Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 14 Ekim 2008 10:45

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 13:34 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

sumru geridöndü yazdı:
Ben burda inancım emrettiği için oruç tutarken senin karşımda yemek yemen bana saygısızlık olur. bana azap vermiş olursun falan filan sinir etme insanı..DÖVERLER MİŞ MİŞ kim dövüyor hangi din sahibi allaha inancı olan biri yolda atıştırıyor die adam döver yaaaa yazık ya yazık senaryolar başladı gerçekleri bıraktık dimi kerem. sonra bana soruluyor nerde yaşanıyor die.... asıl sen nerde yaşıyorsun yada yaşadın da islam dinini yanlış tanıdın ?

olusortac'ta vermis bi cevap,benim de cevabim ayni olacak. Karnim ac yemek yiyorum, rahatsiz oluyorsan kafani cevir,bakma. Vucudumun ihtiyacini gideriyorum, ac mi durayim? Bu saygisizlik degildir, yanlis tanimlama yapmamak gerek. Sanki bana mi tutuyosun orucunu?

Ha.. oruc tutana saygim vardir, inanci icin bi seyler yapiyordur. Ama onun inanci kendine benim inancim kendime. İki taraf da birbirinin sınırlarina girmedigi surece serbesttirler. Oteki taraf ramazanda okul kantinlerini kapatirken, yemek yiyenin elinden yemegini alirken kusura bakma saygi gostermem.

Butun bunlar bariz yasaniyor, gormemen imkansiz. Nerede yasadigini ben de merak ettim. Eger dedigin gibi gunluk guneslikse sizin oralar ben de geliyorum tez zamanda yanina.

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 13:37 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

niye tepki görüyo yemek yiyen. çünkü pislikten kırılan, her türlü boku yiyen dallamalar ramazanda müslüman kesilio. oruç tutmayan da azınlık kalınca al sana olay.
bi de bu araplar nasıl müslüman ya. her şeyden önce temizlik şart değil mi? ee millet virüsten mikroptan kırılıyo. bi de müslümanız diolar. ilginç iş arkadaş

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 14:03 
Hardliner
 Profile bak

rainbow yazdı:
yanlis tanimlama yapmamak gerek. Sanki bana mi tutuyosun orucunu?

Ha.. oruc tutana saygim vardir, inanci icin bi seyler yapiyordur. Ama onun inanci kendine benim inancim kendime. İki taraf da birbirinin sınırlarina girmedigi surece serbesttirler. Oteki taraf ramazanda okul kantinlerini kapatirken, yemek yiyenin elinden yemegini alirken kusura bakma saygi gostermem.

Butun bunlar bariz yasaniyor, gormemen imkansiz. Nerede yasadigini ben de merak ettim. Eger dedigin gibi gunluk guneslikse sizin oralar ben de geliyorum tez zamanda yanina.

bana mı tutuyorsun orucu ? soru sunun arkasına oruç tutana saygım vardır denmez çelişkili cümleler kurmayalım......

ister saygı duy ister saygı duyma bu insanlıktır karşındakinin aç olduğunu bile bile yemek yemek bana göre olmaz herneyse nasıl davranırsanız davranın bu benim için önemli değil ama yukarda dediğim gibi kendini bilmez üç beş serserinin mücahit kesilmesine islam dini böledir demeyin ben buna karşıyım......

kerem nerdesin ? bak sen gideli bir sayfa daha biticek hadi gel yetiş konumuz bu sefer de oruç oldu sayende

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 14:17 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

e o adam aç da biz değil miyiz. durup dururken milletin canı çeksin diye mi yiyoz. zihniyete bak amınakoyim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 14:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Benim adim da kerem, o olmayinca ben bakiyorum.

Bana mi tutuyosun sorusunun cevabini ulusortac bu sayfadaki ilk mesajinda vermis, tekrar etmeyecegim.
İnsanlikla alakasi yok. Herkesin dini kendine, sen tutarsin ben tutmam, ama karsilikli saygi gosterilmesi sart. Ve birbirimizin ozgurlugunu kisitlamayacak sekilde dilendigi gibi ibaret edilebilir veya edilemez.
Tekrar etmeyecegim dedim ama laf yine oraya cikti. Karsimdaki acsa bana mi ac? Madem ibadet ediyosun, sabrini,sınırlarını zorluyosun o zaman benim yedigim yemege karismayacaksin cunku benim icin tutmuyosun. Ben senin karsinda oturup, "mmm.. leziz, ne kadar guzelmis, dur suyumdan da iceyim lıkır lıkır" demiyorum ki. Adapli bir sekilde yemek yiyorum. Bunun sana dokunmamasi gerekir. Eger dokunuyorsa sen o oructan vazgec, cunku iradeli degilsin. Ha eger oyle davranan varsa bi tane de benim icin vurun.
Oruc bedeni temizlemek oldugu gibi kafayi da temizlemektir.

Son olarak da evet o uc-bes serseri yuzunden bunlari konusuyoruz. Kurunun yaninda yas da yaniyor malesef.. Yoksa kimsenin alip veremedigi yok hicbir dinle.

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 14:20 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

rainbow yazdı:
Benim adim da kerem, o olmayinca ben bakiyorum..

ausdhuashduasd

sumru sayfaya girince 2 yukardaki mesaja bak benimkine tam senl,ik oldu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 14:54 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

sumru kusura bakma ama sen faÅŸistsin
hakaret olsun falan diye söylemiyorum.. gerçekten yobazsın..
kerem sana bir soru sordu

"bu ülkenin %90ında ramazanda elinde yemekle sokakta yürürsen adamı DÖVERLER. "bu böyle değildir, ramazanda yemek yiyebilirsin" diyor musun? sadece evet ya da hayır istiyorum"

sen bu tip olaylar münferit dir diyorsunuz..
özellikle iç anadolu, doğu bölgeleri ve karadeniz yobazlıktan kırılırken bunları söyleyebiliyorsan
2 ihtimal var
ya yaşadığın topraklara yabancısın nerede yaşadığını bilmiyorsun
ya da yalancısın

allah korkusuyla göstere göstere yalan konuşmak nasıl bir duygu acaba?

oruç tutan insanın karşısında yemeyelim saygısıszlık-mış
ulan nedense bu karşılıklı hoşgörü zamazingosunun merkezinde hep islamcılar var

peki biri de çıkıp,,
kardeş ben ezan sesinden rahatsız oluyorum günün beş vakti insanları itaciz etmek saygısızlıkdır dese ne diyeceksin?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 14:57 
Hardliner
 Profile bak

olusortac yazdı:
rainbow yazdı:
Benim adim da kerem, o olmayinca ben bakiyorum..

ausdhuashduasd

sumru sayfaya girince 2 yukardaki mesaja bak benimkine tam senl,ik oldu

ahahahhahaaaaa çok alt oldum tüh vay püh......

gelelim rainbow adının kerem olması bana keremle tartıştığım tadı vermiyor üzgünüm, seninle yada ismini çok zikrettiğin arkadaşınla, size kalırsak aynı noktada döner dururuz yanlış anlama normal kerem konuya daha fazla hakim sen hiç uğramadın buraya o bakımdan.

kerem vakum gibi bir kelimeyi alıp büyütüyor gerek hayal gücünden kaynaklanan sebebplerden gerekse kendine göre bilgisiyle tartışmaya açık biri üzgünüm........

ben onu beklemekte ısrarcıyım....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 15:05 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bu durumda ben alt oldum. ühü ühü.. emoya baglayacagim simdi.
madem beni istemiyosun o zaman cokokerem gelene kadar bekle. Ben de bu esnada Piyan'la ezan konusuna deginecegim. Gunumuz sartlarinda ezanin gerekliligi nedir? Hadi bıreynsıtorm yapalim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 15:05 
Hardliner
 Profile bak

piyannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bir kere uslubunu düzelt kimseyi yalancılıkla itham edemezsin......

senin gördüğün gerçekler bunlar benim gördüğüm gerçekler bunlar. burda sadece tartışılıyor.

demek ki herkes işine geleni görüyor.........

yalancı diyemezsin yani.......

fazla cevap vermeye gerek duymuyorum sana evet geçen sefer dediğim gibi git dersine ii çalış performansın çok kötü.....

