hoppidi yazdı:
basliktan uzaklasmamak adina yazdiklarima ekleyecegim birsey yok. hala ipunk in denyo oldugunu dusunuyorum.ama meydani ona birakmamak adina, dusunduklerimi yazmayacagim. ne kadar irkci- fasist varsa hepsinin taaaa.......
o senin denyoluÄŸun
hoppidi yazdı:
birde ipunk'a ve destekleyici tarkanin kurduna, gemide filminden bir replikle cevap vermek istiyorum;
su cigarayi.. acimam... sana degil, cigaraya acimam.. sokarim gotune........
sanırım sen beni milliyetçi birisi olarak filan düşünüyorsun
emin ol zerre sikimde değil milliyetçilik.ben de herkesin barış içinde düzen içinde yaşamasını isterim her normal insan gibi
bundan da çıkarabilieceğin gibi kimse ''Tarkan'ın kurdu'' yakıştırmasını (zaten alakasız ve gereksiz bir hakaret daha etmişsin) haketmiyor.Her zaman yaptığın gibi karşıt görüşte olan birine vahşice saldırmak istemişsin sadece
hoppidi yazdı:
su anda fazla alkolluyum, oyle bir baslik acarsam bokunu cikartirim. baska bir zamana birakalim.
kafanın sakin olduğu bir zaman bekleriz
Ha bu arada AKP nin türban için yeni bir formülü varmış şimdi haberlerde söyledi.Şimdi de türbanın nasıl bağlanacağı şeklinde değil de üniversiteye nasıl girilemeyeceği konusunda bir madde hazırlanacakmış.Yırtınıyorlar hadi bakalım.
Ayrıca M.E.B. e bağlı Talim Terbiye Kurulu nun genel başkanı(Hüseyin Çelik bakan olduğundan beri 3. başkan) Milli Eğitim Bakanlığı nın ''Milli Görüş Bakanlığı''na dönüştüğünü belirterek görevinden istifa etti.Aslında meydanı onlara bıraktığını düşünürsek yanlış bir tutum ama bir gün hepimizi de böyle bezdirecekler ve her yer bunlarla dolacak gibi gözüküyor zaten...