındaki beyine bakıyoruz. ama onun altındaki beyin ne türden bir zihin sahibi olduğunu sorarım sana.
sormadan önce sana şunu söleyeyim ben çoğu açık tanırım içkisini içer barına gider eğlenir rock müzik dinler ama namazını kılar orucunu tutar islamın şartlarını yerine getirir buna nedersin ? bunun başörtü altındaki zihinle alakası yok bunun hayat görüşüyle alakası var başörtüye takılı kalırsak hep siyasetçilerimiz gibi olduğumuz yerde sayarız sırf görüntüyü bozuyorlar die onları hakir görmenin bir manası yok.... onlar inançlarının bunu gerektirdiğini düşenen insanlar sorun yapmayalım onları...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 15:51 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

sumru geridöndü yazdı:
peacepunk yazdı:
crazy yazdı:

ben çoğu açık tanırım içkisini içer barına gider eğlenir rock müzik dinler ama namazını kılar orucunu tutar islamın şartlarını yerine getirir buna nedersin ? sorun yapmayalım onları...

henüz gençlik çağındaki kızların tesettürlenmelerinin kendi inançları için diil, toplumun baskısı sonucu takmak zorunda bırakıldıklarını bilmiyorsun herhalde. düşünce özgürlüğü başka insanların fikirlerini küçük sığ cici kızlara empoze etmesi sonucunda türban sadece bir türkiye sorunu değil ayrıca avrupa sorunudur da.!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 15:53 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

tabii yaa ...
oldu olacak barlara da mescit açsınlar....

En son Piyan tarafından, 22 Ekim 2007 22:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 16:06 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

türbanlilari satırla dograyalım filan mi o zaman ne yani ben bu zihniyeti de anlamiyorum, onlar da bu ulkede yasiyolar herkes birbirine saygi duymak zorunda, hayvan muamelesi yapmayin bi zahmet. nerde cesitlilige saygi? herkes kendine demokratik, "oteki"ni yok saymak onun varoldugu gercegini degistirmiyo...
"kendim gibi olmayan gebersin" zihniyetiyle nereye kadar ben anlamiorum

En son my red self tarafından, 27 Temmuz 2007 16:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 16:10 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

katılıyorumm aynı zamanda bu diğer taraflar içinde geçerli 22 temmuz akşamı akp'nin kazandığı hemen hemen belli olunca sokakta annem şort giydi diye bunların hepsi kesmek lazım diye laf atmışlar birde el kol sallaya sallaya... bir ben olacaktım... herkese saygı esas birisi böyle davrandı diye bizlerde yok böyle böyle demek onların yanlışından da öte bişey.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 16:10 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

biz hiçkimseye muhalefet değiliz ! gerçeği ele alıp onun çelişkilerinden bahsediyoruz sadece. istiyen istediği kadar kapansın sıcakta yansın bizene.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 19:42 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

türban kumascıların milletimize oynadıgı yahudi oyunu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2007 21:03 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

türban sümerler zamanında amme yapan kadınlara takılan bir sırık mış artık yorumsuz

En son peacepunk tarafından, 28 Temmuz 2007 15:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Temmuz 2007 10:42 
Hardliner
 Profile bak

hadi sokakta her gördüğümüz türbanlıyı öldürelim ortalığı temizleyelim sadece yerde pis kanlarını bırakalım.... sebep ? türban taktılar ve türbanın altındaki zihniyet bizleri rahatsız ettiğinden kalemlerini kırdık düşünce suçu işlediler bize göre ayrıca inanç suçu işlediler deriz olur mu ? piyan bana hitab şeklini düzelt benim ordaki kastımı anlamıycak kadar ufak bir beyine sahip olmadığını sanmıştım.....soz konusu olan türban neyin simgesidir bana göre bir inancın ve inançları tartışmak saçmadır belli bir boyuttan sonra ve bizler burda bu boyutu aştık........ayrıca türban avrupa sorunudur diyen arkadaşıma şunu sormak istiyorum türkiyede master'ını yapamayan türbanlılar avrupada master görevlerini tamamlıyabiliyorlar yani bizde serbset değilken orda bunu rahatlıkla yapabiliyorlar.....birde avrupa türbanı ticarete dökmüktür onların gelir kaynaklarından biri olmuştur geçende verdiğim markalar bunlara en ii örneklerdir gidin vakko mağzasına gerçeği orda görün..... türbanlıları sizin düşünceleriniz karşısında savunur duruma geldim ama inançları gereği yaptıklarından dır ki sadece saygı duyuyorum o kadar....ayrıca sıkıldım onların savunucusu olmaktan bu sondu buraya cevap yazmıycam...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: