erşan wallaha senden böyle bir performans beklemezdim helal olsun

hoppidi, herşeye insancıl bakıo aslında bi nebze olması gerektiği gibi bakıo, bi insan hayata geliosa bi toprak parçası için pisipisine neden ölsün diye düşünüo... haklı da bence, ama bazen teoride diil pratikte yaşamak lazım...
varan 1: dioruz devlet olmasın o olmasın bu olmasın, insanlar vicdanlarıyla yaşasın, yaw bu ülkede aha bizim 3 km aşağımızda adamla park tartışması yaptığı için kafasından vuruldu bi adam öldü, sen cezalar varken, yaptırımlar varken buna engel olamıosn, vicdanen serbest bırakıp anarşist bi düzen kurunca bunları nasıl engelliceksin?? insanların hepsi melek mi olcak? yani herkes böyle düşünürse sorun olmaz diosunuz... bi sitede test vardı anarşist misiniz diye, ordaki teste göre anarşist çıktım

sorular, işte minibüs kuyruğu var yandan dalar mısınız yoksa sıranızı mı beklersiniz gibi sorulardı, yani kökeninde saygı var baskı korku yok anarşizmin, ama toplumda dünyada ne kadar saygılı insan var alın size tartışma konusu...
varan 2: tsk'nın ülke savunması, tehditler dışında bişi uğruna savaştığını, amerika gibi petrol için, yunanistan gibi "megali idea" gibi şeyler için uğraştığını görmedim, mevcut sınırları korumak adına çalışan bir kurum. haa gerektiğinde insan canına kıymıo mu kıyıyo, yapmak zorunda olduundan, asala, pkk vs gibi örgütlere çiçek uzatcak diil??
varan 3: şimdi gelin kürdistanı kuralım kürt kardeşlerimize toprak verelim, bu terörü durdurmanın yasal çözümü diil mi? ee biz vermeyince toprak, faşist oluorz, adamlar toprak aldıında kürt faşisti olmicak mı? yani bi nevi iki ucu boklu değnek diil mi? hepimiz anti-fa yız ya...
varan 4: hoppidi, burası turkpunk forumu, bu tarz düşünceli insanların görüş belirtmesinin uygun olduğu bi yer, fakat arada farklı sesler de olmalı ki bi anlamı olsun eğrisi doğrusu tartışılsın? kendinle aynı fikirde olmayan insanlara "denyo, bebe" gibi laflar yakışmıo, hele senin gibi olgun birine hiç hiç yakışmıo...
bunlar görüşlerimdir, cevap verecek arklara şimdiden teşekkür ediorm

[/quote]
Katılıyorum