En son sumru geridöndü tarafından, 03 Eylül 2007 15:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 15:07 
Hardliner
 Profile bak

raınbow hayır hayır maksadım alt etmek değildi kısaca konuda anlaştığımız kararına varıp gereksiz tartışmak istemedim..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 15:22 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

sumru geridöndü yazdı:

bir kere uslubunu düzelt kimseyi yalancılıkla itham edemezsin......

senin gördüğün gerçekler bunlar benim gördüğüm gerçekler bunlar

demek ki herkes işine geleni görüyor.........

yalancı diyemezsin yani.......

bak ne güzel,,
yalancı olduğunu kendinde söylüyorsun
olayları işine geldiği gibi kabul ettiğini belirtmişsin..
yalnız biz işimize geldiği gibi görüpo yazmıyoruz bee olan biten gerçeklereden bahsediyoruz..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 15:35 
Hardliner
 Profile bak

ahahahahaaaaa yaw az önce burda elele tutuşan sonrada trenin altına atılan sevgiliden bahsediyordun ayyy ayyy piyan olmuyor olmuyor kafan çok dağınık heralde hadi sana izin verdim git dinlen toparlan öle gel.....

bak canım bakış açısının farklılığından bahsettiğimizi herkes biliyor en azından cümleleri kelimeler halinde teker teker okunursan özet anlaşılacaktır...

yaw sana cevap yazmak artık neden sıkıyor beni ? senin yerine başkasımı cevap veriyor anlamıyorum sen böle değildin ya eskiden allahalla neyse....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 15:56 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

lan allahın DİN-gili....
insanların kafasına inen satırlardan Sopalardan bahsediyoruz
hangi bakış açısı.. ne farklılığı..?
bu ülkede elele gezdi diye konya da trenin altına atılmaya çalışılan gençler var sen ne konuşuyosun

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 16:15 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

türkiyenin heryeri farklıdır hatta her ili farklıdır ilçeleri mahalleleri bile farklıdır yok türkiyenin yüzde bilmem kaçında böle olur fln
benim olduum ilçede sokakta elinle bişi yiyerek gezebilirsin ama tip tip bakarlar dayak yemezsin ama dışlanırsın.
ben bu forumda inananlara saygılı yada hoşgörülü bakıldığını göremedim malesef..hee sizin yaptığınızı mal dediğimiz faşo dediğimiz sokakta yemek yiyeni döven mallar yapıo.
şu da ayrı bişi tartışılır gayet normal ilk başlarda keremle sumrunun ki gibi (ama soradan onunda boku çıkmaya başlad)ı..burda inananlarla inanmayanlar birbirleriyle dalga geçip hakaret etmeye başladılar.hakaret olunca hepten boku çıkıyo kişiselleştirilip daha bi ciddiye alınıo konu
neyse yavv çok da sikimde aslında yiyin birbirinizi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 16:18 
Hardliner
 Profile bak

Piyan yazdı:
lan allahın DİN-gili....
insanların kafasına inen satırlardan Sopalardan bahsediyoruz
hangi bakış açısı.. ne farklılığı..?
bu ülkede elele gezdi diye konya da trenin altına atılmaya çalışılan gençler var sen ne konuşuyosun

piyan acayip terbiyesiz seviyesiz anlayışsız biri oldun çıktı.bugun beyninin sağ tarafını mı sol tarafını çalıştırmadın anlamadım ama konuyu anlamadın bari bariz sus biraz ısın.

konumuzu satır davasında bölümlere ayırdık son bahsi geçen konu saygı ve saygısızlık olaraktan ben oruçluya saygı duyulması gerektiğini ayrıca bunu yapanları da dinci olarak nitelendirmeyin onlar sokak köşelerinde takılan kendilerini mücahit sananlardır dedim özetle....

yaw allah aşkına önceki sayfaları okurmusun orda bakış açısının farklılığını anlarsın.....

sana bişi anlatmak deve ile hendek misaline döndü....

birde son olarak ''lan ALLAH'ın dingili'' hakaretini sana iade ediyorum....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 16:31 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

silahlar ve mermiler aslında iyilik içindir, barış içindir. onları birbirimize ateş etmek için icad etmedik, havai fişek falan yapıp güzelce eğlenmek için icad ettik. ama hep insanlar birbirlerine ateş ettiler. aslında silahlar çok iyi şeylerdir, ama hep yanlış anlaşıldılar, yanlış kullanıldılar.

barutun mucidi çinliler gerçekten de bir kere olsun o havai fişekleri birbirlerinin gözüne sokmadılar, fakat icat bu tarafa gelince buradaki şiddete tuz biber oldu. tüfeği ilk kullanan da osmanlı ordusuydu. ama aslında onlar pırıl pırıl havaiii fişekler içindiii!!! siz gerçek barutu bilmiyosunuz, güzelim barut hep yanlış anlaşıldı hep yanlış kullanıldı!!! silahlar kötüdür diyemezsiniz.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 16:45 
Hardliner
 Profile bak

dönüşünü çok bekledim böle olmamalıydı kerem....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 18:25 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ramazanın gelişi punk forumdan belli olurmus

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 18:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Alıntı:
lan allahın DİN-gili....

hhıhhohohoh cok tuttum bu lafı :lol:

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Eylül 2007 18:50 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Alıntı:
adap vardır oruçlu adama saygı duymazda geçip te karşısında yersen ondan yada çevresindekilerden tı tı tıt ıt ıtıtıtıtıtıt diye bir tepki alırsın. aslında bu senin vicdanınla da alakalı bişidir

ramazan dışında olsun genelde sokakta okadar aç insan var ki ozmn bu oruc tutanlrın vicdanı nereye gidyor sokaktaki acken çokta güzel hapur hupur mideye götürüyosunuz
vicdandan bahsetmeyin şimdi ozmn oruc tutupta aksamına yedınız onca yemekler noluyor sizin karnınız o an doyuyor ama o sokattakı elemanlar halen ac bekliyr bi simite talip oluyolar.nerde vicdanızı ozmn?acaba o an onlarımı dusnuyorusnuz yoksa yemekleri mideye indirmeye mi?

oruca karsı diilim saygım var saglık acısından gerekli olabilir.yanlzı herkesin kendi inancı kendine ister yer ister yemez ama yalnızca oruc zmnı ac kalıpta aksam vaktı ıftr vaktınde yemeklerı mıdeye ındırme mutlulugunu tadan insanların diğer vakitlerde de ac kalanalra el uzatmaları gerekmez mi?. oruc sadece ac kalmak demek diil ki olmaz böle bı sacmlaık.sen gel ramazanda orucunu tut sonra alahh ne bulduysan yeee oldumu şimdi. :shock: biz yerkende gel bize dadaş

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Eylül 2007 00:08 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

doru demişin çoğunu da biraz yabancılaştırma yapmışın hee sen çok mu sokaktakilerin karnını doyurdun ayrıca kimin doyurduunu da bilemezsin her nekadar belediyelerin kampanyası olsada iftar çadırı açıolar dimi
zengin insanlarda aslında ikiyüzlülük oluo eğer ilk ama ç dışardakileri doyurmak olmayıp sevaba girmekse onlar daiftar çadırı açıolar
hee tabe bununda zorbalıını yapanlar var olabilir sen müslüman deelsin iftar çadırında işin ne yada oruç tutmadın burda yiyemezsin gibi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Eylül 2007 18:49 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sumru sanırım anlamadın; bu ülkede ramazanda elinde ekmek arası dönerle gezebileceğini düşünüyorsan zaten benim sana diyeceğim bişey kalmadı. türkiyenin pek çok şehrinde ramazanda bütün lokantalar kapanır. ama daha bu kadar yeter. daha fazla konuşmuyoruz sumru beni defterinden silebilirsin.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Eylül 2007 20:21 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

sumru iş başında teytey abi bakiyomda hep sumru sayesinde forum canlaniyor sagol sumrum :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Eylül 2007 23:31 
General
 Profile bak

sumru cum ekstra yüklenmek gibi olmasın da muhabbeti tek kişiye(kerem) bağlaman bile ne kadar tekelcilige yatkın oldugunun göstergesidir.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 305 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: