Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 08 Ekim 2008 06:35

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 725 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: üniversitelere türbanla girilebilsin mi?
İletiTarih: 18 Åžubat 2008 23:53 
eeeh, hangi birinize cevap vericem lan. biktirdiniz lan beni. gidin askere geberin, cokta skimdeydi. ama kendinizi sehit olucam cennete gidicem diye kandirmayin, hepimiz bocek yemi olucaz.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 00:05 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

agresifiz pek ?

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 00:12 
Komünist yazdı:
agresifiz pek ?

zorla agresif yapiyorlar adami naapayim. piyanla keremin de ta amina koyayim ikiside gitti bir dolu denyoya laf yetistirmeye calisiyorum. enerjim tukenirse siktirip giderim abi. griptape ve umut tende ses cikmiyor. benmiyim bu forumun enayisi. ulkucu forumunda tek basina solculuk yapan bir insan gibi hissediyorum kendimi.

En son hoppidi tarafından, 19 Şubat 2008 18:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 00:21 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Abi ben burdayım sakin ol. :lol:
Abi okuyorum hepsini cevap yazayım diyorum sonra vaz geçiyorum abi bıktım ben.Aynı şeyleri söyle yine de laf yetiştirsinler bıkkınlık geldi artık.iPunk'ın yorumları filan bıktım okumaktan ama acaba yine aynı şeyler diye mi okuyorum.Ama gitmiyorum ortamı da boş sanmayın.

Abi sende pek şey yapma anlamıyor işte...
Baksana bir cevabını bana küfür ettin bunu dedin diye yazabiliyor adam.Üstüne birde benim gözümde değerin olmaz diyor.Abi isteyen varmıydı onu soracaksın önce.
Sen küfür etti diye adamın yazdıklarını siktir edip küfrettiği yere bakarsan sadece denyoluk sendedir.Bir kelimeye takılmandadır.

hoppidi takıl abi bakma sen onlara ben burdayım....

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 00:24 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ben de yerine göre cevap veriyorum illa kerem gibi agresif biri mi olması lazım

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 00:33 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben de emogirl lere hastayım anıl :lol: :lol:

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 00:43 
lan universitelerde alfabenin butun harflerini kullanan sol orgutler var, bir bok olacak olsa onlardan olurdu. sacma salak bi turban muhabbeti tutturmussunuz gidiyorsunuz. bir insan salaksa salak tir, akil hastasiysa akil hastasinir,

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 09:22 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bok yazdı:
ben de yerine göre cevap veriyorum illa kerem gibi agresif biri mi olması lazım

katılıyorum sana.. biz de cevap veriyoruz ama adamdan sayılmıyoruz boşver..

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 10:41 
Führer
 Profile bak

erşan wallaha senden böyle bir performans beklemezdim helal olsun :D

hoppidi, herşeye insancıl bakıo aslında bi nebze olması gerektiği gibi bakıo, bi insan hayata geliosa bi toprak parçası için pisipisine neden ölsün diye düşünüo... haklı da bence, ama bazen teoride diil pratikte yaşamak lazım...

varan 1: dioruz devlet olmasın o olmasın bu olmasın, insanlar vicdanlarıyla yaşasın, yaw bu ülkede aha bizim 3 km aşağımızda adamla park tartışması yaptığı için kafasından vuruldu bi adam öldü, sen cezalar varken, yaptırımlar varken buna engel olamıosn, vicdanen serbest bırakıp anarşist bi düzen kurunca bunları nasıl engelliceksin?? insanların hepsi melek mi olcak? yani herkes böyle düşünürse sorun olmaz diosunuz... bi sitede test vardı anarşist misiniz diye, ordaki teste göre anarşist çıktım :D sorular, işte minibüs kuyruğu var yandan dalar mısınız yoksa sıranızı mı beklersiniz gibi sorulardı, yani kökeninde saygı var baskı korku yok anarşizmin, ama toplumda dünyada ne kadar saygılı insan var alın size tartışma konusu...

varan 2: tsk'nın ülke savunması, tehditler dışında bişi uğruna savaştığını, amerika gibi petrol için, yunanistan gibi "megali idea" gibi şeyler için uğraştığını görmedim, mevcut sınırları korumak adına çalışan bir kurum. haa gerektiğinde insan canına kıymıo mu kıyıyo, yapmak zorunda olduundan, asala, pkk vs gibi örgütlere çiçek uzatcak diil??

varan 3: şimdi gelin kürdistanı kuralım kürt kardeşlerimize toprak verelim, bu terörü durdurmanın yasal çözümü diil mi? ee biz vermeyince toprak, faşist oluorz, adamlar toprak aldıında kürt faşisti olmicak mı? yani bi nevi iki ucu boklu değnek diil mi? hepimiz anti-fa yız ya...

varan 4: hoppidi, burası turkpunk forumu, bu tarz düşünceli insanların görüş belirtmesinin uygun olduğu bi yer, fakat arada farklı sesler de olmalı ki bi anlamı olsun eğrisi doğrusu tartışılsın? kendinle aynı fikirde olmayan insanlara "denyo, bebe" gibi laflar yakışmıo, hele senin gibi olgun birine hiç hiç yakışmıo...

bunlar görüşlerimdir, cevap verecek arklara şimdiden teşekkür ediorm :wink:[/quote]

Katılıyorum

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 13:32 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Nasıl bir grupmuş bu Dead Army Boots gözümden düştü.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 14:54 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
basliktan uzaklasmamak adina yazdiklarima ekleyecegim birsey yok. hala ipunk in denyo oldugunu dusunuyorum. okan hakkinda cok daha kotu sifatlar dusunuyorum ama meydani ona birakmamak adina, dusunduklerimi yazmayacagim. tek istedigim istanbula gittigimde okan-tarkan kardeslerle karsilasmak. bi tanisalim, birbirimizi bir oksayalim bakalim ne olacak. ne kadar irkci- fasist varsa hepsinin taaaa.......

Kuzin anlattı, bunlar kavgayı sivmezlermiş, ırkçı diillermiş, ama bi konserde tampon aslıya pogoda saldımışlar tarkan da mikrofondan bırakın kızı filan diye baarıp sahneden atlamış sonra okanlarda atlamaış arkadından aslıyı döveni tuvalate sokup dövmüşler. yani ırkçılık fialn diilmş ark larını korumıslar. ama bu vatan bayrak bu kadar ülkücü olduklarını bilmezdim. tğhtüh vahvahvah. iyyhhhh.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 14:58 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
milliyetçilere saygım vardır, farklı tarzları dışlamamk şartıyla, ülkesini diğer ülkelere karşı savunanlardan bahsediorm, ama onun dışında zencilere, kendi milletinden olmayanlara söven adamların da ben taaa a.qqq

Ded armi bııts benceeee. Böyle dediin gibi vatansever gibi. zencilere filan karsı diillerdir ama ülkesini diger ülkelere karsi savunuyor olabiliriler eger oyle ise ben bile askere alsalar giderim iyi bisiy bu

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 15:03 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
hoppidi yazdı:
Ous yazdı:
milliyetçilere saygım vardır, farklı tarzları dışlamamk şartıyla, ülkesini diğer ülkelere karşı savunanlardan bahsediorm, ama onun dışında zencilere, kendi milletinden olmayanlara söven adamların da ben taaa a.qqq

milliyetcilik gibi assagilik bir dusuncenin nesine saygi duyuyorsun?

hayır dünyada ülke kavramı olmasa saygı duymam ama ülkeler var istemesen de sınırlar var, o yüzden bulundum ülkeyi savunma olarak milliyetçiliğe saygı duyarım diorm, şovenizme yani kafatası milliyetçiliğine her zmana karşıyım...

bu arada hoppidi moralin falan bozuk galiba bu ara, biraz umursamaz ve asabi gördüm seni...

tarkan ile atıl kurt okan böyle ise saygı duyuluryani vatan savunmasiciise. ama sovenist kafatasci iseler siktiip gitsinler. yoksa okanı konserde isledim iyi temiz cocuk gibi asikim bi nevi gibi yeani.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 15:08 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

penelope yazdı:
Ous yazdı:

Ded armi bııts benceeee. Böyle dediin gibi vatansever gibi. zencilere filan karsı diillerdir ama ülkesini diger ülkelere karsi savunuyor olabiliriler eger oyle ise ben bile askere alsalar giderim iyi bisiy bu

koçum sen ırkçılığı sihayi karşıtlığı olarak mı biliyosun sadece...

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 15:20 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hmmm,,,yok yok yok , sadece zenci diilki, kürtlere, başak ırklara düsman olma anlamında dedim. Ülkeyi savunma ırkcılıkmıdır. ousa katıldım bukonuda. ama baska ırklara dusmanlık ıse sıktırsınler.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 15:21 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

2. susurluk olayı ne cabuk unutulmuş....22 sayfa türban konusu.... super yaaaa

bazı arkadaşların yazılarını okuyorumda harbiden bilinçsizler yada ne kullanıpta suraya yazıyolar anlamıyorum .....kendileriyle çelişiyorlar acaba bunun farkına 60 yasındamı varacakalar.... vicdanım sızlıyo... mutsuzum.....umutsuzum........

[b] bi tane sussana[/b]

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 15:43 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ülkeyi savunma ırkçılık olmayabilir ama bunun da adı MİLLİYETÇİLİKTİR.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 15:44 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

her zaman milliyetçilik diyemeyiz

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 15:48 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

O diğer zamanlar hiç bir zaman yok olmayacak da.Bir ülkeyi savunmak evet milliyetçiliktir.

Savunurken devlet kavramını ön plana çıkartır.Bir anlamada yönetim tabakasını över ve bu devletin şanlı olduğu sonsuza kadar yaşaması gerektiğini söylersin.Diğer ülkeler umurunda değildir. Önemli olan senin devletindir senin ülkendir. Asıl bu ülkenin başına bir şey gelmemesi lazım.

Diğer ülkelerde anti faşişt tavırları ülke karşıtı gösterileri pohpohlarken kendi ülkende böyle bir olay olduğunda bayrağını açıp savunmaya kalkmak evet milliyetçiliktir.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 15:59 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ben askeri olarak savunmayı kastetmiştim
şimdi yanlış anlaşılmasın çok da farklı düşünmüyorum senle öyle "gebersin pkk ekmek yedikleri yerden kurşun yiycekler" insanlarından değilim

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 16:25 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ülkeye düşman girse ülkeni savunsan milliyetçiliktir ozaman bu kötü bişiy diilki. Neypciaz düsmani alkıisliycaz mi?

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 18:08 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
su hayatta en cok istedigim sey turkiyeye gittigimde bir DAB konserine denk gelmek. okan tarkan kardeslerle bir tanisalim, ak got kara got belli olsun.

DABın her konserinde kavga çıkarmış kikiki anladım neden. gerçi okan kafasına birabardaı yemeye alısık okan yanındayım atıl kurt. seni sevyom.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 18:10 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Deed armii boots kafatasciysan siktir giiit. milliyatciysan bakarız.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 18:11 
penelope yazdı:
Ülkeye düşman girse ülkeni savunsan milliyetçiliktir ozaman bu kötü bişiy diilki. Neypciaz düsmani alkıisliycaz mi?

sen olayi bambaska algilamissin, bahsettigin sey nefsi mudafaa dir, milliyetcilik degil. anarsi olayina gelince; ben pasifist bir insanim ve anarsist bir dunya'nin devrimle siddetle degil, zamanla insanlarin evrimlesmesi ile mumkun olacagini dusunuyorum. bu benim yada cocugumun goremiyecegi, uzun yillar sonra gerceklesecek birsey. bildigim birsey varsa evrim gercegidir ve insanoglu icin anasizm evrimin son halkasidir.
kurt mevzusundada soylediklerim, defalarca acikladigim halde, yanlis anlasilmaya devam ediyor. kurtlerin derdi artik toprak degil. bunu son zamanlarda defalarca dile getirdiler. kurt nufusunu olusturan sehirler, en bereketsiz, en boktan sehirlerdir. sen orayi "alin size kurdistan" diye versen bile, acindan olur bunlar. arti zaten mevcut bir kurdistan var suanda. illa kurdistanda oturucam diyen gider barzaninin kurdistanina... pkk yi yaratan, insanlik disi muamele, batiya gosterilen ozenin doguya gosterilmemesi ve inkar politikalaridir. simdilik bu kadar yaziyorum, bir dahada lutfen beni kurt milliyetciligi yapan pkk ile ayni kefeye koymayin. turk milliyetcilerinden ne kadar nefret ediyorsam kurt milliyetcilerinden de o kadar nefret ediyorum.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Åžubat 2008 18:34 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

benim dediim de nefsi müdafa, milliyetçilik diilki, ülkeme saldıran bi millet olursa askere de gider savunurum, ama askerler başka sınırlara gircez ülkemizi genişletcez diolarsa onda yokum...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 725 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: