NORMALkerem yazdı:
"Türkiye'de artık hiçbirşeye değer verilmediğini bir kez daha gördüm.. Ne bir emeğe değer veriliyor nede yapılan bir işe saygı duyuluyor.. Kendini çok iyi "punk" sanan insanlar bugün bu siteyi ve içinde bulunan 100 kullanıcı küçük düşürmüştür.. Sizler kaçınız "Türk Punk" adına işler yaptınız başardınız ?? Kaçınız !! Bizim tek hatamız "Domain" denen lanet şeyi sizin o phpbb ile yapılmış sitenizle aynı olması.. Paranız olsaydı daha iyisini yapardınız ! Altyapısını ayarladığım ayarlayacağım okadar çok iş vardı ki "punk" adına bunların hepsini yeniden gözden geçireceğim.. Doğru düzgün bir ortamınız bile yok ! hepiniz kendinizi çok iyi sanıyorsunuz.. hepiniz kendinizi yükseklerde görüyorsunuz. Bilinki bu sitede "BEBE" dediğiniz kişilerin bile altındasınız sizler.. !! hani diyorlar ya "Punk Can Çekişiyor.." Bırakın amına koyim o punk ölsün..!!! bu şekilde sizler öldürüyorsunuz !!! Bırakın can çekişen Punk ölsün..!!"
her ne kadar düşüncelerini doğru düzgün toparlayıp heyecandan ve hırstan kompozisyonu iyi yazamışsa da; adam haklı..
adamlar aynı domain ismini almışlar. bulunacak tek kusur bu olabilir. ama siz hepiniz eski panklar olarak, üstelik de bişey yaptığınızdan değil, daha eski olan forumun üyesi olduğunuzdan, bu davetiye sistemiyle üye alan, dolayısıyla oluşturduğu cevap haklarına imkan tanımayan forumdan çocukların forumuna bok atıp durdunuz. hani pank ölmüş mü götü mü kanamış benim umrumda olmaz da.. size ne lan!!! size ne olum? bi sataşacak forum o mu kaldı? fraksiyoncu mu oldunuz? bu sitedeki herkesin yaşı çok büyük, blink dinlemiyo, herkes süper pank, acayip aktif di mi burda? evet aynı ismi almışlar... yanlış. ama o kadar. daha üstüne dediğiniz forumu kötüleyen herşey gerizekalılığınızın, dünkü bok olup bugün koktuğunuzun kanıtıdır benim için.
%100 katıLıorum hatta %200