Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 01 Aralık 2008 22:45

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 138 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 AÄŸustos 2007 21:06 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Türkiye'de artık hiçbirşeye değer verilmediğini bir kez daha gördüm.. Ne bir emeğe değer veriliyor nede yapılan bir işe saygı duyuluyor.. Kendini çok iyi "punk" sanan insanlar bugün bu siteyi ve içinde bulunan 100 kullanıcıyı küçük düşürmüştür.. Sizler kaçınız "Türk Punk" adına işler yaptınız başardınız ?? Kaçınız !! Bizim tek hatamız "Domain" denen lanet şeyi sizin phpbb ile yapılmış sitenizle aynı olması.. Paranız olsaydı daha iyisini yapardınız ! Altyapısın ayarladığım ayarlayacağım okadar çok iş vardı ki "punk" adına bunların hepsini yeniden gözden geçireceğim.. Doğru düzgün bir ortamınız bile yok ! hepiniz kendinizi çok iyi sanıyorsunuz.. hepiniz kendinizi yükseklerde görüyorsunuz. Bilinki bu sitede "BEBE" dediğiniz kişilerin bile altındasınız sizler.. !! hani diyorlar ya "Punk Can Çekişiyor.." Bırakın amına koyim o punk ölsün..!!! bu şekilde sizler öldürüyorsunuz !!! Bırakın can çekişen Punk ölsün..!!

demiş. siteden alıntıdır.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 AÄŸustos 2007 22:10 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

:D:D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 AÄŸustos 2007 23:04 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hırs yapmıslar awy amına koyyım

Acı çekmek bir yanlış anlamadır

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 01:42 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

olusortac yazdı:
Türkiye'de artık hiçbirşeye değer verilmediğini bir kez daha gördüm.. Ne bir emeğe değer veriliyor nede yapılan bir işe saygı duyuluyor.. Kendini çok iyi "punk" sanan insanlar bugün bu siteyi ve içinde bulunan 100 kullanıcıyı küçük düşürmüştür.. Sizler kaçınız "Türk Punk" adına işler yaptınız başardınız ?? Kaçınız !! Bizim tek hatamız "Domain" denen lanet şeyi sizin phpbb ile yapılmış sitenizle aynı olması.. Paranız olsaydı daha iyisini yapardınız ! Altyapısın ayarladığım ayarlayacağım okadar çok iş vardı ki "punk" adına bunların hepsini yeniden gözden geçireceğim.. Doğru düzgün bir ortamınız bile yok ! hepiniz kendinizi çok iyi sanıyorsunuz.. hepiniz kendinizi yükseklerde görüyorsunuz. Bilinki bu sitede "BEBE" dediğiniz kişilerin bile altındasınız sizler.. !! hani diyorlar ya "Punk Can Çekişiyor.." Bırakın amına koyim o punk ölsün..!!! bu şekilde sizler öldürüyorsunuz !!! Bırakın can çekişen Punk ölsün..!!

demiş. siteden alıntıdır.

ülen bunları sen yazdın sandım hee bi siktirgit dicektim...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 07:31 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben de okudum la.vay a.koyim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 07:46 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

korktum :S

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 08:46 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bebe diye ben dediydim..alınmışlar mı a.q :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 10:38 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bende dedim fazla koymuş :D ayrıca nerdense yazılanların hepsının bu forumdan olduğunu bılıyorlar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 11:55 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bilicekler çünkü ben şikayet,istek filan falan gibi biyere yazdım turkpunk.com varken turkpunk.net'e ne gerek var die..hemen ekledi admin saolsun msnsine :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 11:58 
Minor Threat
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

arkadaşlar savunmak açısından demiyorum.. Punk ı öLdürüyoruz gerçekten...!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 12:08 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

derance yazdı:
arkadaşlar savunmak açısından demiyorum.. Punk ı öLdürüyoruz gerçekten...!
belkide doÄŸru olan budur..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 12:19 
Minor Threat
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

demek öyle bi gün doğru olanı görürsün merak etme :wink:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 13:29 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

olusortac yazdı:
ahaha adamlar tişört basıo. hooligans heaven fena değilmiş ama postal falan alakasız. bi de discipline tişörtü basıolar. acaba sadece muşta ustura falan olduğu için yani görüntüden mi yoksa bilen var mıdır ak

bizimki hem ona basar hem de t-shirt basar

http://www.tisort.org
muraacat: cheki

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 13:31 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

ultraslana bastım geçen onlarda bana bastı kazık atmaya kalkıo şerefsizler du bakalım.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 14:10 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Türkiye'de artık hiçbirşeye değer verilmediğini bir kez daha gördüm.. Ne bir emeğe değer veriliyor nede yapılan bir işe saygı duyuluyor.. Kendini çok iyi "punk" sanan insanlar bugün bu siteyi ve içinde bulunan 100 kullanıcı küçük düşürmüştür.. Sizler kaçınız "Türk Punk" adına işler yaptınız başardınız ?? Kaçınız !! Bizim tek hatamız "Domain" denen lanet şeyi sizin o phpbb ile yapılmış sitenizle aynı olması.. Paranız olsaydı daha iyisini yapardınız ! Altyapısını ayarladığım ayarlayacağım okadar çok iş vardı ki "punk" adına bunların hepsini yeniden gözden geçireceğim.. Doğru düzgün bir ortamınız bile yok ! hepiniz kendinizi çok iyi sanıyorsunuz.. hepiniz kendinizi yükseklerde görüyorsunuz. Bilinki bu sitede "BEBE" dediğiniz kişilerin bile altındasınız sizler.. !! hani diyorlar ya "Punk Can Çekişiyor.." Bırakın amına koyim o punk ölsün..!!! bu şekilde sizler öldürüyorsunuz !!! Bırakın can çekişen Punk ölsün..!!
Domain değişikliği 1 hafta içinde olacaktır.. Paçoz Punk (Yönetim)

HAHA...!adam isyan etmiş artık siteye girim dedim bu çıktı karşıma=)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 15:40 
Hardliner
 Profile bak

katil piçler

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 17:46 
Dead Kennedy
 Profile bak

bu isyan değil bu SAVAŞ İLANI :D :D :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 19:42 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

"Türkiye'de artık hiçbirşeye değer verilmediğini bir kez daha gördüm.. Ne bir emeğe değer veriliyor nede yapılan bir işe saygı duyuluyor.. Kendini çok iyi "punk" sanan insanlar bugün bu siteyi ve içinde bulunan 100 kullanıcı küçük düşürmüştür.. Sizler kaçınız "Türk Punk" adına işler yaptınız başardınız ?? Kaçınız !! Bizim tek hatamız "Domain" denen lanet şeyi sizin o phpbb ile yapılmış sitenizle aynı olması.. Paranız olsaydı daha iyisini yapardınız ! Altyapısını ayarladığım ayarlayacağım okadar çok iş vardı ki "punk" adına bunların hepsini yeniden gözden geçireceğim.. Doğru düzgün bir ortamınız bile yok ! hepiniz kendinizi çok iyi sanıyorsunuz.. hepiniz kendinizi yükseklerde görüyorsunuz. Bilinki bu sitede "BEBE" dediğiniz kişilerin bile altındasınız sizler.. !! hani diyorlar ya "Punk Can Çekişiyor.." Bırakın amına koyim o punk ölsün..!!! bu şekilde sizler öldürüyorsunuz !!! Bırakın can çekişen Punk ölsün..!!"

her ne kadar düşüncelerini doğru düzgün toparlayıp heyecandan ve hırstan kompozisyonu iyi yazamışsa da; adam haklı..

adamlar aynı domain ismini almışlar. bulunacak tek kusur bu olabilir. ama siz hepiniz eski panklar olarak, üstelik de bişey yaptığınızdan değil, daha eski olan forumun üyesi olduğunuzdan, bu davetiye sistemiyle üye alan, dolayısıyla oluşturduğu cevap haklarına imkan tanımayan forumdan çocukların forumuna bok atıp durdunuz. hani pank ölmüş mü götü mü kanamış benim umrumda olmaz da.. size ne lan!!! size ne olum? bi sataşacak forum o mu kaldı? fraksiyoncu mu oldunuz? bu sitedeki herkesin yaşı çok büyük, blink dinlemiyo, herkes süper pank, acayip aktif di mi burda? evet aynı ismi almışlar... yanlış. ama o kadar. daha üstüne dediğiniz forumu kötüleyen herşey gerizekalılığınızın, dünkü bok olup bugün koktuğunuzun kanıtıdır benim için.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 20:32 
Dead Kennedy
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
"Türkiye'de artık hiçbirşeye değer verilmediğini bir kez daha gördüm.. Ne bir emeğe değer veriliyor nede yapılan bir işe saygı duyuluyor.. Kendini çok iyi "punk" sanan insanlar bugün bu siteyi ve içinde bulunan 100 kullanıcı küçük düşürmüştür.. Sizler kaçınız "Türk Punk" adına işler yaptınız başardınız ?? Kaçınız !! Bizim tek hatamız "Domain" denen lanet şeyi sizin o phpbb ile yapılmış sitenizle aynı olması.. Paranız olsaydı daha iyisini yapardınız ! Altyapısını ayarladığım ayarlayacağım okadar çok iş vardı ki "punk" adına bunların hepsini yeniden gözden geçireceğim.. Doğru düzgün bir ortamınız bile yok ! hepiniz kendinizi çok iyi sanıyorsunuz.. hepiniz kendinizi yükseklerde görüyorsunuz. Bilinki bu sitede "BEBE" dediğiniz kişilerin bile altındasınız sizler.. !! hani diyorlar ya "Punk Can Çekişiyor.." Bırakın amına koyim o punk ölsün..!!! bu şekilde sizler öldürüyorsunuz !!! Bırakın can çekişen Punk ölsün..!!"

her ne kadar düşüncelerini doğru düzgün toparlayıp heyecandan ve hırstan kompozisyonu iyi yazamışsa da; adam haklı..

adamlar aynı domain ismini almışlar. bulunacak tek kusur bu olabilir. ama siz hepiniz eski panklar olarak, üstelik de bişey yaptığınızdan değil, daha eski olan forumun üyesi olduğunuzdan, bu davetiye sistemiyle üye alan, dolayısıyla oluşturduğu cevap haklarına imkan tanımayan forumdan çocukların forumuna bok atıp durdunuz. hani pank ölmüş mü götü mü kanamış benim umrumda olmaz da.. size ne lan!!! size ne olum? bi sataşacak forum o mu kaldı? fraksiyoncu mu oldunuz? bu sitedeki herkesin yaşı çok büyük, blink dinlemiyo, herkes süper pank, acayip aktif di mi burda? evet aynı ismi almışlar... yanlış. ama o kadar. daha üstüne dediğiniz forumu kötüleyen herşey gerizekalılığınızın, dünkü bok olup bugün koktuğunuzun kanıtıdır benim için.

%100 katıLıorum hatta %200

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 21:11 
Sex Pistol
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

orası daa gzl oraya gdecem ben yıhaha

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 AÄŸustos 2007 23:27 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

scream_p yazdı:
NORMALkerem yazdı:

%100 katıLıorum hatta %200

kesin o siteden geldin amk üyelik tarihin 23 ağustos :lol:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 AÄŸustos 2007 00:29 
Hardliner
 WWW  Profile bak

kerem saçmalamakta üstüne yok. kaçan kovalanır. belki isminden dolayı bu site ilgi çekmiş, alay konusu olmuş olabilir ama bunların hiçbiri sitede yazılanların alay konusu olmasını engelleyemez. zaten birbirini yiyen bi forumuz bi de üstüne böyle bi forumun saçma laflarla, yorumlarla açık vermesi karşı çıktığın şeylerin oluşmasını kesinleştiriyor.
yada bana ne amına koyayım. çok da sikimdeydi. sanki ülke sorunuymuş gibi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 AÄŸustos 2007 01:33 
Hardliner
 Profile bak

hem katil piçsiniz,
hem de ahlak dersleri veren keremin dininden çıkmayıni

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 AÄŸustos 2007 02:43 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

mal olana mal denilir dalga geçilecek şeyler yapanla dalga geçilir.punk ölmüş filan ben onu biyerde izlemiştim ztn.
yazdıklarını okudum len ben bu tiki denilen allahsız tospahanın da şarkısnı yaptıı insanların pank dinleyen şekilleri .zaten bi insan internette bolca 'j' kullanıyosa kaçcaksın arkadaş..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 AÄŸustos 2007 09:22 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yerim lan pankınızı...!o neymiş lan :o

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 138 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: