Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 13 Ekim 2008 02:11

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 192 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 AÄŸustos 2006 21:02 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

gel de sana gazoz ısmarlayayım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 AÄŸustos 2006 22:07 
Überpunk
 Profile bak

" kabul etmelisiniz ki yazdığım her grup öyle ya da böyle punk dünyasının içinde olan gruplar. eğer değillerse bi zahmet punkerland'in sayfasından da silinsinler. "

punkerland de punk dünyasının içinde değil ki. kenarında.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 AÄŸustos 2006 22:30 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

tolga lan sizden geçmiş artık! :D açın gençlerin önünü yediniz bitirdiniz piyasayı (:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 AÄŸustos 2006 22:33 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

wala çok sürükleyici.... :roll:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 AÄŸustos 2006 22:57 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bluejean gibi populer teenager dergisinde punk adının geçmesi bile buyuk lutuf yapmayın böyle.yanlız konverslerden bahsetmemisler cok uzuldum ben olmas oyle ıs =(

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 01:03 
Überpunk
 Profile bak

vıdı vıdı etmeyeceğim diyorum ama duramıyorum. blucin yazarı arkadaş diyor ki punk tavrı filmini izledikten sonra anemiyi listeye almaya karar verdim. ulan aneminin şarkısı ile punk tavrının ne alakası var. nerenle izledin o filmi. punk küfür müdür? ankaralı turgut tayfasına girer en fazla.

şu grup punktır bu değildir diye bir kurul yok,kimse belirleyemez. müzikal kriterler esas değildir.

ama gençler unutmayınız ki ortalıkta ben buyum ben şuyum diye geçinen gruplara international noise conspiracy,fugazi ve born against gibileri hatırlatmak lazım. hani bi grup vardır ki sigara-alkol reklamı alan bi dergiye bile röportaj vermez sırf sXe tavrını korumak için. (fugazi)

bunları gördükten sonra karaktersiz müzik grupları prim yapmıyor.

blucin mi? yüksekses mi? altkültürden beslenip reyting yapmaya çalışan renkli magazinler işte,nolacak. yani punk gruplarının savunduğu değerler mainstream medyaya bir karşıtlık demektir. insan düşmanını tanıtır mı dergisinde? tanıtırsa düşman olduğunun farkında değildir demektir.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 13:43 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

güzel tartışma dönüyor..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 14:01 
Führer
 Profile bak

ewet abi heyecanlı we bi o kadar ihtiraslı..ama cemiyet haklı tabikide..dediği gibi yersen pekmez enerjin bitmez..:D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 14:38 
Minor Threat
 Profile bak

Noi Albinoi yazdı:
vıdı vıdı etmeyeceğim diyorum ama duramıyorum. blucin yazarı arkadaş diyor ki punk tavrı filmini izledikten sonra anemiyi listeye almaya karar verdim. ulan aneminin şarkısı ile punk tavrının ne alakası var. nerenle izledin o filmi. punk küfür müdür? ankaralı turgut tayfasına girer en fazla.

şu grup punktır bu değildir diye bir kurul yok,kimse belirleyemez. müzikal kriterler esas değildir.

ama gençler unutmayınız ki ortalıkta ben buyum ben şuyum diye geçinen gruplara international noise conspiracy,fugazi ve born against gibileri hatırlatmak lazım. hani bi grup vardır ki sigara-alkol reklamı alan bi dergiye bile röportaj vermez sırf sXe tavrını korumak için. (fugazi)

bunları gördükten sonra karaktersiz müzik grupları prim yapmıyor.

blucin mi? yüksekses mi? altkültürden beslenip reyting yapmaya çalışan renkli magazinler işte,nolacak. yani punk gruplarının savunduğu değerler mainstream medyaya bir karşıtlık demektir. insan düşmanını tanıtır mı dergisinde? tanıtırsa düşman olduğunun farkında değildir demektir.

anemi konusundaki uyarınıza hak verdiğimi yazdım zaten. amma velakin "seni gördüm bir cafedee,
yanında beş lavuk ilee,
selam verdim siktir ceektin,
hay amına koyayım!" gibi sözler rahatlıkla bi punk grubunun bi şarkısına da ait olabilirdi diye de düşünmekteyim.

anemi dışında yazının noksanları ve hataları neydi, hala bunun hakkında bi şi yazmış değilsiniz. tekrarlıyorum; bu yazı genç grupları tanıtmaya yönelik bi yazıydı ve her ay başka bi grupla devam edecek. bu gruplardan bi tanesi bile bu yazı sayesinde müziğini daha çok kişiye ulaştıracak (popülerleşecek demiyorum) ve emeğinin karşılığını alacaksa ben bahtiyar olurum. olmazsa da içim rahat. ne reyting, ne de başka bi şi için onca işimin arasında bu dosyayla uğraşmadım. sadece kilink, kaygan zemin, second ve the ayılar'ı konserde izledikten sonra verdiğim bi karardı. ben duydum, başkaları da duysun istedim. budur yani.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 15:06 
General
 Profile bak

metal bir altkultur degildir dogu bey. zardanadam sound olarak punk degil ama tavir olarak punk sayilir. adamlar demolari belese dagitiyor, hic bi ticari kaygilari yok. insanlarin tepki duymalari dogal ters geliyor tabi hedef kitlesi bunalimli ergenler olan bi dergide pank hakkında bi roportaj yapılmasi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 19:05 
Külot
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cemiyetin dedikerine katılmama rağmen reklam açısından hala yararlı olabilceğini düşünüyorum..yani kötü bir reklam ve tanıtımıda yetersiz ve yanlış bir yazı olabilir..ama okuyan elemanlar doğru düzgün bişi anladılarsa ne mutlu onlara bi kaç kişidaha aramıza katılabilir konserlere gelebilir..yoksa gerçektende BU YAZI BİZE YAZILMADI VE BU YAZIYA İHTİYACIMIZ YOK.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 20:18 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

Punkerland veri tabanı baabında yaklaştığımızda olaya bazı şeylere daha ılımlı yaklaşmamız gerektiğini idrak etmekteyim.
Misal punkerlandin trpank gruplar listesi arasında pin-up fln bulunuyor.
Grup tanıtımı baabında baktığımızda gayet muhteşem bi olay.
Ve sonuçta derginin hitap ettiği kitle oi pank dinnemiyo morvotesi cart curt dinniyo. o yaziyi okuyup arastirip dinniyip sevcekleri gruplar kaygan zemin,kilink fln filan kanımca.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 20:52 
menemen
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sorular cok yetersiz lan röportajdaki ayrıca en acayip 11 şarkı ne lan öyle anlam veremedim ona

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 21:02 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

vajinal enfeksiyon yazdı:
metal bir altkultur degildir dogu bey.

İki adet sorum var sana:
1- Metal bir altkültür değilse ne boktur? Hangi sınıfa koyuyosun metal müziği?
2- Doğu derken Doğu Yücel'i mi kastediyosun?

Bu cümlene çok tav oldum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 21:06 
Uzaylı Punk
 Profile bak

vajinal enfeksiyon yazdı:
metal bir altkultur degildir dogu bey. zardanadam sound olarak punk degil ama tavir olarak punk sayilir. adamlar demolari belese dagitiyor, hic bi ticari kaygilari yok. insanlarin tepki duymalari dogal ters geliyor tabi hedef kitlesi bunalimli ergenler olan bi dergide pank hakkında bi roportaj yapılmasi.

ayynen katılıyorum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 21:21 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

rahatsýzlýðýnýz mý var yoksa
can sýkýntýsýmý yoksa kompleksten dolayý herþeye muhalif olma tutkusumu
bu gruplar dergiye çýkýyorlar diye blue jean gençliði mi oluyorlar yada gruplarýn orda olmasý size batýyor mu

bu cemiyet olayý ne ortamýn kralýlarda heryerde demirbaþmý olmalarý gerekiyor. turkpunkýný cemiyetten öðrenmiþiniz onlar punký bi yere getirmiþ. kime göre? ben cemiyetten punk adýna bi sik öðrenmedim. belki cemiyet kurulmadan önce pank gruplarýnda çalýyordum cp dinlememde umrumda deil. bunu yargýlayamazsýnýz.
kaygan zeminin ne iþi var cemiyet orda olmalý diyen arkadaþlar var ben de cemiyeti dergide görsem cemiyetin ne iþi var burda kaygan zemin nerde derdim. bu kiþiseldir adam bu gruplarý seçmiþ iyi de yapmýþ.
karalamak için malzeme bulmaya çok kasmayýn. komik oluyor

umarým turk punk gruplarý ne þekilde olursa olsun müziklerinden taviz vermeden daha çok kitleye ulaþatýrabilirler

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 21:56 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

lan ne derseniz diyin..grupların tanıtıldığı röpörtajların yayınlandığı o dergi türkiye çapında sattı..bi sürü insanın haberi oldu bişilerden...hatta 1 sürü kıro doluştu msnime am aolsun..........

.bu sikik forumlara yada pankla alakalı bu sitelere kaç kişi girioki....bence eleştirmeyn artık..emin olun ilerde çoğu grubun işine yarıcak o dergide turkpunkının 1 şekilde anlatılması

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 22:29 
HC-Shouter
 Profile bak

dinamit ve the ayılar kral tv de. bence çok yakışır benide çaırsalar bende çıkarım grubumla

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 22:56 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

itKOPUK_partisi yazdı:
.bu sikik forumlara yada pankla alakalı bu sitelere kaç kişi girioki....bence eleştirmeyn artık..emin olun ilerde çoğu grubun işine yarıcak o dergide turkpunkının 1 şekilde anlatılması

lan blue jeande 1000 kişi okuyup öğrencene turkpunkdan 10 kişi görüp öğrensin türkpunkını daha iyi a.q hem ne o öyle blucin diye dergi adımı olurmuş götmü silerim öyle dergiye. :x

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 22:58 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bozuk_para yazdı:
rahatsızlığınız mı var yoksa
can sıkıntısımı yoksa kompleksten dolayı herşeye muhalif olma tutkusumu
bu gruplar dergiye çıkıyorlar diye blue jean gençliği mi oluyorlar yada grupların orda olması size batıyor mu

bu cemiyet olayı ne ortamın kralılarda heryerde demirbaşmı olmaları gerekiyor. turkpunkını cemiyetten öğrenmişiniz onlar punkı bi yere getirmiş. kime göre? ben cemiyetten punk adına bi sik öğrenmedim. belki cemiyet kurulmadan önce pank gruplarında çalıyordum cp dinlememde umrumda deil. bunu yargılayamazsınız.
kaygan zeminin ne işi var cemiyet orda olmalı diyen arkadaşlar var ben de cemiyeti dergide görsem cemiyetin ne işi var burda kaygan zemin nerde derdim. bu kişiseldir adam bu grupları seçmiş iyi de yapmış.
karalamak için malzeme bulmaya çok kasmayın. komik oluyor

umarım turk punk grupları ne şekilde olursa olsun müziklerinden taviz vermeden daha çok kitleye ulaşatırabilirler

rensit takıntılı amerikan kolej panklarının cemiyet sevip sevmemesi de cemiyetin umrunda değil..bu da böyle biline...demirbaş olmaya gelince...götünüzle yorum yapıp kasmayın ortamı a.k...... biz sanki pank bokunu tekelimize almaya çalışıyoz... kimseden saygı ya da sevgi beklemiyoz..ama dandirik dergicilerin pank hakkında bi sikim biliyomuş gibi yazı yazmalarına tepki gösterince kompleksli :!: mi oluyoz birden bire ... reklam bebesi züppeler.. hasta etmeyin adamı ... o eleman kendimce sebeplerden dolayı hoşuma gitmeyen bi yazı yazmışsa benim de eleştirmeye hakkım var...reklamın iyisi kötüsü olur aslanım..bunu öğrenin artık....adam gibi okuyun yazdıklarımı...bi daha da cemiyet polemiği yapmayın burda. yeter a.k. :evil:

tavizin ne olduÄŸunu bilmeyenler tavizden bahsetmemeli

En son downer tarafından, 21 Ağustos 2006 23:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 23:01 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ee dolapdere çocu nede olsa... suyuna gidceniiz bunun

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 23:07 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

kaliforniyada dolapdere vardı da biz mi gitmedik :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 23:37 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

sana atýlmýþ bi bok mu var da atlýyosun
yazdýklarýmý iyi oku sana ortamý tekeline almaya çalýþýyorsun diyen olmadý. cemiyetle bi derdim olmadýðýný derdimin insanlarýn sanki turkpankýn cemiyetten öðrenilmesi gerektiði gibi yorumlar yapmasý ya da ortamýn kralý cemiyet herþey bundan ibaret geresini siktiret gibi tabular yaratmalarýdýr

Konuþmalarýna da Dikkat Et Kimse Sana Hakaret Etmedi. Yoksa Onlarý Yedirtirler

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 AÄŸustos 2006 23:44 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

downer yazdı:
ama dandirik dergicilerin pank hakkında bi sikim biliyomuş gibi yazı yazmalarına tepki gösterince kompleksli :!: mi oluyoz birden bire ... reklam bebesi züppeler.. hasta etmeyin adamı ... o eleman kendimce sebeplerden dolayı hoşuma gitmeyen bi yazı yazmışsa benim de eleştirmeye hakkım var...reklamın iyisi kötüsü olur aslanım..bunu öğrenin artık....adam gibi okuyun yazdıklarımı...bi daha da cemiyet polemiği yapmayın burda. yeter a.k. :evil:

tavizin ne olduÄŸunu bilmeyenler tavizden bahsetmemeli

reklam bebesi zuppeler diyorsun ama cemiyette pisiyorumun kemik'te olan kosesi kadar saçma sapan konulu sırf reklam olsun diye çizilen bir köşe yok.
Ne bir anafikri var dene gulduresi bir yanı(bkz.mizah dergisi anatema).
gerçektende reklamın iyisi kötüsü olurmuş. bunu iki örnektede gördük aslında...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 AÄŸustos 2006 00:01 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

birsürü şey yazıp geri sildim..ne desem boş...demek cp bir tabu değilmiş..bakınız gençler akın akın saldırıyorlar..siz de deneyin..yıkın tabuları..

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 192 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: