NORMALkerem yazdı:
iranda kafa kesiyolar allah adına.. islam öyle değil..
sivasta otel yaktılar, allah adına.. onlar da gerçek müslüman değil.
oruç bozdu diye üniverstede kafa kırıyorlar ankarada islam adına... onlar cahil, islamı bilmezler..
öyle değil böyle değil. bi milyon kanlı uygulamasını gördüğümüz din aslında sevgi, hoşgörü dini... hiçbir kurumlaşmış din, sevgi ve hoşgörü dini olmamıştır, olamaz. böyle olmaya çabalarsa da o peygamberi 12 kişiden fazlası takip etmez.
nediyorsun sen yaa
adamın teki taxı ye biniyor şöförün cebinde 20 ytl var die adamın etiyle kemiğini ayırıyor beş parçaya bölüyor
sebep ? şöförün cebinde adamın aldığı döner bıçağından daha az bir para olduğu için....
bu ne adam deseki döner bıçağımın parası için değilde yolda giderken allaha küfretti bende islam için din için allah için 5 parçaya böldüm dese buda allah için olucaktı dimi ?
sen veya başkası nederseniz diyin kardeşim islam dini hak dinidir öle de olsa böle de olsa hak dindir 12 kişiden ibaret değil insanlık alemine mahsus bir paygamberdir ister saygı duy ister saygı duyma ister gönül gözünü aç yaradanı inkar etme istersen kapalı tut inkar et bunlar beni hiç ama hiç ilgilendirmez...
yeterki dine hakaret etmeyin ÅŸu dinidir bu dinidir demeyin.......
bak tekrar diyorum islam dinin de savaşmak bulundukları ortama bağlıdır her müslümana seri katil gözüyle bakamazsınız öle olsa idi kimse askılısıni giyip mini eteğini giyip salınamaz dı.
bakın allahın ayetlerini almış piyan efendi buraya başka bir siteden kopyalamış resmen kötülemek için inandığınız allah size kitabında din için savaşmayı emrediyor inandığınız peygamberiniz size benim için kelle koparın diyor die bir sürü YERSİZ VE ZAMANSIZ hadisler ve ayetler kopyalamış bu ayetlerin zamanı nı okuyun araştırın bilinçsizce şuursuzca sırf kötülemk için yazmayın çünkü yazdıklarınızı sebepsiz yazınca saçma oluyor..
aynen başını izleyemediğin bir film gibi başını kaçırdın k...dan bişi anlamazsın sonra dersin ki çok boktan bir film di...
kerem efendi ankarada üniverste de oruç için kafa kırıyorlar diyorsun. Eminmisin ? allah için mi olmuş ? bak anlamadığınız ayırt etmediğiniz şu yaw birkere mantık yürütsene oruç tutmak da tutmamak da kişiye özel bişidir.
Åžimdi karşımdaki adam önce niyet etmiÅŸ oruç tutmuÅŸ sonrasında orucunu bozmuÅŸ karşımdaki için dinsiz kitapsız demem ‘’niyet hayır akibet hayır ’’ adam oruca niyet etmiÅŸ demek ki inançlı biri , kusuru oldu bozmak zorunda olduÄŸunu anladı derim çünkü allah kusurlu durumlarda orucu kefaletasiz bozmaya izin vermiÅŸtir ÅŸekeri düşmüştür tansiyonu düşmüştür gibi olaylarda izin vardır... oruca niyet eden adam sebepsiz bozdu ise de bozduÄŸun da 61 gün tutmak zorunda olduÄŸu bilincindedir zaten.
yapmaz sa da o kendisi ile allah arasında olan bişidir ben giremem.....yani senin sölediğin her ünv.olan boktan bir olaydır kimbilir sebeb belkide kızdı ama bize yansıtılan oruç oldu bu da dini karalama çabalarından biridir. Kimse böle bir durum da kafa kırmaz kelle uçurmaz.